SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Pariuri Live

Casa de pariuri Favbet vă permite să plasați pariuri live. Alegeți evenimentele care vă interesează și pariați pe meciuri în timp real.
Accesați site-ul Betfair la secțiunea Pariuri live. Alege sportul care vă interesează și pariați.
Jucătorilor noi li se oferă posibilitatea de a primi un pariu gratuit de 150 RON. Pentru a face acest lucru, faceți o depunere de minim 30 RON și plasați un pariu în valoare de 1 RON pe site-ul casei de pariuri Admiral. „Profit Boost” este valabil pentru pariuri de la 50 RON.
Pe site-ul Betano, în secțiunea Meciuri live, puteți paria pe fotbal, baschet, tenis, handbal, Esport și alte sporturi.
🍀 Top Pariuri Ligi de Top
🔎 Sporturi Pariuri Live
🤩 Rezultate Rezultate Live
📲 Pariuri Live Da
💥 Pariuri Live Fotbal Da
💎 Pariuri Live Tenis Da
🚚 Pariuri Formula 1 Da
💰 Metode de plată Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller etc.
🤑 Metode de retragere Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller, Transfer Bancar etc.
💵 Valută RON
🕙 Licenta ONJN
🎯 Tip Bonus Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus etc.
🎲 Tipuri de pariuri Fotbal, Tenis, Baschet, Esports, Tenis de masa etc.
🏆 Bonus de bun venit Detalii bonus bani
🎰 Cod bonus Activează aici
💸 Deblochează bonus Eligibil

Pariurile sportive capătă pe zi ce trece mai multă recunoaștere din partea jucătorilor, indiferent de piețe, cote sau oferte. Dar, în ultima perioadă, tot mai mulți români au ales secțiunea de pariuri sportive live pentru profiturile bune și opțiunile de pariere active.

Ce este parierea live

Încă există jucători care nu au experimentat parierea live la casino. Prin pariuri sportive live se înțelege plasarea lor în timpul desfășurării unui eveniment. în funcție de sportul preferat, jucătorii pot crea un cont în cadrul unei case de pariuri care oferă această posibilitate. De exemplu, în cazul în care urmează un meci important dintr-un campionat de fotbal, precum Champions League, se poate utiliza această funcție cunoscută ca live betting. De exemplu, în timpul unui meci precum CFR Cluj-Dinamo Kiev, utilizatorul va putea plasa pariuri live online în funcție de evoluția jocului.

Caracteristicile pariurilor live

În cazul pariurilor live, lucrurile se desfășoară diferit și mai ușor. În România, casele de pariuri ce oferă pariuri sportive live online pun la dispoziție un catalog extins de tipuri de pariuri și de piețe sportive. Una dintre caracteristicile specifice parierii online este disponibilitatea lor. Așa cum indică și numele lor, ele pot fi plasate doar în timpul evenimentelor sportive.

O altă caracteristică specifică acestei parieri este rapiditatea de fluctuație a câștigului. Spre deosebire de pariurile de tip câștigătorul turneului sau campionatului, aici utilizatorii pot schimba rapid miza și strategiile, experimentând în timp real. Utilizatorii pot trăi intens adrenalina și dinamica fiecărui meci, trăind fiecare partidă cu mult mai mult entuziasm. Indiferent rezultatul pe care se pariază, utilizatorii trebuie să ia în calcul numeroase detalii și statistici, care sunt puse la dispoziție.

Ce evenimente sunt acum disponibile pentru pariere live?

În prezent, oferta de pariuri sportive live este din ce în ce mai diversificată și ofertantă, utilizatorii având astfel la dispoziție numeroase alegeri. Astfel, în funcție de felul în care un jucător alege strategia pentru pariere, acesta are la dispoziție diferite oferte pe casele de pariuri online. În cazul următoarelor sporturi, jucătorii au la dispoziție:

 • Campionate din fotbal. În categoria de pariuri live fotbal, pariorii vor găsi întotdeauna partide și evenimente interesante. Fiind un sport îndrăgit de români, aceștia pot alege între competiții precum Primera Nacional din Argentina, Primera Division din Spania, Ligue 1 din Franța și multe altele.
 • Meciuri de tenis. Tenisul este un sport care se bucură de un număr mare de fani în România, cu competiții ca Turneele Masters sau Grand Slam, disponibile pentru pariuri online live.
 • Evenimente de box. În cadrul acestui sport cu vechime, pariorii români pot plasa pariuri pentru titluri de IBF, WBO sau WBC.
 • Competiții de baschet. Pentru pasionații de baschet, multe case de pariuri live pun la dispoziție nu numai meciuri din Statele Unite, dar și din Europa. Astfel, aceștia pot opta pentru pariuri live în cadrul Euroliga, EuroChallenge sau Liga Baltică.
 • Meciuri de Handbal. În categoria de handbal, jucătorii vor avea nu numai campionate favorite precum Bundesliga sau Liga ASOBAL, dar și turnee precum Starligue din Franța sau Campionatul European și Liga Campionilor la masculin.

Cum se plasează un pariu live

Pentru a putea plasa un pariu live, procedeul este unul simplu, însă important de urmat pas cu pas. Pentru a face totul accesibil, experții noștri au alcătuit următorul ghid în câțiva pași simpli și rapizi:

 1. Alegerea unei platforme pentru pariuri live. în funcție de sportul preferat, este recomandată alegerea unei case de pariuri specializată pe respectivele sporturi.
 2. Crearea unui cont în cadrul casei de pariuri. Procesul de înregistrare presupune completarea formularului cu datele de acces și cele personale, pentru confirmarea identității.
 3. Efectuarea unei prime depuneri în contul nou creat. Pentru a putea începe plasarea de pariuri live, este necesară o depunere prin metoda de plată preferată.
 4. Găsirea pariului, selectarea cotei și a tipului de pariu, urmată de miză.

Aspecte importante în alegerea unei case de pariuri

Unul dintre cei mai importanți pași în plasarea oricărui pariu live este cu siguranță alegerea casei de pariuri. Cu ajutorul unui operator de calitate, jucătorii vor putea profita la maxim de toate caracteristicile și specificațiile unice pentru pariuri live fotbal și alte sporturi.

Numărul de sporturi

Portofoliul de sporturi din cadrul caselor de pariuri este important, deoarece oferă o diversitate crescută. Aceasta permite utilizatorilor să experimenteze cu diferite tipuri de pariuri live și multe altele în cadrul numeroaselor sporturi puse la dispoziție. De la fotbal și baschet, la hochei sau esports, toate acestea sunt categorii importante la case pariuri live.

Tipurile de pariuri

În cadrul fiecărui sport, este important ca pariorii să aibă la dispoziție un număr ridicat de tipuri de pariuri. Cu ajutorul acestora, fiecare pariu live plasat poate avea caracteristici și mize specifice, pentru obținerea unui bilet avantajos. Pentru plasarea profitabilă de pariuri sportive live, este importantă cunoașterea tuturor tipurilor de pariuri și momentul potrivit utilizării lor.

Valabilitatea urmăririi meciurilor live

Această opțiune de urmărire a meciurilor va favoriza experiența parierii și va ajuta în special pariorii începători să înțeleagă procesul de pariere rapid. Această experiență va obișnui fiecare jucător să ia decizii rapide și să anticipeze rezultatele meciurilor în funcție de evoluția sa în timp real.

Modificări de cote

La categoria de live pariuri sportive, cotele se modifică în timp real, deoarece evenimentul este în plină desfășurare. În aceste condiții, utilizatorii pot profita de schimbările rapide care au loc și pot prinde cote care să aducă rezultate pozitive la finalul meciului.

Probleme tehnice

În timpul plasării de pariuri sportive live, este crucial ca platforma casei de pariuri să nu cedeze. Astfel, alegerea unei platforme de calitate va facilita o experiență fără probleme de ordin tehnic ale site-ului. Pentru orice tip de jucător, este importantă rapiditatea răspunsului instantaneu, pentru prinderea cotelor la momentul potrivit.

Versiunea mobilă sau aplicația dedicată

Pentru utilizatorii care sunt în mișcare și care nu pot accesa casa de pariuri de pe un calculator, este important ca aceasta să ofere suport pentru toate dispozitivele. Cele mai populare alternative pentru pariuri live sunt o aplicație mobilă dedicată sau o versiune web pentru mobil a site-ului casei de pariuri.

Viteza pentru procesarea de pariuri și de plăți

O platformă de calitate nu numai că va procesa pariurile plasate rapid, dar va efectua și plățile în doar câteva secunde. Plasarea și acceptarea pariurilor este importantă, în special în cazul pariurilor live, pentru care este crucială procesarea rapidă în cadrul cotelor în permanentă schimbare.

Pros & Cons la pariuri live

Unele dintre cele mai importante avantaje în cadrul parierii live sunt următoarele:

 • Plasarea de pariuri sportive live aduce mult mai multă adrenalină, distracție și entuziasm jucătorilor. Aceasta este o modalitate excelentă de a experimenta intensitatea și adrenalina parierii în timpul desfășurării unui meci.
 • Cote interesante și unice. Deși rezultatul unui meci sau al unui campionat poate și anticipat de anumiți jucători, rezultatele finale se pot răsturna oricând. Din acest motiv, în cazul situațiilor neprevăzute, pariurile live pot reprezenta un adevărat avantaj.
 • Urmărirea simultană a meciurilor prin live streaming. Pentru a plasa pariuri sportive live profitabile, este recomandată de asemenea urmărirea desfășurării live a meciurilor, care va putea ajuta jucătorii să analizeze în detaliu evoluția partidelor.

Din nefericire, există și câteva dezavantaje care pot descuraja jucătorii, precum:

 • Funcționalitatea site-ului casei de pariuri. Fiecare plasare de pariuri live fotbal sau orice alt sport depinde în mod direct de buna funcționare a platformei. Astfel, dacă aceasta întâmpină dificultăți sau probleme tehnice, pariurile live nu vor putea fi efectuate.
 • Schimbarea constantă a cotelor. Pentru jucătorii începători, schimbările bruște de cote pot fi obositoare. Din acest motiv, dacă acestea nu sunt studiate cu atenție în prealabil, un pariu live în timpul unui meci va părea dificil de plasat.

Sfaturi pentru pariuri live

Pentru a începe parierea live, este important ca jucătorii să aibă în primul rând o strategie cu care să înceapă. Un prim sfat care poate ajuta utilizatorii este urmărirea meciurilor prin live streaming.

 • Studierea desfășurării meciurilor în timp real. Acest sfat poate contribui mult în special la observarea mai rapidă a cotelor avantajoase. De asemenea, în cazul utilizatorilor noi, obișnuirea cu acest sistem este importantă, înainte de a începe parierea propriu-zisă.
 • Utilizarea de strategii pentru pariuri sportive live. în cadrul acestei industrii, există numeroase strategii de pariere, care pot funcționa în anumite condiții. Deși acestea nu asigură rezultate pozitive de fiecare dată, pot crește șansele de câștig dar, pot influența și bugetul de joc. Unele strategii pot solicita un buget mai mare pentru pariere, iar altele unul mai mic.
 • Urmărirea statisticilor puse la dispoziție de casele de pariuri. O funcție importantă ce ajută utilizatorii la pariuri sportive live sunt statisticile profesioniste. Acestea calculează nu numai istoricul fiecărui jucător, dar și starea și palmaresul său, alături de statistici pentru viitoarele meciuri. Fiecare detaliu va ajuta utilizatorii să anticipeze cu acuratețe mai mare posibilele rezultate ale următoarelor meciuri.

FAQ

Există restricții în cazul parierii live?

În cazul pariurilor live pe teritoriul României, nu există restricții de plasare. Cu toate acestea, este recomandat ca jucătorii să aleagă platforme online ale operatorilor cu licență de funcționare acordată de ONJN.

Cât de avantajoase sunt pariurile live față de pariurile normale?

Pariurile live pot fi mult mai avantajoase decât cele normale, deoarece ele oferă utilizatorilor cote incredibile în timpul evenimentelor. Astfel, în cazul unor situații neprevăzute din timpul meciurilor, ele pot fluctua și pot avantaja pariorii.

Unde se poate găsi o casă de pariuri cu pariuri live?

O casă de pariuri cu pariuri live poate fi găsită în cadrul review-urilor profesioniste care recomandă operatori 100% legali din România. De asemenea, casele de pariuri cu posibilitate de pariere live vor avea secțiuni dedicate pentru acest feature la fiecare sport în parte.

Care sunt avantajele parierii live?

Unul dintre avantajele parierii live este în primul rând distracția pe care această opțiune o oferă și dinamismul urmăririi fiecărui meci în direct. De asemenea, pariurile live pot reprezenta o șansă posibilă de câștig mai mare decât cele normale.

Care sunt dezavantajele parierii live?

Unul dintre dezavantajele pariurilor live este necesitatea de experiență pentru pariere. În cazul unui jucător începător care dorește să parieze live, această pariere poate părea dificilă, ducând la acțiuni impulsive și nepotrivite pentru rezultat.