SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Netbet

Bonus 500 RON freebet
License: L1160651W000195
500 RON
După înregistrarem fă primul tău depozit. Pune un pariu pe un eveniment sportiv. Daca pariul e învingător, vei primi până la 500 de RON free bet. Pentru participare, pariul minim e de 5 RON.
Expiră 7 lunii Martie

Caracteristici Netbet

🤓 Țări
ro
⏲ Anul fondării
2001
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
NetBet Enterprises Ltd
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri Sportive, Casino, Loto, Poker
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
contact@netbet.com
☎ Telefon
40316300249
💳 Metode de plată
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar, Trustly, NetBet
💰 Metode de retragere
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar, Trustly, NetBet
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Telefon, Email, live chat, WhatsApp
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Da
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1160651W000195
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ NetBet
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
600 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Baschet, Volei etc.
👑 Titlu
NetBet
✨ Top Pariuri
UEFA Nations League

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Netbet

Beneficii
Bonusuri la înregistrare avantajoase
Numeroase categorii de sporturi pentru plasarea pariurilor
Tipuri de pariere simplă, multiplă și combinată
Dezavantaje
Depunerile prin portofel electronic nu permit revendicarea de bonusuri
Câștigurile pot fi limitate pentru unele bonusuri

Despre NetBet

Printre cele mai apreciate case de pariuri ale românilor este Netbet, activ pe piață încă din anul 2001. Din acest motiv, operatorul a ajuns la ora actuală unul din liderii pieței din acest sector. Sediul central al NetBet Enterprises Ltd. este localizat în Malta, fiind o companie ce deține deja toate licențele de funcționare necesare.

Legalitate casa de pariuri sportive Netbet

Acest operator este unul internațional, care activează legal în multe alte țări, precum Germania, Spania, Regatul Unit și alte țări. în cadrul României, prezintă licența acordată de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN). Licența cu numărul L1160651W000195 îi permite astfel platformei Netbet pariuri să opereze în România fără probleme, licența actuală fiind valabilă începând cu luna iulie a anului 2016, până la data de 30 Iunie 2026.

Avantaje şi dezavantaje

Avantaje

 • Bonusuri la înregistrare avantajoase
 • Numeroase categorii de sporturi pentru plasarea pariurilor
 • Opțiuni pentru transmisiuni și pariuri live
 • Multiple variante pentru opțiuni de depuneri și retrageri în cazul câștigurilor
 • Peste 35 de sporturi disponibile pentru pariere
 • Competiții cu eSports cu sporturi ca Valorant și League of Legends
 • Tipuri de pariere simplă, multiplă și combinată
 • Peste 200 de sporturi virtuale

Dezavantaje

 • Depunerile prin portofel electronic nu permit revendicarea de bonusuri
 • Câștigurile pot fi limitate pentru unele bonusuri

Evenimente și cote pe NetBet

Pe platforma Netbet pariuri, aceasta operează cu o marjă aproximativă de profit de 7%, acest coeficient fiind reprezentativ pentru toate categoriile de sporturi. Cu toate acestea, el fluctuează în funcție de tipul de evenimente disponibil. Operatorul include o diversitate foarte mare de pariuri în cadrul evenimentelor sportive. De exemplu, în cadrul competițiilor precum Premier League din Marea Britanie sau Serie A Italia, marja de profit variază între 6,5 și 7,5%.

În cazul mizelor de Net Bet pariuri sportive, acestea încep de la 0,54 RON. În ceea ce privește varietatea pariurilor, utilizatorii pot alege între Handicap Asiatic, Cornere, Cartonașe, Reprize, intervale și multe altele. De asemenea, este important de precizat faptul că portofoliul este diversificat, și aduce în prim-plan mai populare sporturi aflându-se:

 • Fotbal
 • Baschet
 • Tenis
 • Volei
 • Baseball
 • Handbal
 • Hochei pe gheață
 • Curse de cai
 • Crichet
 • Darts
 • Bowls
 • Box
 • Golf
 • eSports

Pariuri pe fotbal

În cadrul Netbet pariuri sportive la categoria fotbal, utilizatorii pot alege jocurile din campionatele preferate, în funcție de țară. De asemenea, meciurile pot fi filtrate și ordonate în funcție de ligă sau ora desfășurării lor. În această categorie, mizele încep de la valoarea 0.5 și pot depăși 3.5.

Pariuri pe hochei

În cazul pariurilor din această categorie, utilizatorii pot opta între meciurile din următoarele 7 zile, Ligi de top, Toate Ligile sau meciurile live. La Net Bet pariuri pe hochei, jucătorii au la dispoziție cote mai mari, ce pot atinge sau depăși și valoarea de 6.5. De asemenea, aceștia pot alege între evenimente precum Campionatul Mondial sau meciuri din NHL sau Canada WHL sau QMJHL.

Pariuri pe baschet

Baschetul este un alt sport extrem de îndrăgit de către pariorii români. Astfel, în cadrul secțiunii de Netbet pariuri sportive pe baschet, jucătorii au o varietate mare de competiții unde pot plasa un pariu. Cele mai așteptate evenimente așteptate sunt cu siguranță meciurile din NBA și NCAAB, unde pariorii vor avea parte de cote cu valori ridicate.

Pariuri pe tenis

Pentru iubitorii tenisului, secțiunea de Netbet pariuri sportive la tenis pune la dispoziție opțiuni speciale și statistici suplimentare pentru fiecare jucător. Astfel, În cadrul paginii speciale, aceștia vor putea găsi analiza stării și istoricului performanțelor jucătorilor din diverse campionate, pentru a ajuta jucătorii în plasarea pariului avantajos.

Servicii adiționale Netbet

Fiind un operator ce activează de peste 10 ani de zile pe teritoriul României, Netbet oferă o serie de servicii premium pentru utilizatorii săi. Astfel, categoria de Netbet pariuri online live conține multe beneficii. De exemplu, pentru meciurile care nu au transmisie live, operatorul pune la dispoziție grafice în timp real, cu fiecare acțiune care se petrece.

Pariuri Live

Pe această platformă, multe Netbet păreri declară calitatea acestor servicii. Transmisia live pentru acest operator este gratuită pentru toți utilizatorii săi. De asemenea, pariorii pot consulta numeroase statistici complexe în timp de pariază live, pentru a face alegerea corectă.

Grafice și Statistici

Operatorul Netbet pune de asemenea la dispoziție o categorie specială pentru statistici pentru fiecare sport. Acolo, jucătorii pot alege de la statistici pentru fotbal și tenis, până la statistici pentru floorball, Indy Racing, Rugby, Darts și multe altele. Odată accesat unul dintre aceste sporturi, utilizatorii își caută echipa, jucătorul sau campionatul preferat, de unde obțin informații pentru fiecare participant.

Opțiuni speciale pe Netbet

O opțiune îndrăgită și extrem de utilizată de către jucători este cea de cash out, sau de închidere de pariu pentru Netbet pariuri. Această opțiune specială pentru pariuri permite utilizatorilor să închidă un anumit pariu deja plasat. Pentru a efectua această acțiune, pariorul trebuie să achite o contravaloare ce poate fluctua în funcție de evoluția respectivului bet. De asemenea, această funcție este disponibilă pentru multe dintre meciurile oferite pe platformă, însă nu este valabil la toate sporturile.

Bonusuri populare pe Netbet

Pentru clienții proaspăt înregistrați, operatorul Netbet aduce o ofertă incredibil de avantajoasă. Bonusul de bun venit pentru noii membri contră într-un bonus de până la 500 RON. Pentru a putea intra în posesia acestuia, în afară de creerea unui cont pe platformă, utilizatorul trebuie să efectueze o primă depunere.

Ulterior, utilizatorul poate plasa Net Bet pariuri în variantă simplă sau combi, cu condiția ca cota lor minimă să fie de 1.5/bilet. De asemenea, miza minimă eligibilă pentru acest bonus este de 500 RON. în cazul în care primul pariu ce a fost plasat a fost necâștigător, operatorul oferă un FREEBET, egal cu valoarea mizei plasate inițial. Pentru a activa această ofertă, utilizatorii au la dispoziție un număr de 7 zile de la înregistrare.

În afară de promoția pentru Netbet bonus de bun venit, jucătorii au la dispoziție oferte bazate pe freebet și pentru e-sports. Astfel, operatorul oferă săptămânal 50 RON freebet pentru fiecare 200 RON pariați în cadrul secțiunii de e-sports. Pentru a revendica acest bonus, jucătorii trebuie să plaseze săptămânal Netbet pariuri single sau combo, ce au o valoare cumulată de minim 200 RON. Indiferent de selecția de pariuri, este important ca acestea să aparțină secțiunii de e-sports de pe platformă.

Înregistrare și depunere în cont pe Netbet

Odată cu evoluția internetului, interfața platformei acestui operator s-a schimbat odată cu trecerea timpului. Astfel, aceasta s-a schimbat și a evoluat, pentru a fi cât mai accesibilă. Pentru a avea acces la orice sport bonus oferit de Netbet, jucătorii interesați trebuie să treacă prin procesul de înregistrare. Acest procedeu este unul extrem de rapid și eficient, astfel încât pariorii nu vor pierde mult timp. Odată butonul de CONECTARE accesat, site-ul va deschide o fereastră pop-up unde vor fi introduse toate datele de Netbet contact, precum:

 • Țara de reședință
 • Adresa de e-mail
 • Parola
 • Confirmarea parolei
 • Valuta
 • Prenumele
 • Numele
 • Numele de utilizator
 • Data nașterii
 • Codul Numeric Personal
 • Adresa de reședință
 • Numărul de telefon
 • Codul de validare

Pentru a utiliza această platformă, este important ca jucătorii să completeze corect datele de autentificare și înregistrare. Acest aspect se aplică în cazul datelor personale. Casele de pariuri nu utilizează aceste date în scop propriu, ci pentru siguranța utilizatorilor săi. Astfel, ca să beneficieze de gama de Net bet pariuri, informațiile precum adresa de reședință sau codul numeric personal sunt cruciale. Operatorii garantează fiecărui nou membru al platformei o securitate sporită și siguranță în cazul oricăror tranzacții efectuate. Astfel, datele trebuie să fie exacte cu cele regăsite în actul de identitate al fiecărei persoane. Pe Netbet pariuri, jucătorii beneficiază de sisteme de ultimă generație de criptare a datelor, care nu stochează informațiile. Astfel, dacă vor fi furnizate corect, în cazul retragerii unor câștigurilor, operatorul va putea valida rapid tranzacția.

La capitolul depunerilor, acest operator oferă o gamă extrem de variată de opțiuni. Astfel, aceștia pot opta pentru cardul de credit, cu o depunere minimă de 20 RON pentru Net Bet pariuri. În cazul alegerii aplicației Neteller sau bitcoin prin Neteller, depunerea minimă este de 40 RON, iar depunerea maximă de 20,000 RON. Deoarece este un operator de top, acesta a încheiat contracte de parteneriat cu companii precum Smith & Smith. Astfel, jucătorii beneficiază de opțiunea depunerii nu numai online, dar și direct din locațiile lor. Indiferent de metoda de retragere pentru Netbet pariuri sportive, timpul de aștepare va fi întotdeauna minim.

Metode de retragere pe Netbet

Dacă jucătorul a avut parte de bilete norocoase, cu câștiguri posibile, acesta poate accesa secțiunea de retragere. Pentru a efectua acest proces, este important ca jucătorii să treacă de procesul de verificare KYC. Odată trecut acest pas important de securitate, utilizatorul poate efectua o retragere Netbet.

Cea mai rapidă alegere pentru retragerea câștigurilor este cea oferită de Skrill, care se efectuează în maxim 24 de ore. Majoritatea celorlalte variante, precum prin card de credit sau Transfer bancar obișnuit poate dura până la 12 zile, în funcție de operatorul bancar.

Suport și Feedback pe Netbet

Utilizatorii pot întâmpina dificultăți sau probleme la orice pas, de la înregistrarea la revendicare de bonusuri Netbet. Pentru a preveni aceste neplăceri, operatorul pune la dispoziție un serviciu de Suport Clienți. Acest serviciu are în spate o echipă specializată, care poate veni în ajutorul utilizatorilor săi. Secțiunea de asistență de pe platformă permite 3 opțiuni de contact. Pentru probleme în cazul unor Net bet pariuri sau păreri, jucătorii pot contacta operatorul printr-un e-mail. De asemenea, jucătorii pot opta pentru opțiunea de live chat, care este disponibilă zilnic, începând cu orele 08:00, până la orele 24:00.

 • Adresa de e-mail
 • Asistență prin Whatsapp
 • Formular de contact
 • Live Chat cu experți în orice sport Netbet

Versiunea mobilă și aplicația Netbet

Pentru a fi accesibil pentru toți jucătorii, acest operator pune la dispoziție și o variantă pentru dispozitive precum smartphone-uri sau tablete. Dacă utilizatorii nu doresc să descarce o aplicație separată, aceștia pot opta pentru varianta site-ului pentru mobil. Aceasta conține toate tipurile de Netbet pariuri sportive disponibile pe platformă.

În cazul aplicației, aceasta este disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS. Aplicația se poate descărca rapid din galeria cu aplicații specifică fiecărui sistem de operare. După ce aplicația a fost instalată, jucătorii își pot accesa contul și pot verifica cele mai noi Net bet pariuri. Cu ajutorul acestui soft, operațiunile de depunere, revendicare bonusuri sau retragere câștiguri sunt ușor de realizat.

Avantaje

 • Securitate sporită pentru varianta mobilă
 • Transmisiuni live ale meciurilor, la rezoluție Full HD
 • Opțiunea de cash out valabilă pentru mobili
 • Disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS

Dezavantaje

 • Pot apărea defecțiuni tehnice

FAQ

Este sigur şi legal site-ul de pariuri Netbet?

Acest operator este unul de top în România, care funcționează 100% legal pe teritoriul țării. Platforma deține o licență acordată de către ONJN, care este prezentată pe pagina principală a site-ului, alături de secțiunile de sporturi și bonusuri Netbet.

Cum pot fi făcute depuneri în contul Netbet?

Procesul de depunere se poate efectua rapid din secțiunea specială de depunere din contul personal de utilizator. Operatorul permite o multitudine de opțiuni de depunere, care pot fi accesate odată ce procesul de validare KYC este confirmat. Ulterior, jucătorul poate depune orice sumă pentru plasarea de Netbet pariuri.

Există o aplicaţie mobilă Netbet?

Utilizatorii de mobil pot descărca aplicația disponibilă a operatorului, care este gratuită atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru Android. Descărcarea se poate efectua de pe galeriile de aplicații App Store sau Google Play, utilizatorii având în final acces la orice Netbet bonus este disponibil.

Ce tipuri de pariuri sunt pe Netbet?

În cadrul acestui operator, sunt disponibile numeroase tipuri de pariuri populare, precum Handicap Asiatic, număr seturi, total goluri, 1x2 și multe altele. De asemenea, utilizatorii au la dispoziție și opțiunea de live Net bet pariuri sportive, care se pot plasa în timpul desfășurării meciurilor.

Ce fel de bonusuri pot fi accesate pe Netbet?

Pe această platformă, gama de bonusuri pentru pariuri sportive este diversă și se poate aplica pe toate tipurile de sporturi. În cadrul fiecărei promoții, jucătorii pot accesa secțiunea de termeni și condiții, ce prezintă toate detaliile de validare pentru un Netbet bonus de bun venit sau bonus cu freebet.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Netbet

comentarii (0)

Comentariu nou