SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

SportingBet

Bonus 100% până la 500 de RON
License: L1173062W000807
100%
Creează un cont pe site-ul SportingBet. Ia un bonus de bun venit la primele tale 3 depuneri. La prima și la a doua depunere, un bonus de 50% de până la 200 de RON, la a treia - 100% până la 100 de RON. Depunerea minimă este de 40 de RON.
Expiră 27 lunii Aprilie

Caracteristici SportingBet

🤓 Țări
⏲ Anul fondării
2017
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
GVC Holdings plc
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri Sportive, Casino
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
cs@sportingbet.ro
☎ Telefon
40316301161
💳 Metode de plată
Visa, Visa Electron, Mastercard, EntroPay, Skrill, Neteller, Paysafecard, Transfer Bancar
💰 Metode de retragere
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, combi builder, creare pariu, cote speciale
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Email, telefon, formular de contact
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Nu
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1173062W000807
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ SportingBet
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
600 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Baschet, Snooker etc.
👑 Titlu
SportingBet
✨ Top Pariuri
UEFA Nations League

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri SportingBet

Beneficii
Printre cele mai populare case de pariuri la nivel internațional
Numeroase evenimente sportive în fiecare lună
Cote speciale pentru evenimentele importante din lumea sportului
Dezavantaje
Conditii destul de dificile de rulaj pentru bonusul de inregistrare
Meciurile live pot fi urmărite doar de utilizatorii platformei

Despre Sportingbet

O casă de pariuri sportive cu istorie în această industrie este Sportingbet România, fiind pe piață pentru pariorii români de peste 8 ani. Compania este activă pe piață din anul 1998, fiind înființată în Marea Britanie de Mark Blandford. în prezent, această casă este disponibilă în mai mult de 200 de țări, oferind servicii de calitate superioară. în ciuda anilor de vechime adunați de-a lungul timpului, Sportingbet.ro a reușit de fiecare dată să aducă servicii noi și speciale pentru utilizatorii săi.

Legalitate casa de pariuri sportive Sportingbet

Compania care deține acest operator în prezent este Headling 2 Limited, mutându-și ulterior sediul central în Malta. în România, această casă de pariuri funcționează 100%, având licența nr. L1173062W000807. Această licență este exclusiv utilizată în spațiul țării pentru Sportingbet.ro și are o valabilitate de 10 ani, până în anul 2026.

Avantaje şi dezavantaje

Avantaje

 • Printre cele mai populare case de pariuri la nivel internațional
 • Numeroase evenimente sportive în fiecare lună
 • Designul interfeței intuitiv și curat
 • Plasarea de pariuri accesibilă și rapidă
 • Cote speciale pentru evenimentele importante din lumea sportului
 • Servicii de live streaming la calitate înaltă

Dezavantaje

 • Condiții de rulaj Sportingbet bonus mari
 • Meciurile live pot fi urmărite doar de utilizatorii platformei

Evenimente și cote pe Sportingbet

În prezent, utilizatorii acestei platforme conțin în portofoliul lor un număr de peste 30 de sporturi din care aceștia pot alege. Acestea sunt disponibile atât în regim de pariere live, dar și în pariere pre-live. În cadrul Sportingbet.ro, utilizatorii pot plasa un orice pariu, având o cotă minimă pe bilet de 1 RON. Marja de profit se poate modifica în funcție de fiecare tip de sport în parte, în funcție de tipul de campionat pentru care este calculată.

Pentru a putea plasa pariuri în cadrul Sportingbet.ro, este important ca utilizatorii să cunoască tipurile de pariuri disponibile. Astfel, pentru fiecare sport ales, jucătorii pot paria cu număr de goluri, pauză, final, scor corect, Handicap, cornere sau cartonașe. Fiind o platformă dedicată sporturilor, cele mai populare categorii rămân:

 • Fotbal
 • Volei
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Tenis de masă
 • Snooker
 • Darts
 • Baseball
 • Formula 1
 • Motociclism
 • Box
 • Ciclism

Pariuri pe fotbal

Fiind o platformă profesionistă și experimentată pentru pariuri sportive din România, Sportingbet.ro are o secțiune specială și complexă pentru fotbal. În partea dreaptă a ecranului, jucătorii pot accesa rapid meciurile cu cote speciale la nivel mondial, sau secțiunea Combi+, cu, cele mai mari cote. Mizele diferă în funcție de campionat și echipele participante, mizele începând de la 1.60.

Pariuri pe hochei

În partea de sus a paginii de pariuri pe hochei, utilizatorii pot accesa rapid ce pariuri live se pot pune. Sportingbet România aduce cote destul de mari pe bune pe hochei care, încep de la un minim de 1.05. Dintre tipurile de pariuri disponibile, jucătorii pot opta între 1x2, total, Handicap sau Spread, Reprize și altele.

Pariuri pe baschet

În afară de marile competiții cunoscute la nivel internaționale precum NBA sau Euroliga masculină, Sportingbet.ro are competiții de baschet din întreaga lume. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din lumea acestui sport, platforma prezintă o secțiune separată de calendar al ligilor și campionatelor. Cotele în această categorie pot începe și de la 1.10 și, variază în funcție de popularitatea echipelor.

Pariuri pe tenis

Tenisul, un alt sport cu numeroși fani români, are de asemenea o secțiune complexă de pariere. În materie de campionate disponibile, jucătorii pot alege între toate turneele de Grand Slam din Lume, ATP, Challenger, WTA și multe altele. Pentru fiecare turneu, există posibilitatea parierii câștigătorului final, cu cote afișate în dreptul fiecărui participant.

Servicii adiționale Sportingbet

De departe, numeroase Sportingbet păreri aduc cuvinte de laudă acestei platforme. Însă, acest lucru nu este de mirare, ținând cont de complexitatea și posibilitatea incredibilă de pariere a acestui operator. Unul din punctele forte ca servicii adiționale ale casei este serviciul de pariere în sistem. Acest tip de pariere este un adevărat avantaj pentru jucătorii experimentați, care pot urmări simultan evoluțiile mai multor campionate.

O altă funcție disponibilă pentru bet este serviciul de cash out, care poate fi aplicat în cadrul pariurilor de tip pre-meci. Acest serviciu este de obicei disponibil pentru categoria de pariuri pentru fotbal.

Pariuri Live

Fiind o platformă cu un portofoliu bogat de sporturi, Sportingbet.ro are o secțiune specială de pariuri live profesionistă. Aceasta are aproape în permanență pariuri în timp real din campionate din întreaga lume. Pentru a plasa pariuri , jucătorii trebuie să urmărească constant desfășurarea meciului, pentru a prinde cotele avantajoase. în secțiunea de Sportingbet live, toate tipurile de pariuri variază în funcție de tipul de sport. în general, variantele sunt pentru câștigătorul meciului, al reprizei/setului sau Handicap.

Grafice și Statistici

Fiecare jucător ce utilizează această casă de pariuri are la dispoziție o secțiune specială numită Centrul de Statistică. în cadrul acesteia, pariorii pot urmări în detaliu evoluția și istoricul fiecărui jucător sau echipe, în funcție de sportul selectat. Acest centru este organizat și creat de experți în lumea sportului, care centralizează și actualizează permanent statisticile Sportingbet live.

Opțiuni speciale pe Sportingbet

O opțiune specială disponibilă în cadrul acestui operator este cea de pariu combinat. Acest pariu este cunoscut și sub denumirea de pariu acumulator. Acesta constă în plasarea de pariuri de la minim 2 evenimente, în cadrul unui singur bilet. Pentru a putea efectua acest tip de pariu combo, jucătorul trebuie întâi să selecteze pariurile și să selecteze funcția de Combinate din cadrul talonului de pariuri.

Bonusuri populare pe Sportingbet

Un bonus apreciat pe această platformă este bonusul la înregistrare. În cadrul acestei case de pariuri, un bonus de bun venit aduce tuturor noilor utilizatori până la 500 RON în contul personal. Acest tip de bonus este oferit de către Sportingbet.ro în etape, astfel încât totalul cumulat poate ajunge la suma de 500 RON. Astfel, la prima depunere, jucătorul primește 50% din depozitul efectuat, cu limita de 200 RON. La următorul depozit, utilizatorul primește de la casa de pariuri un sport bonus similar cu primul, de până la 200 RON. Pentru a treia depunere, cu un procent de 100%, cu limita superioară de 100 RON.

În cadrul acestui operator, fiecare bonus conține o categorie de termeni și condiții ce conține toate regulile pentru validare și revendicare. Desigur, în afară de bonusul oferit la înregistrare, Sportingbet conține numeroase alte promoții ce pot fi utilizate, precum bonusul pentru pariuri combi sau bonusurile pentru evenimentele importante ale zilei.

Înregistrare și depunere în cont pe Sportingbet

Procesul de creare a unui nou cont pe această platformă este unul rapid și facil, pentru a avea acces rapid la facilitățile sale. Fiind o casă de pariuri cu vechime, aceasta conține de asemenea un sistem de securitate avansat. Formularul pentru înregistrarea pe platformă necesită numeroase date personale, precum:

 • Adresa de mail
 • Parola
 • Numele și prenumele
 • Data nașterii
 • Codul Numeric Personal
 • Numărul de telefon
 • Adresa de domiciliu
 • Codul Poștal

Un avantaj în cadrul depunerilor, odată înregistrat pe platformă ca membru, este faptul că Sportingbet nu percepe taxe sau comisioane suplimentare. De asemenea, indiferent de metoda de plată selectată, depunerea minimă este de 40 RON. Cu toate acestea, există anumiți operatori bancari care pot percepe comisioane pentru aceste operațiuni. În afară de cardul de credit/debit, jucătorul poate efectua depuneri prin portofelul electronic Skrill sau Neteller. În cazul acestor tranzacții, timpul de așteptare este minim

Metode de retragere pe Sportingbet

Pentru a efectua operațiunea de retragere pe platforma Sportingbet.ro, utilizatorii au o condiție similară cu depozitul. Indiferent de metoda aleasă, suma minimă ce poate fi retrasă este de 40 RON. Acest proces nu este unul complicat, însă în cazul în care se dorește retragerea unei sume mai mari, jucătorului i se vor solicita date suplimentare. Acestea vor permite operatorului să confirme identitatea câștigătorului. Pentru procedeul de retragere, jucătorul va avea un timp de așteptare de până la 4 zile, în funcție de operatorul bancar.

Suport și Feedback pe Sportingbet

Jucătorii pot întâmpina dificultăți în multe categorii alte platformei de pariere, de la aplicația Sportingbet, până la procesul de înregistrare. Din acest motiv, operatorul a creat o secțiune specială de Suport Clienți. În colțul din partea stângă a platformei web, utilizatorii vor găsi butonul de Ajutor și Contact, pe care îl pot accesa. În cadrul acestei secțiuni, operatorii au pregătit și o categorie de FAQ, cu informații importante. Pentru alt tip de Sportingbet contact, jucătorii pot utiliza serviciul de live chat sau adresa de mail a suportului pentru clienți.

 • Suport pentru live chat cu experții casei de pariuri
 • Număr de telefon disponibil +40 31600581
 • Suport Clienți disponibil în intervalul 10:00-23:00
 • Adresa de email cs@sportingbet.ro

Versiunea mobilă și aplicația Sportingbet

Pentru a satisface toate tipurile de jucători, Sportingbet aplicație permite utilizatorilor de mobil să aibă acces rapid la toate serviciile de pariere. Din fericire, în cadrul site-ului oficial, jucătorii pot găsi fișierul de descărcare al aplicației.

Această aplicație este disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS. Din secțiunea de obținere a aplicației, jucătorii pot apăsa pe butonul de descărcare a Sportingbet apk. Odată descărcată, se poate derula procesul de instalare. Această aplicație prezintă un nivel înalt de securitate, care va garanta pentru siguranța datelor utilizatorilor din telefon.

Avantaje

 • Posibilitatea plasării de pariuri din orice locație
 • Nivel avansat de securitate și criptare a datelor personale
 • Live chat integrat în soft-ul aplicației
 • Spațiu mic de stocare ocupat

Dezavantaje

 • Aplicația nu se află în galeria oficială de aplicații
 • Poate solicita modificarea unor setări suplimentare

FAQ

Este sigur şi legal site-ul de pariuri Sportingbet?

Platforma Sportingbet este un operator cunoscut de mulți ani la nivel internațional. Aceasta furnizează în România o serie de servicii de pariere online legale, deținând licență de funcționare, de la ONJN.

Cum pot fi făcute depuneri în contul Sportingbet?

Orice depunere din interiorul acestei platforme poate fi efectuată rapid, accesând contul personal. În cadrul acestuia, jucătorii vor găsi opțiunea de depozit.

Există o aplicaţie mobilă Sportingbet?

Operatorul oferă o aplicație Sportingbet ce poate fi descărcată din cadrul site-ului oficial. Această aplicație nu ocupă mult spațiu și oferă aceleași beneficii și servicii ca varianta sa web.

Ce tipuri de pariuri sunt pe Sportingbet?

Tipurile de pariuri disponibile în cadrul casei de pariuri Sportingbet diferă în funcție de sportul ales. Astfel, jucătorii pot alege între pariere de tip 1x2, câștigătorul turneului, Handicap, 1 2, Punctaj total și multe altele.

Ce fel de bonusuri pot fi accesate pe Sportingbet?

Unul din cele mai accesate bonusuri pe această platformă este bonusul de bun venit pentru noii utilizatori, cu un bonus de până la 500 RON. Alte bonusuri constau în promoții speciale pentru evenimentele zilei sau săptămânii sau oferte pentru creșterea cotei de pariere la meciuri speciale.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale SportingBet

comentarii (0)

Comentariu nou