SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Winbet

Bonus progreiv de până la 100%
License: L1183150W000826
100%
Pune pariuri pe evenimentele pre-meci, live sau pe pariuri mixte (pre-meci și live) care vor consista în 3 sau mai multe posibile rezultate, cu, cote minime de 1.25 per fiecare meci. Ia un bonus de până la 100%.
Expiră 27 lunii Aprilie

Caracteristici Winbet

🤓 Țări
⏲ Anul fondării
2018
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
Global interactive solution limited
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri Sportive, Casino
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
contact@winbet.ro
☎ Telefon
316308777
💳 Metode de plată
Card Bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller
💰 Metode de retragere
Transfer Bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Telefon, email
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Nu
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1183150W000826
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ Winbet
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
200 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Tenis de masa etc.
👑 Titlu
Winbet
✨ Top Pariuri
UEFA Liga Natiunilor

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Winbet

Beneficii
Cote bune si bonusuri numeroase
Este o casă de pariuri cu experiență și cu o reputație bună
Miza minimă de 0,50 RON
Dezavantaje
Lipsa Live Streaming
Lipsa bonusului la inregistrare
Lipsa aplicatiilor de mobil

Despre casa de pariuri Winbet

Casa de pariuri Winbet și-a început activitatea pe piața jocurilor de noroc începând cu anul 2007. În momentul de față aceștia activează în 7 țări și anume: Bulgaria, Croația, România, Tanzania, Belarus, Serbia și Georgia. În cadrul acestei recenzii vrem să trecem prin toate elementele importante ale acestei case de pariuri pentru a vedea dacă este potrivită pentru dumneavoastră. Aici vom acoperi aspecte precum tipurile de pariuri disponibile, cadrul legislativ, avantajele și dezavantajele, metodele de depunere și retragere disponibile la această casă de pariuri și multe altele.

Legalitatea casei de pariuri Winbet

În spatele acestei case de pariuri stă compania Global Interactive Solution Limited. Această companie are sediul în Malta, iar pentru a furniza orice fel de jocuri de noroc pe teritoriul țării nostre a trebui să-și obțină o licență. În acest caz compania a obținut licența care are numărul L1183150W000826 emisă de organismul de control din România. Această licență are ca valabilitate datele: 01.03.2018 - 29.02.2028.

Avantaje și dezavantaje Winbet

Avantajele Winbet

 • Oferă un serviciu pentru clienți de calitate disponibil 24/7
 • Interfața platformei este intuitivă fiind actualizată periodic
 • Oferă bonusuri foarte avantajoase
 • Platforma are o secțiune de statistici pentru diverse evenimente din diferite sporturi
 • Este o casă de pariuri cu experiență și cu o reputație bună
 • Miza minimă de 0,50 RON

Dezavantajele Winbet

 • În momentul de față casa de pariuri nu și-a lansat o aplicație pentru dispozitivele mobile
 • Nu prezintă o diversitate prea mare de evenimente pentru pariere

Jocuri și cote Winbet

În interiorul platformei Winbet puteți găsi cele mai populare evenimente sportive din întreaga lumea și puteți paria pe ele având cote avantajoase. Pe lângă fotbalul care deține cel mai mare număr de evenimente pe site, aici mai puteți paria inclusiv pe următoarele sporturi:

 • Rugby
 • Handbal
 • Baschet
 • Hochei
 • Tenis de masă
 • Futsal
 • Baseball
 • Fotbal american
 • Tenis
 • Darts
 • Squash
 • Meciuri de eSport

Aici veți găsi opțiuni de pariere diverse, care variază de la un sport la altul. Miza minimă pe care o puteți avea pe un bilet la această casă de pariuri este de 0,50 RON.

Pariuri pe fotbal

Pe lângă turneele cunoscute de fotbal internațional cum ar fi Liga Campionilor și Cupa Mondială, în cadrul acestei platforme veți găsi evenimente din ligile mai cunoscute din lumea cum ar fi Premier League sau Serie A, dar și din ligi mai puțin cunoscute precum Liga 1 din Bolivia, Liga 1 din Canada, Chile sau Coasta de Fildeș. Nu numai ligile principale din aceste țări sunt prezente la Winbet, dar și ligile inferioare din foarte multe țări.

Pariuri pe hochei

Winbet oferă atât ligi prestigioase de hochei pe gheață dar și ligi mai puțin cunoscute cum ar fi liga din Canada. Aici veți găsi și meciuri de la campionate europene și mondiale de hochei transmise în toată lumea.

Pariuri pe baschet

Categoria de pariuri pe baschet acoperă un număr foarte mare de evenimente din întreaga lume. Pe lângă competițiile consacrate aceștia oferă și evenimente din campionate ale țărilor mai mici cum ar fi campionatul de baschet din România, Belgia, Bulgaria, Croația, Danemarca, El Salvador și multe alte țări.

Pariuri pe tenis

În ceea ce privește tenisul, Winbet oferă o mulțime de opțiuni de pariere specifice pentru competiții de tenis din întreaga lume. Aici nu ne referim doar la turneele mari de Grand Slam sau de Masters, ci și la turneele ATP 250, sau WTA 500 și multe alte turnee din calendarul competițional.

Servicii suplimentare Winbet

Deja am discutat de multitudinea de evenimente și opțiune de pariere pe care le pune la dispoziția clienților această casa de pariuri. Pe lângă acestea aici veți găsi și anumite funcții pe care nu le veți găsi la alte case de pariuri. Secțiunea de statistici este probabil cea mai importantă funcție suplimentară, deoarece în interiorul acesteia veți găsi statistici detaliate foarte utile în alegerea pariurilor. Pe lângă acesta la aceștia veți găsi și funcția de cash out prin intermediul căreia veți putea să vă închideți pariurile în timp ce evenimentele de pe bilet sunt în desfășurare.

Live streaming

Din păcate în secțiunea Winbet pariuri live nu există opțiunea de live streaming. Cu toate că este un serviciu util, casa de pariuri este în proces de a-l oferi jucătorilor.

Grafice și statistici

Winbet deține o categorie specială dedicată statisticilor și graficelor. Puteți găsi această categorie în secțiunea Win bet pariuri sportive. Aceste statistici detaliate sunt pentru foarte multe sporturi și includ atât statistici ale campionatelor cât și ale meciurilor sau echipelor și le puteți utiliza pentru a lua decizii mai bune în momentul în care plasați pariuri.

Opțiuni speciale Winbet

Printre funcțiile speciale pe care le veți găsi în secțiunea Winbet bet se regăsește și funcția de cash out. Prin intermediul acestei funcții jucătorii își pot închide pariurile în momentul în care un eveniment sau mai multe evenimente de pe bilet sunt în desfășurare. Cu toate că acestă funcție pare interesantă este important să fiți atenți la modul cum o folosiți deoarece cotele se vor schimba imediat și este posibil să nu alegeți momentul oportun de a utiliza această funcție.

Bonusuri populare Winbet

În categoria de promoții Winbet aveți posibilitatea de a găsi foarte multe tipuri de bonusuri, inclusiv pentru clienții existenți. Pentru categoria de cazinou aceștia oferă noilor clienți un bonus de maxim 8000 RON, la care se adaugă și 1000 de runde gratute. Pentru a beneficia de tot acest bonus Winbet este important să realizați 5 depozite. Tot în cadrul secțiuni de cazinou din interiorul acestei case de pariuri aveți posibilitatea de a folosi și bonusul fără depunere. În cadrul acestui bonus fără depunere veți primi 50 de runde gratuite pentru a le folosi în cadrul jocului Shining Crown.

Pentru pariuri Winbet sport bonus este un bonus progresiv pentru biletele cu mai multe evenimente. Cu acest bonus vei obține un bonus de 100% pentru un bilet cu minim 3 evenimente.

Bonusurile la Winbet se schimbă constant deoarece casa de pariuri încearcă să introducă noi bonusuri pentru a atrage cât mai mulți jucători noi. Pe lângă aceste bonusuri aici veți găsi și câteva turnee periodice pentru fanii pariurilor sportive. Pentru a vă califica la un astfel de turneu va trebui să plasați un pariu de minim 10 RON cu cote între 1.10 și 1.99.

Înregistrare și depunere în cont Winbet

Dacă vă decideți să vă înregistrați în cadrul acestei case de pariuri va trebui ca în primul rând să intrați pe site la categoria Winbet Înregistrare. După ce realizați acest pas veți fi redirecționați la o pagină în care vi se va solicita să vă completați informațiile dumneavoastră personale, dar și datele de autentificare. În momentul în care ați terminat acest pas va trebui să apăsați pe butonul Înregistrare. Acum ați finalizat procesul de crearea de cont.

Din momentul în care v-ți înregistrat pe site trebuie ca în termen de 30 de zile să vă verificați identitatea. Acest lucru se poate face prin încărcarea pe site a unei poze cu actul dumneavoastră de identitatea împreună cu un document care să ateste adresa dumneavoastră.

Depunerile la Winbet se pot face prin intermediul următoarelor metode de plată:

 • Card de credit/debit
 • Neteller
 • https://cashpaywinbet.ro/
 • Skrill
 • Paysafecard
 • CashpayWinbet.ro - Delivery

Depunerile se vor efectua instant, iar suma minimă care trebuie depusă este de 5 RON, iar cea maximă de 50000 RON.

Metode de retragere Winbet

Dacă doriți să faceți o retragere de la Winbet va trebui să alegeți una dintre aceste metode de plată: Card de credit/debit, CashpayWinbet.ro (direct în locații), Skrill, CashpayWinbet.ro - Delivery, sau Neteller. Toate retragerile se vor efectua instant doar retragerea prin card bancar va dura 24-72 de ore lucrătoare, Suma minimă pe care o puteți retrage este de 20 RON, iar cea maximă este de 47000 RON.

Asistență și feedback Winbet

Dacă întâmpinați vreo problemă legată de casa de pariuri puteți accesa secțiunea Winbet contact pentru a lua legătura cu asistența pentru clienți. Această casă de pariuri oferă clienților metode de a contacta asistența pentru clienți și anumite prin:

 • Email
 • Telefon
 • Chat live

Orice metodă alegeți din secțiunea contact winbet ro veți avea parte de asistență 24/24, 7 zile din 7.

Versiunea mobilă și aplicația Winbet

Cu toate că trend-ul în acest moment este dea a plasa pariuri de pe telefon această casă de pariuri nu are o aplicație dedicată pentru dispozitivele mobile. Dacă însă doriți să plasați pariuri în categoria Winbet pariuri sportive utilizând un dispozitiv mobil puteți folosi site-ul casei de pariuri. Acesta este optimizat excelent pentru mobil și vă oferă posibilitatea de a paria de pe mobil de oriunde v-ați afla.

Întrebări frecvente

Este casa de pariuri Winbet legală în România?

Datorită faptului că deține o licență emisă de ONJN putem spune cu încredere că Winbet este o casă de pariuri care activează 100% legal pe teritoriul României.

Cum îmi pot încărca contul de la Winbet?

Pentru a face un depozit în cadrul platformei veți fi nevoiți să alegeți una dintre următoarele modalități de plată: Card bancar, Neteller, cashpaywinbet.ro, Skrill, Paysafecard, CashpayWinbet.ro - Delivery.

Winbet are o aplicație mobilă?

În acest moment această casă de pariuri nu deține o aplicație mobilă, dar se preconizează că vor lansa aplicația cât mai curând posibil.

La ce evenimente Winbet oferă pariuri?

În secțiunea Winbet pariuri veți găsi evenimente din fotbal (Liga Campionilor, Europa League, etc), tenis ( turnee de Grand Slam, de Masters și multe altele), baschet (NBA și multe ligi naționale), handbal, hochei, etc.

Ce fel de bonusuri oferă Winbet?

Indiferent de ce categorie preferați din cadrul casei de pariuri veți găsi un Winbet bonus pe placul dumneavoastră. Unul dintre Winbet bonus de bun venit poate ajunge chiar la suma de 8000 RON.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Winbet

comentarii (0)

Comentariu nou