SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Mozzart Bet

Bonus la primele 3 depuneri de 200% până la 1750 de RON
License: L1203414W001173
200%
Mergi pe Mozzart Bet și ia un bonus de bun venit de 1750 de RON la înregistrare. Bonusul este creditat pentru primele trei depuneri: la prima - până la 250 de RON, la al doilea - până la 500 RON, la a treia - până la 1000 RON. Depunerea minimă e de 50 de RON.
Expiră 7 lunii Martie

Caracteristici Mozzart Bet

🤓 Țări
ro
⏲ Anul fondării
2016
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
Mozzartbet Malta Ltd.
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri Sportive, Casino, Virtuale, Loto
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
secretariat@mozzartbet.ro
☎ Telefon
40730033392
💳 Metode de plată
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Agent Mozzart, TopPay Transfer Bancar
💰 Metode de retragere
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Agent Mozzart, Transfer Bancar
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Email, telefon, live chat
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Da
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1203414W001173
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ Mozzart
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
1750 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Baschet, Volei etc.
👑 Titlu
Mozzart
✨ Top Pariuri
UEFA Nations League

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Mozzart Bet

Beneficii
Miza minimă pe bilet de 1 RON
Promoţii speciale Happy Hour
Accesibilitate mobila sporită
Dezavantaje
Bug-uri tehnice întâlnite des
Probleme în navigare datorită listei lungi de evenimente

Despre Mozzart Bet

Anul 2001 a dat naştere celui mai cunoscut operator de pariuri sportive din Serbia, Mozzart Bet. La 5 ani după lansare, a apărut şi în România, loc în care s-a extins în tot mai multe sucursale stradale până în anul 2015. Azi este accesibil pentru orice parior care mizează de acasă sau din agenţie.

Legalitate casă de pariuri sportive Mozzart Bet

Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc pune preţ pe legalitate şi pe operatorii profesionişti care îndeplinesc toate cerinţele de funcţionare impuse în țară. Mozzart Bet România a trecut de acest prag şi a obţinut licenţa cu numărul L1203414W001173 în anul 2020 până în 2030.

Avantaje și dezavantaje

Avantaje

 • Miza minimă pe bilet de 1 RON
 • Promoţii speciale Happy Hour
 • Marja de profit mică
 • 80+ pariuri live
 • Live streaming
 • Accesibilitate mobila sporită
 • Filtrare uşoară a evenimentelor Mozzart pariuri online
 • 9+ metode de tranzacţionare
 • Verificare rapidă a contului de jucător

Dezavantaje

 • Bug-uri tehnice întâlnite des
 • Probleme în navigare datorită listei lungi de evenimente

Evenimente sportive și cote pe Mozzart Bet

Cu o experienţă de peste un deceniu în pariuri sportive, selecţia de pieţe sportive este impresionantă. Oferta Mozzart Bet România de evenimente variază în fiecare zi şi, poate să treacă de 950+. Toate sunt găsite pe pagina de PARIURI, reprezentată de pictograma unei mingi de fotbal. Evenimentele sunt divizate pe ore şi zile şi, pagina include şi o ofertă specială pentru setul de Mozzart Bet pariuri sportive cu, cote mai mari, pariuri antepost şi meciuri recomandate. Biletul este de 1 RON minim iar, evenimente sunt puse de cele mai multe ori pe:

 • Fotbal
 • Baschet
 • Tenis
 • Hochei
 • Handbal
 • Volei
 • Baseball
 • Fustal
 • Rugby
 • Tenis de masă
 • eSports
 • Darts

Pariuri pe fotbal

Cote de la 1.08 la peste 30x sunt găsite pe mozzartbet.ro pentru sportul rege, fotbalul. Sunt peste 360+ de pariuri active pe fotbal, de unde sunt remarcate winner, şansă dublă, rezultat final, victorie dublă, total goluri sau victorie sigură.

Pariuri pe hochei

AHL, Campionatul mondial, NHL aduc peste 50 de pariuri active pe hochei. Marja de profit este de obicei de 6% conform evenimentelor active pe site. Rezultat goluri, total goluri, şansă dublă sau rezultat final aduc cote de la 1.05 la 20.00 pe Mozzart pariuri.

Pariuri pe baschet

Evenimente sportive pe NBA, Liga Alba sau Euroliga sunt aproape zilnice pe site şi, au o marjă de profit de 5.09%. Cotele sunt realiste pentru fiecare meci în parte şi pot să treacă de 30.00. Portofoliul de pariuri zilnic de pe mozzarbet.ro trece de 126 de unde, este remarcat pariul pe rezultat final, câştigător, victorie dublă, handicap, pauză-final, total puncte.

Pariuri pe tenis

Pariurile pe tenis au una dintre cele mai mici marje de profit, de 4,1%. Sunt peste 100 de evenimente zilnice active pe site unde, sunt incluse campionate pe ţări, inclusiv pe UK, Italia, Franţa sau Australia. Cota minimă începe chiar şi de la 1.01 iar, pariurile disponibile trec de 100 la acest meniu Mozzart pariuri sportive.

Servicii adiționale Mozzart Bet

Operatorul este unul dintre puţinii care acordă atenţie sporită pe evenimente transmise live şi aduce opţiunea de bonus cote unde, sunt mai mari dar, selecţia de pariuri este puţin mai mică. Se adăugă la aceste servicii Mozzart Bet România şi statisticile şi graficele speciale pentru fiecare meci şi echipa în parte.

Pariuri Live

Meniul live porneşte meciurile transmise în direct. Chiar şi jucătorii care nu au cont le pot viziona prin deschiderea meniului Live. În partea dreaptă, există serviciul de live streaming. Sunt alese toate evenimentele disponibile şi meciuri poate fi vizionat iar, selecția Mozzart pariuri live este dinamică cu, cote care pot să fie schimbate în orice moment.

Grafice și Statistici

Statistica şi grafica asociată fiecărui meci e găsită în dreptul evenimentelor sportive active pe pagina de oferte. Elementele de design şi grafică aleasă pentru aceste pagini aduc toate informațiile necesare jucătorilor pentru a pune bilete cu şanse mai mari de reuşită pe mozzartbet.ro.

Opțiuni speciale pe Mozzart Bet

Cu opţiunea cashout, biletul oricărui client poate să fie salvat la timp şi, profitul luat mult mai repede. Este perfect pentru clienţii care nu au răbdare să se finalizeze meciul şi pentru cei care se răzgândesc pe ultima sută de metrii. Există o selecţie cu meciuri recomandate şi o pagină cu pariuri Antepost unde, oferta trece de 85+ evenimente cu o selecţie Mozzart pariuri cote bune (de la 4.00).

Bonusuri populare Mozzart Bet

Primul şi cel mai important bonus pentru clienţii noi este pachetul de bun venit pentru primele 3 depuneri realizate pe site. Primul bonus de bun venit poate fi activat la o depunere minimă de 50 de RON. În prima etapă, se obţine un Mozzart Bet bonus de 50% până la 1000 de RON, în a doua, un bonus de 100% şi, în a treia de 200%. Ca orice alt sport bonus, va fi rulat de 5x în 60 de zile şi va fi activ pe anumite selecţii, inclusiv pe pariurile pre-match şi pariuri live.

Al doilea bonus popular pe Mozzart pariuri sportive este Super Multi Bonus care, poate mări câştigul de până la 1000%. Oferta este dată pentru biletele care conţin minim 6 evenimente cu, cote de minim 1.30x. Biletul nu e luat în calcul dacă există evenimente cu pronostic de tip final bilet.

Al treilea bonus de pe Mozzart pariuri se numeşte Ratezi şi câştigi de cel mult 1000x. Biletul format de client trebuie să aibă pe el cel puţin 4 selecţii iar, cota acumulată să treacă de 29x pentru a lua 5% din suma mizată. Dacă cota e mai mare de 59, se dă înapoi miza de 2x la selecția de Mozzart pariuri sportive de pe bilet, Dacă e mai mare de 99, se dă înapoi 5x şi, dacă e mai mare de 499 se dă miza de 10x. Pentru biletele mozzartbet.ro în care cota trece de 999, se plăteşte de 100x miza.

Înregistrare și depunere în cont pe Mozzart Bet

În partea superioară a site-ului există secţiunea numită Înregistrare care deblochează calitatea de client atunci când formularul este completat pe mozzartbet.ro. Faţă de alte website-uri, procesul de înregistrare este mult mai restrâns iar, restul datelor urmează a fi completate ulterior.

Formularul de înscriere la casa de pariuri Mozzart cere din partea clientului crearea unui nume de utilizator (de minim 6 caractere), o parolă (de minim 8 caractere), o adresă de e-mail activă, numele, prenumele, data naşterii şi acceptarea termenilor şi a condițiilor. Ulterior se completează date de natură personală - CNP, număr de telefon sau adresa. După completarea formularului şi activarea contului din link-ul primit pe e-mail clientul poate intra în Mozzart cont cu numele de utilizator şi parola.

Imediat după înregistrare pe mozzart.ro, este recomandat să se treacă de verificarea datelor (KYC). Documentele pot fi încărcate pe pagina în secţiunea specială sau trimise pe adresa de e-mail. Pentru o aprobare mult mai rapidă, pozele trimise pe casa de pariuri Mozzart Bet trebuie să fie foarte clare, identice cu datele de la înregistrare.

Sumele minime pentru depunere pe site sunt variate. Prin cardurile de credit/debit şi TopPay se acceptă 20 de RON, prin Okto.cash 10 RON. La agenţii orice sumă este aprobată. Pentru portofelele virtuale (Skrill şi Neteller) depunerea minimă este mai mare - de 45 de RON. Pentru fiecare este păstrat comisionul de 2%. Logat în Mozzart cont, clientul alege pagina depuneri, selectează una din metodele enumerate, completează formularul şi aşteaptă ca tranzacţia să fie procesată pentru începerea jocului.

Metode de retragere pe Mozzart Bet

Pentru metodele de retragere, sumă minimă este de 100 de RON. într-adevăr, este o sumă mai mare comparativ cu alţi operatori însă, totul este compensat prin retragerile rapide pe Mozzart Bet. Ca metode de plată sunt acceptate cardurile de credit/debit - Visa/Mastercard dar şi Skrill şi Neteller. Retragerile prin Okto.cash nu pot fi realizate decât prin alegerea oricărei alte metode enumerate mai sus. Procesarea durează de la câteva minute la câteva ore pe Mozzart pariuri sportive. Pentru a completa o retragere mozzartbet.ro clientul va avea contul verificat și va verifica sa nu aibă un bonus cu rulaj activ în cont.

Suport și Feedback pe Mozzart Bet

Nu cu mult timp în urmă, operatorului îi lipsea opţiunea de contact prin chat live. Pentru că jucătorii caută răspunsuri rapide la orice problemă, site-ul a inclus suportul pentru clienţi în timp real unde, răspunsurile echipei sunt foarte prompte pentru orice jucator cu, cont Mozzart înregistrat, în funcţie de numărul de cereri pe care le primesc într-o zi. Numărul de aşteptare este vizibil în chat.

Când ajunge la client, operatorul va discuta cu acesta şi îl va ajuta să soluţioneze orice fel de problema chiar dacă este legată de selecţia Mozzart pariuri live sau de bonusuri, retrageri, depuneri, bet builder ori altele. Altă modalitate de contact este prin formularul unde se cer datele jucătorului şi problema, contactul prin e-mail la adresa oficială de mai jos sau direct telefonic cu un membru al echipei de Mozzart contact.

 • Live chat
 • Adresa de e-mail secretariat@mozzartbet.ro
 • Telefon la +40730033392

Versiune mobilă și aplicația MozzartBet

Dacă versiunea pentru browser nu este pe placul unor jucători din cauza navigării complicate, poate că o aplicaţie Mozzart este alegerea ideală. Clientul poate salva datele de login fără a le rescrie de fiecare dată şi, poate să depună sau să retragă fondurile la fel de simplu şi uşor ca pe desktop. Sunt mai multe opţiuni pentru descărcarea aplicaţiei oficiale pentru Android şi iOS. Este important ca instalarea să se facă fie urmând paşii de pe site, fie prin descărcarea Mozzart Bet aplicaţie din Google Play sau din App Store.

Există extensia .apk de pe site pentru utilizatorii Android care, va fi instalată doar prin click pe link şi aprobarea descărcării din surse necunoscute. În câteva minute, aplicaţia este în telefon, jucătorul poate paria şi descoperi bonusuri şi competiții noi dar şi evenimente sportive la ordinea zilei active pe Mozzart aplicație.

Dacă este aleasă descărcarea din magazinele de specialitate, atunci lucrurile se simplifică. Doar este scris numele operatorului şi va fi apăsat butonul numit chiar INSTALARE/DOWNLOAD. Procedeul începe, aplicaţia este descărcată şi instalată în telefon sau în tableta clientului Mozzart Bet.

Avantaje

 • Extensie .apk activă pentru mobil
 • Ambele aplicații optimizate pentru tabletă și smartphone
 • Live streaming activ pe mobil

Dezavantaje

 • Pot apărea probleme tehnice sau întreruperi

FAQ

Este legal site-ul de pariuri Mozzart Bet?

Prima oară, Mozzart Bet a intrat în România în anul 2006 iar, în 2015 a luat decizia de a-și crea o platformă de pariuri sportive şi pentru publicul ţării. în 2020 obţine licenţa ONJN şi funcţionează legal până în 2030 când, licenţa expira şi urmează să fie reînnoită.

Cum pot fi realizate depuneri pe Mozzart Bet?

Formarea biletelor este realizată prin cercetarea selecţiei de Mozzart pariuri cote. Când jucătorul ştie şi simte pe ce evenimente doreşte să parieze cu bani, va face o depunere. Intră în cont, alege metodă de plată, scrie suma de bani pe care urmează să o mizeze şi îşi va face biletul norocos. în lista de metode de plată acceptate de operatorul Mozzart Bet este şi Visa, Skrill, Neteller sau TopPay.

Exista vreo aplicație mobilă Mozzart Bet?

Setul de Mozzart pariuri cote poate fi vizualizat şi de pe mobil sau de pe tableta cu ajutorul aplicaţiei pentru iOS şi pentru Android. Jucătorii aleg instalarea fie prin extensia .apk (doar pentru Android), fie din Google Play sau App Store.

Care sunt evenimentele sportive pe care se poate paria pe Mozzart Bet?

Cele mai bune ligi de fotbal, campionate de tenis şi competiții de MMA sau meciuri de box sunt opţiuni populare pe care clientul le poate pune pe bilet atunci când este inspirat pe Mozzart live.

Ce bonusuri sunt pe Mozzart Bet?

Există un bonus care poate ceda miza de 1000x înapoi dacă sunt înregistrate pierderi. Sunt şi oferte speciale activate doar la o depunere egală sau mai mare cu minimul din regulament. Dar, din toate, cel mai important rămâne bonusul de 100% până la 600 de RON pentru clienţii noi înregistrați pe Mozzart Bet.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Mozzart Bet

comentarii (0)

Comentariu nou