SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Cum clasificăm și evaluăm site-urile

Decât să enumerăm pur și simplu ce site-uri de jocuri de noroc online sunt considerate de încredere, preferăm să fim mai preciși și mai clari. Procesul nostru include nu doar analiza acestora, ci și rezumarea tuturor informațiilor necesare despre recenziile de cazinouri și site-urile de pariuri pentru cititorii noștri. De fapt, angajamentul nostru față de transparență a dus la realizarea acestui articol, care prezintă pe larg parametrii pe care îi evaluăm și întregul nostru proces de evaluare.

SportLocal este un site care are ca tematică jocurile de noroc, dedicat evaluării cazinourilor online și a site-urilor de pariuri, a interacțiunilor acestora cu jucătorii din întreaga lume și a specificului jocurilor oferite. Ne străduim să ne asigurăm că fiecare jucător sau gambler, indiferent de țara în care se află, are posibilitatea de a alege site-uri de jocuri de noroc de încredere.

Pentru a atinge acest obiectiv, ne bazăm pe o echipă de recenzori specializați, care lucrează împreună, pentru a selecta și a evalua fiecare site web. Experiența lor ca jucători și analiști se combină pentru a produce rezultatul perfect, rezumând în câteva minute de lectură informațiile colectate pe parcursul a multe ore de studiu și analiză.

Datorită acestei munci asidue, jucătorii își pot alege site-urile de jocuri de noroc preferate, cu caracteristici și bonusuri excelente, în cel mai scurt timp. Apreciem încrederea dumneavoastră și facem tot posibilul să o păstrăm în continuare.

De ce să aveți încredere în munca noastră?

Împreună cu experiența vastă a echipei noastre, menționată mai sus, suntem transparenți cu privire la ceea ce contează în clasamentele noastre. În loc să acordăm un rating pozitiv sau negativ site-urilor de jocuri de noroc, noi indicăm ce le face bune sau extraordinare. Cu alte cuvinte, munca noastră nu le spune jucătorilor ce să facă. Aceștia iau decizia finală pe baza caracteristicilor reale prezentate.

De fapt, cei interesați de mai multe detalii pot obține o privire de ansamblu asupra procesului nostru de evaluare, care include, în cele ce urmează, fiecare parametru relevant pentru analizarea site-urilor de jocuri de noroc.

Sistemul de rating al cazinourilor sau al platformelor de pariuri

Ne asigurăm că toate site-urile de jocuri de noroc sunt evaluate în același fel, astfel încât niciun parametru excepțional să nu umbrească alte aspecte importante. Acest lucru se face pe baza parametrilor pe care îi comparăm și descriem cu atâta fidelitate mai jos:

Securitate și încredere

Analiza site-urilor de jocuri de noroc ar trebui să înceapă întotdeauna cu măsurarea securității acestora. La urma urmei, ne colectează datele personale și trebuie să transferăm bani pentru a juca sau paria cu bani reali, ca să nu mai vorbim de faptul că dorim să putem retrage bani, dacă este necesar.

O licență valabilă

Niciun cazinou sau site de jocuri de noroc nu poate oferi pariuri fără o licență prealabilă, indiferent de țara în care își are sediul. Prin urmare, acestea trebuie să indice numărul (numerele) de licență și furnizorul (furnizorii), care poate (pot) include una dintre următoarele autorități relevante:

 • KGC (Comisia de jocuri de noroc Kanawake)
 • MGA (Autoritatea pentru Jocuri de Noroc din Malta)
 • NZGC (Comisia de Jocuri de Noroc din Noua Zeelandă)
 • UKGC (Comisia de jocuri de noroc din Regatul Unit)

Regulamentul

Pe lângă licențe, cele mai bune site-uri de jocuri de noroc online asigură corectitudinea prin achiziționarea de la terți de servicii precum audituri independente. De exemplu, certificarea eCogra ajută la garantarea faptului că jocurile și pariurile sunt corecte. În plus, site-urile care își consolidează angajamentul față de jocurile de noroc responsabile, și respectă reglementările în domeniu, își sporesc mult fiabilitatea.

Criptare SSL

După cum s-a menționat anterior, este necesar să furnizați date autentice pentru a face un depozit și a menține un cont activ. Astfel, site-urile de jocuri de noroc trebuie să aibă un certificat SSL care criptează informațiile pe care clienții le furnizează.

Calitatea și varietatea jocurilor și a pariurilor

În funcție de site-ul de jocuri de noroc, puteți paria pe o mare varietate de jocuri sau pe zeci de sporturi. Garantăm că jucătorii și pariorii nu vor regreta că s-au înregistrat, verificând dacă există suficiente alternative excelente. Alături de varietate, calitatea este o necesitate, fiind dovedită astfel:

Varietate

Fie că este vorba de un cazinou sau de pariuri sportive, ideea este că oricine își dorește să aibă cât mai multe opțiuni. Astfel, jucătorii de pariuri trebuie să aibă suficiente piețe, linii și evenimente, iar pe de altă parte, jocurile de cazino trebuie să fie variate, să includă sloturi, jocuri de masă și jocuri cu dealer live. La urma urmei, oricine se plictisește, mai devreme sau mai târziu, cu doar câteva opțiuni.

Jocuri de noroc gratuite

În timp ce adevărata plăcere a jocurilor de noroc este șansa de a câștiga ceva, jocul gratuit este extrem de relevant atunci când vine vorba de jocurile de cazino. Cazinourile care oferă variante demo ale jocurilor incluse în portofoliu, merită o apreciere mai mare, deoarece oferă jucătorilor posibilitatea de a testa anumite jocuri sau de a se distra fără a face pariuri regulate.

Furnizori de încredere

Cele mai multe dintre jocurile oferite în cadrul cazinourilor online provin de la furnizori care le distribuie pe mai multe site-uri web diferite. În acest fel, au posibilitatea de a menține în permanență un standard ridicat și de a oferi cele mai populare jocuri de pe internet. Luăm acest lucru în considerare, mai ales că furnizorii de renume asigură corectitudinea jocurilor.

Calitate

Un parametru care tinde să varieze de la un furnizor la altul atunci când vine vorba de jocuri de noroc, dar care este legat de alte caracteristici în cazul pariurilor sportive. Liniile cu cote excelente sunt un exemplu remarcabil al modului în care calitatea influențează jocurile de noroc, iar noi apreciem și acest lucru.

Promoții și bonusuri

Știm că mulți jucători iau în considerare atractivitatea ofertelor de bonusuri atunci când aleg site-urile de jocuri de noroc. Conform experienței noastre, acestea pot fi un mare plus atât pentru pariurile sportive, cât și pentru jocurile de noroc din cazinouri, datorită atenției noastre la:

Tipuri de bonusuri

Bonusurile de bun venit pot fi un bun început, dar site-urile de jocuri de noroc au mult mai multe de oferit. De asemenea, le evaluăm în funcție de o varietate de bonusuri, cum ar fi pariuri gratuite, rotiri gratuite, bonusuri fără depunere și o serie de alte caracteristici. În acest fel, ne asigurăm că jucătorii la pariuri sau cei care preferă jocurile de cazinou au la dispoziție o mulțime de alternative.

Termeni și condiții

Cerințele de pariere pentru orice bonus sunt aceleași în recenziile noastre despre site-urile de pariuri. în plus, durata bonusului și alte condiții, cum ar fi pariurile minime și maxime, determină dacă ar trebui sau nu să acceptați oferta. Vă economisim timp rezumând tot ceea ce trebuie să știți despre aceste reguli de bonus.

Programul VIP

Pe lângă bonusurile standard pe care le prezentăm în toate recenziile noastre, verificăm și condițiile și recompensele din programele VIP. Unele sunt deschise tuturor utilizatorilor noi, altele sunt foarte exclusive și se aplică doar anumitor jucători. În orice caz, evaluăm dacă recompensele oferite în cadrul acestor programe merită un rating mai mare pentru site-ul de jocuri de noroc evaluat.

Puncte de loialitate

Confundate în mod obișnuit cu punctele VIP, acestea sunt acordate în schimbul pariurilor cu bani reali. Atunci când un utilizator are suficiente puncte, acestea pot fi schimbate pentru a obține bonusuri suplimentare. Termenii acestui sistem de recompensare și modul de promovare al acestuia, afectează modul în care evaluăm site-urile de jocuri de noroc

Modalități de plată

După ce s-au bucurat de bonusurile fără depunere și au jucat gratuit, jucătorii vor depune la un moment dat bani reali. În acest moment, știm deja că site-ul de jocuri de noroc este sigur și reglementat, așa că îl evaluăm în funcție de criteriile specifice asociate cu metodele de plată:

Metode

Cu cât sunt mai multe metode disponibile pentru a vă finanța contul, cu atât procesele de plată sunt mai rapide și eficiente. Deci, chiar dacă un portofel electronic este o variantă bună pentru majoritatea jucătorilor, echipa noastră analizează câte canale eficiente pentru efectuarea plăților sunt disponibile. În acest fel, ne asigurăm că cititorii noștri nu sunt dezamăgiți atunci când depun sau retrag fonduri.

Viteză

Cea mai mare parte a timpului necesar pentru a depune și retrage bani depinde de metoda aleasă. Cu toate acestea, eficiența sistemului de plată al unui site de jocuri de noroc este importantă. În zilele noastre, depozitele ar trebui să fie instantanee, dacă metoda permite acest lucru.

Timp de plată

Deși are legătură cu viteza, acest parametru are legătură cu timpul de procesare, care este individual pentru fiecare cazinou și site de pariuri. La urma urmei, au un proces de verificare pentru a verifica validitatea și identificarea fiecărui jucător. La unele site-uri acest proces durează câteva ore, iar la altele aproape o săptămână, iar acest lucru afectează evaluarea site-urilor de jocuri de noroc.

Securitate

Securitatea prin criptarea SSL pentru plăți și utilizarea unor metode dovedite a fi sigure sunt obligatorii. Atunci când un cazinou sau un site de pariuri nu respectă cerințele minime de securitate pentru plăți, acesta este deconectat.

RTP

RTP-ul general al unui site poate fi descris și ca fiind câștigul total mediu al acestuia. Unele site-uri web publică cu mândrie acest lucru pe paginile lor, în timp ce altele îl arată pe certificatul de audit. Atunci când putem obține aceste informații, le includem în clasamentul nostru.

Serviciul Clienți

Munca noastră aici la SportLocal constă în a ne asigura că cele mai importante aspecte și condiții ale tuturor site-urilor de jocuri de noroc pe care le evaluăm sunt definite cât mai în detaliu. Cu toate acestea, este posibil ca analizele și întrebările frecvente existente să nu țină cont de situația specifică în care vă aflați. Prin urmare, calitatea serviciilor pentru clienți afectează, de asemenea, evaluarea site-urilor de jocuri de noroc, pe care o realizăm:

Canale de suport

În clasamentul nostru sunt luate în considerare diferitele modalități prin care un client poate contacta un site de jocuri de noroc, precum și disponibilitatea acestora. În mod ideal, căutăm asistență prin chat, e-mail și telefon, de preferință 24/7. Angajamentul nostru este demonstrat și mai mult atunci când le testăm serviciul de chat pentru a evalua calitatea acestuia.

Protecția datelor

Împreună cu un certificat SSL, site-urile de jocuri de noroc trebuie să respecte cele mai recente cerințe de confidențialitate valabile pentru fiecare regiune. Prin urmare, ne asigurăm că termenii și condițiile sau politicile de confidențialitate ale acestora nu compromit protecția și datele dumneavoastră.

Eficacitate

În ciuda existenței diferitelor canale de asistență, este luată în considerare și capacitatea și disponibilitatea de a rezolva problemele.

Accesibilitate și experiență

În cele din urmă, după ce am examinat majoritatea caracteristicilor de bază ale tuturor site-urilor de jocuri de noroc, luăm în considerare tot ceea ce este legat de pariurile online, de pe computer sau de pe dispozitive mobile. Dintre acestea, pot fi evidențiate următoarele criterii:

Compatibilitate

Preferința în ceea ce privește dispozitivul utilizat pentru a juca sau paria online poate varia de la jucător la jucător. Prin urmare, ne asigurăm că identificăm toate sistemele de operare și dispozitivele care pot fi folosite pentru a accesa site-urile de jocuri de noroc.

Software-ul GPR

Site-urile moderne de jocuri de noroc permit jucătorilor să folosească toate funcțiile lor prin intermediul browserelor. Cu toate acestea, unele oferă software și aplicații de înaltă calitate care oferă o experiență mai exclusivistă. În astfel de cazuri, le menționăm în recenziile noastre.

Experiența utilizatorului

Din momentul în care o pagină sau o aplicație este deschisă, felul în care utilizatorii pot interacționa și modul în care această experiență se traduce pentru ei este extrem de relevant. În analiza noastră, identificăm aspectele pozitive și negative ale UX-ului pentru fiecare site de jocuri de noroc evaluat.

Procesul de înregistrare

Recenziile noastre oferă un ghid complet pas cu pas pentru a vă înregistra pe fiecare site de jocuri de noroc. În acest fel, evaluăm și cât de ușor este pentru jucători și pariori să obțină un cont gratuit.

Viteza de încărcare a paginii

În cele din urmă, o verificare a accesibilității nu ar fi completă fără a lua în considerare viteza de încărcare. Dacă paginile și jocurile se încarcă prea greu, condițiile de joc ale cazinoului sau ale pariurilor sunt departe de a fi optime. Fiți siguri, îl testăm cu o conexiune la internet de nivel înalt și mediu pentru a asigura cea mai bună experiență posibilă.

De ce să nu alegeți orice site de jocuri de noroc?

Când ne gândim la site-urile de jocuri de noroc, există sute de opțiuni. Dintre acestea, câteva zeci nu pot fi considerate demne de încredere, deoarece nu respectă parametrii relevanți ai analizei noastre. Prin urmare, chiar dacă arată ca niște platforme de pariuri profesionale, o alegere greșită poate duce la:

 • Dispariția totală sau confiscarea fondurilor și câștigurilor depuse.
 • Restricții de pariere nerezonabile, care fac imposibilă jucarea corectă.
 • Serviciu clienți slab care nu rezolvă nicio problemă.
 • Retrageri care durează prea mult timp pentru a fi procesate.
 • Nu există nicio garanție de joc aleatoriu și onestitate în jocurile de cazinou.
 • Cote inechitabile în ceea ce privește pariurile sportive.
 • Nicio fiabilitate în ceea ce privește îndeplinirea cerințelor de pariere.

Din fericire, atunci când alegeți un site de jocuri de noroc de încredere, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rezolvarea tuturor acestor probleme. Încă o dată, vă puteți baza pe SportLocal.