SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Winmasters

Bonus 100% până la 500 RON
License: L1160650W000194
100%
Mergi către site-ul WinMasters. Scrie codul promo pe perioada înregistrării și ia un bonus de 100% pentru jucătorii noi. Bonusul maxim este de 500 de RON.
Expiră 27 lunii Aprilie

Caracteristici Winmasters

🤓 Țări
⏲ Anul fondării
2014
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
Wm Interactive Limited
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri Sportive, Casino
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
support@winmasters.ro
☎ Telefon
316300393
💳 Metode de plată
Card Bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard
💰 Metode de retragere
Transfer Bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Telefon, email, live chat
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Da
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1160650W000194
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ Winmasters
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
500 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Tenis de masa, Baschet etc.
👑 Titlu
Winmasters
✨ Top Pariuri
UEFA Liga Natiunilor

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Winmasters

Beneficii
Promotii interesante, originale
Oferă o gamă mai largă de metode de plată diverse
Cuantumul bonusurilor puse la dispoziție clienților este foarte însemnat
Dezavantaje
Casa de pariuri nu asigură un serviciu pentru clienți valabil 24/24
Casa de pariuri nu asigură noilor clienți un bonus fără depunere

Despre casa de pariuri Winmasters

Casa de pariuri Winmasters a căpătat o mai mare notorietate în industria din România în ultimii ani. Aceștia și-au început activitatea în anul 2014 și activează în mai multe țări printre care și România. Secțiunea Winmasters Pariuri Sportive este cea mai bogată de pe site, dar nu este singura, aici mai puteți găsi și secțiuni de cazinou și cazinou live.

Legalitatea casei de pariuri Winmasters

WM Interactive este firma care deține brandul Winmasters. Pentru a putea oferi servicii de jocuri de noroc aceștia au obținut licența L1160650W000194 de la ONJN din România. Această licență este valabilă în perioada 01.07.2016 - 30.06.2026.

Avantaje și dezavantaje Winmasters

Avantaje:

 • Oferă o gamă mai largă de metode de plată diverse
 • Atât site-ul cât și aplicația pentru dispozitivele mobile sunt foarte bine securizate
 • Oferă opțiuni de pariere și pentru multe evenimente sportive mai puțin populare
 • Cuantumul bonusurilor puse la dispoziție clienților este foarte însemnat

Dezavantaje:

 • Casa de pariuri nu asigură un serviciu pentru clienți valabil 24/24
 • Casa de pariuri nu asigură noilor clienți un bonus fără depunere

Jocuri și cote Winmasters

Cotele în interiorul secțiunii Winmasters Pariuri sunt destul de avantajoase pentru jucători deoarece marja casei este una rezonabilă. Aici veți putea paria pe diverse o mulțime de sporturi printre care se numără și sporturile:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Handbal
 • Baschet
 • Jocuri eSport
 • Curse de cai
 • Curse de câini
 • Ciclism
 • Crichet

Miza minimă pe care o puteți utiliza pentru plasarea unui pariuri la acestă casă de pariuri este de 1 RON.

Pariuri pe fotbal

Fotbalul este sportul rege este sportul rege și la Winmasters, deoarece pentru acest sport veți găsi cea mai variată gamă de evenimente. La Winmasters Bet veți găsi atât evenimente internaționale de fotbal cum ar fi meciuri din Liga Campionilor sau Europa League și meciuri de la Cupa Mondială, dar și evenimente de fotbal locale din ligile mai mici.

Pariuri pe hochei

Hocheiul deține un loc important în grila de pariuri de la aceștia, casa de pariuri oferind unele dintre cele mai cunoscute evenimente din acest sport. Cele mai prestigioase ligi de hochei pe care le veți găsi în oferta Winmasters sunt NHL, AHL, dar și IIHF World Championship.

Pariuri pe baschet

Probabil după fotbal baschetul este sportul cu cele mai multe evenimente de la aceștia. În cadrul platformei Winmasters veți găsi zilnic sute de meciuri de baschet pe care puteți paria din cele mai importante ligi din lume, dar și meciuri din NBL sau Euroliga.

Pariuri pe tenis

La Winmasters veți putea plasa o mulțime de pariuri diferite pe meciuri de tenis din turnee mari cum ar fi turneele de Grand Slam sau de Masters, dar și pe turnee mai mici cum ar fi turneul de la Belgrad, sau turneul de la Istanbul. Această casă de pariuri de renume este cunoscută și pentru multitudinea de opțiuni de pariere specifice pentru acest sport cum ar fi pariuri pe jucătorul care marchează mai mulți ași.

Servicii suplimentare Winmasters

Pe lângă serviciile de bază care sunt puse la dispoziția clienților de orice casă de pariuri indiferent de dimensiunea ei, la winmasters com pariuri sportive aveți la dispoziție și servicii adiționale. Printre aceste servicii putem enumera și o grafică impecabilă disponibilă pentru pariurile live, care include și o mulțime de statistici pentru meci, dar și diverse opțiuni speciale pentru a plasa pariuri mai eficient.

Live streaming

Site-ul Winmasters oferă jucătorilor foarte multe tipuri de evenimente pe care le pot urmări în direct. Printre aceste evenimente veți găsi și meciuri de baschet, handbal, tenis, fotbal, dar și jocuri de eSport. Puteți urmări în direct aceste evenimente în cadrul secțiunii Winmasters pariuri live.

Grafice și statistici

În categoria de pariuri live veți găsi multe evenimente care au atașate și grafice și statistici updatate în timp real. Acestea vă pot ajuta să plasați pariuri live știind tot ce se petrece în meci, astfel încât să vă creșteți șansele de câștig. Acestea sunt folosite chiar și de pariorii profesioniști astfel încât să-și maximizeze șansele de câștig pe termen lung.

Opțiuni speciale Winmasters

Winmasters oferă funcția de cash out, una dintre cele mai utilizate opțiuni din cadrul unei platforme de pariuri. Aceasta permite jucătorilor să oprească pariul în timpul desfășurării evenimentului. Aici veți găsi cash out total și cash out parțial. Funcția de cash out poate fi folosită ori în cazul în care pariul are șanse mari de câștig și vreți să vă securizați câștigurile ori în situația în care pariul are șanse mici să se mai realizeze și doriți să vă micșorați pierderile.

Bonusuri populare Winmasters

În ceea ce privește Winmasters bonus de bun venit aceștia le oferă clienților care doresc să plaseze pariuri un bonus în valoare de 100% din primul depozit, dar suma nu poate depăși 500 RON. Chiar dacă acest bonus Winmasters este este cel mai cunoscut pe lângă acesta casa de pariuri mai pune la dispoziția clienților mai multe tipuri de bonusuri printre care și: un bonus în care veți primi un pariu cu majă 0%, în care cotele se măresc, bonus Combo booster în care cotele pot crește cu până la 60%, Miză returnată la 0-0 în care dacă plasezi anumite pariuri miza ți se va returna dacă meciul se încheie 0-0. Acestea sunt doar câteva Winmasters sport bonusuri la care se mai adăugă diverse bonusuri ocazionale la evenimente importante. Pe lângă aceste bonusuri tot în secțiunea de cazinou a brandului aveți ocazia de e vă revendica promoția care cuprinde un bonus de maxim 1000 RON, împreună cu 230 de rotiri gratuite.

Înregistrare și depunere în cont Winmasters

Un prim pas în procesul de a vă crea un cont la această casă de pariuri este să intrați în partea dreaptă sus a site-ului la Winmasters Înregistrare. în cadrul acestei secțiuni este necesar să vă introduceți datele dumneavoastră personale, informațiile de cont, dat și informațiile de autentificare pe platformă. În momentul în care ați finalizat acest pas apăsați pe butonul Înregistrare.

Din momentul în care v-ați creat un cont pe site aveți la dispoziție 30 de zile astfel încât să vă confirmați identitatea. Acest lucru se face prin încărcarea în cardul platformei a unei fotografii cu buletinul dumneavoastră. În același timp va trebui să încărcați și o dovadă concludentă a adresei actuale a dumneavoastră. Acest lucru se face prin încărcarea unui extras bancar de pe ultimele 3 luni sau o factură. Dacă nu realizați acest pas nu veți putea realiza nicio depunere din cadrul platformei.

Dacă doriți să faceți un prim depozit la aceștia este necesar să alegeți una dintre aceste metode: prin intermediul unui card bancar, prin intermediul portofelelor, Skrill, Neteller, cu ajutorul Paysafecard sau prin Okto.cash. Toate acestea modalități de plată vă asigură realizarea unui depozit instant.

Metode de retragere Winmasters

În cadrul platformei Winmasters aveți la dispoziție patru opțiuni pentru a realiza o retragere. Aceste opțiuni sunt prin intermediul unui card bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller și transfer bancar. Unele metode asigură retragerea instant (Paysafecard, Skrill și Neteller) și la altele durează între 3 și 6 zile lucrătoare (prin card bancar și transfer bancar). Retragerea minimă la Winmasters este de 80 RON, iar retragerea maximă nu poate depăși 9000 RON.

Asistență și feedback Winmasters

Winmasters oferă mai multe metode prin care puteți contacta asistența pentru clienți. Printre acestea se numără și contact prin email, chat live, dar și telefonic. Aici puteți solicita atât asistență tehnică cât puteți oferi și Winmasters pareri. Puteți contacta acest serviciu de luni până vineri prin accesarea secțiunii Winmasters Contact.

Versiunea mobilă și aplicația Winmasters

La fel ca multe alte case de pariuri și Winmasters o aplicație proprie pentru dispozitivele mobile. Aplicația lor este optimizată excelent și oferă toate facilitățile pe care le oferă varianta desktop a site-ului.

Avantajele aplicației Winmasters:

 • Foarte bine optimizată pentru toate dispozitivele
 • Poate fi utilizată de oriunde
 • Puteți primi bonusuri speciale în interiorul aplicației
 • Ușor de utilizat

Dezavantajele aplicației Winmasters:

 • Prezintă anumite erori de încărcare

Întrebări frecvente

Este casa de pariuri Winmasters legală în România?

Această casă de pariuri funcționează legal din toate punctele de vedere în țara noastră deoarece are o licență specifică care a fost eliberată de ONJN.

Cum îmi pot încărca contul de la Winmasters?

Puteți face un depozit în interiorul casei de pariuri Winmasters alegând una dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit, Okto.cash, Skrill, Neteller, sau Paysafecard.

Winmasters are o aplicație mobilă?

Da, Winmasters și-a dezvoltat propria aplicație mobilă pentru IOS și Android, care prezintă majoritatea funcțiilor pe care le găsiți în varianta desktop a platformei.

La ce evenimente Winmasters oferă pariuri?

Printre cele mai cunoscute evenimente pe care le veți găsi la acestă casă de pariuri se numără și: Cupa Mondială de fotbal, NHL, Roland Gross, Wimbledon, etc.

Ce bonusuri oferă Winmasters?

În momentul de față Winmasters bonus oferit pentru categoria de pariu este de maxim 500 RON, care poate fi obținut la prima depunere.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Winmasters

comentarii (0)

Comentariu nou