SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Maxbet

Bonus 100% până la 700 de RON
License: L1160661W000651
700 RON
Înregistrează-te pe site-ul Maxbet. Ia 14 pariuri fără risc de 50 de RON, în total 700 de RON. Pentru a lua bonusul, fă o depunere de minim 50 de RON folosind codul bonus.
Expiră 27 lunii Aprilie

Caracteristici Maxbet

🤓 Țări
⏲ Anul fondării
2016
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
Maxbet Malta LTD
💎 Oferă
Pariuri sportive, Pariuri live, Cazinou, Cazinou live
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
support@maxbet.ro
☎ Telefon
40217954546
💳 Metode de plată
Mastercard, Maestro, Paysafecard, Skrill, Neteller, Transfer Bancar
💰 Metode de retragere
Mastercard, Maestro, Paysafecard, Skrill, Neteller, Transfer Bancar
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Email, telefon, live chat
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Da
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1160661W000651
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ Maxbet
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
750 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Baschet etc.
👑 Titlu
Maxbet
✨ Top Pariuri
UEFA Nations League

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Maxbet

Beneficii
Pachet de bun venit consistent la pariuri sportive, dar și la cazino
Poti obtine, ocazional, bonusuri fara depunere, doar la verificarea contului
Evenimente cu cote mărite
Dezavantaje
Gama restransa de pariuri virtuale
Lipsa platformei de poker

Despre Maxbet

Cu o cotă de piaţă de 7,5% şi o experienţă de peste 13 ani pentru publicul românesc, Maxbet este o companie care aduce o selecţie amplă de pariuri sportive, jocuri de noroc şi competiţii cu premii foarte bune. în 2002, a apărut compania, în 2003 a fost deschisă prima locaţie a operatorului pe Calea Moşilor iar, în 2016 s-a mutat şi în online.

Legalitate casă de pariuri Maxbet

Pentru a fi legal, operatorul Max Bet online a obţinut licenţa ONJN în anul 2016. În România, licenţa furnizată de ONJN este activă pe o perioadă de 10 ani de zile. Platformele are aleg să îşi desfăşoare activitatea în continuare, vor reînnoi din nou licenţa. în cazul operatorului, aceasta expiră în anul 2026.

Avantaje și Dezavantaje

Avantaje

 • Evenimente cu cote mărite
 • Oferte live și pre-match bune
 • Opțiunea cash out activă
 • Bet builder Maxbet activ pentru crearea ușoară a biletului
 • Pariuri cu site în marjă de 0%
 • Oferte diversificate în pariuri gratuite
 • Oferte pentru eSports tive

Dezavantaje

 • Gama restransa de pariuri virtuale
 • Nu exista platforma pentru live streaming

Evenimente sportive pe Maxbet și cote

O piață sportivă de peste 27+ sporturi este activă pe Max Bet online. Sportul rege, fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul pe gheață, pariurile pe eSports guvernează platforma de pariuri. Fiecare pagină este ușor de navigat, fiind împărțită în Evenimente, Meciuri Următoare, Evenimente Populare și Calendar Live. Un bilet simplu și combinat poate fi pus pe orice eveniment sportiv cu o cotă minimă de 1 RON. Pe Max Bet online, sporturile populare sunt:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Volei
 • Fotbal American
 • Hochei pe gheață
 • Baschet
 • Rugby

Pariuri pe fotbal

Numărul de evenimente active pentru fotbal este schimbat de la o zi la alta pe site. De obicei, se ridică la 1200+ evenimente sportive cu, cote competitive la Maxbet pariuri pe fotbal. Pentru fotbal, există cele mai mici marje de profit în funcție de ligi. Acestea sunt cuprinse între 2.5% și 6%.

Pariuri pe hochei

Cele mai mari competiții de hochei Internaționale - Campionatul Mondial sau NHL - sunt incluse în portofoliul casei de pariuri Maxbet. Echipe profesioniste ca St. Louis Blue sau Boston Bruins sunt doar câteva nume de referință pe care se poate miza. Cotele sunt și ele foarte bune, și încep de la 1.10 sau mai mult.

Pariuri pe baschet

Cu o marjă de profit care poate ajunge până la 6% pe evenimente de baschet active în pagina Maxbet pariuri și cote competitive, pariorii își pot crea mult mai ușor biletul de joc alegând unul sau mai multe evenimente din cele 150+ active zilnic.

Pariuri pe tenis

Cote care depășesc 35.00 sunt active zi de zi pe pagina sportului alb. Evenimente cunoscute la nivel mondial ca Wimbledon, UTR Pro sau ITF pot fi găsite în selecția de pariuri. Pentru acestea, marja de profit atinge un procent de 5% pe Max Bet online.

Servicii adiționale Maxbet

Chiar dacă operatorul nu vine cu opțiunea de streaming live a meciurilor, aduce în prim plan opțiunea cashout, creatorul de pariuri cunoscut ca Bet Builder și, statistici actualizate la ordinea zilei pentru toți jucătorii pasionați de Max Bet pariuri sportive.

Pariuri live

Meciurile live sunt în sine un element dinamic. Frumusețea acestor pariuri live este dată de felul în care cotele pot să se schimbe din minut în minut - pot crește și aduce un profit mai mare sau, pot scădea.

Grafice și statistici

Crearea unui bilet cu bani reali sau cu ajutorul unui Maxbet bonus este făcut mult mai ușor dacă se vor cerceta toate graficile și statisticile. Informațiile despre echipe și jucători dar și caracteristicile unice ale acestora sunt vitale pentru bilete și, dacă sunt cunoscute, pot crește șansele de câștig.

Opțiuni speciale Maxbet

Opțiunea creare pariu vine în ajutorul oricărui client Max Bet online nou. Biletul poate fi creat mai rapid prin aceasta opțiune care, acceptă până la 15 pariuri puse pe un bilet de joc. Cotele sunt calculate imediat iar, câștigul potențial va fi înscris pe bilet.

O alta opțiune specială este cashout pentru unele selecții de meciuri. Ajută la încasarea mai rapidă a unui pariu și în salvarea biletului de joc. Tot aici este remarcată și oferta de Marja 0% unde sunt cele mai avantajoase cote la Maxbet pariuri.

Bonusuri populare Maxbet

Un client va fi orientat către orice posibilitate care, îi poate aduce șanse mari de reușită. De aceea, nu există doar un singur Maxbet bonus, ci mai multe pentru fiecare jucător. Prima ofertă este pachetul de bun venit de 700 de RON activat prin codul unic BUNVENIT. La fiecare depunere de minim 50 de RON sunt obținute două pariuri fară risc care, pot fi utilizate pe anumite evenimente sportive. Câștigul este limitat la 500 de RON per pariurl fară risc dat de un Maxbet bonus de bun venit.

Un alt bonus preferat este fară depunere, activ ca ofertă de bun venit pentru verificarea identității. Bonusul este de 50 de RON și este activ strict pentru evenimentele de tip eSports de pe platformă. Cotele minime sunt de 1.90 și cele maxime de 20.00 per selecție. Rulajul pentru acest Maxbet bonus este de 10x. Altfe oferte sportive pentru jucători sunt pariurile fără risc pentru sporturile americane sau pentru virtuale.

Înregistrare și depunere pe Maxbet

Depunerea pe site poate să fie inițiată după ce jucătorul a devenit client Prin apăsarea butonului înregistrare din partea superioară a oricărei pagini, se deschide un formular. CA majoritatea paginilor de pariuri Max Bet online, formularul este împărțit în 3 etape importante care, cer date pentru crearea contului de jucător dar și date reale că număr de telefon, adresa, numele de familie, prenumele și Codul Numeric Personal.

După furnizarea datelor urmează un pas foarte important - verificarea identității pe Max Bet online trebuie realizata în 30 de zile conform legislației. Pentru verificare, este recomandat să se trimită din timp documente care validează identitatea individului (buletin, pașaport, extras de cont, etc). Contul este validat în maxim 48 de ore.

Depunerea inițiază pariurile pe bani reali și câștigurile care pot fi obținute din aceasta. Pe Max Bet online se accepta 20 de RON pentru începerea jocului în modul real. Metodele pentru depunere vor fi cardurile bancare, portofelele virtuale (Skrill/Neteller) și transferul bancar sau alimentarea contului prin Okto.Cash la sucursalele stradale.

Metode de retragere pe Maxbet

Prin toate metodele de retragere - Card bancar, transfer bancar, Skrill, Netteller și Paysafecard - suma minimă este de 50 RON. Procesarea este instantă pentru fiecare metodă, excepția fiind transferul bancar care, procesează cererea de retragere din Maxbet pariuri în cel mult 3-5 zile lucrătoare. Toate câștigurile jucătorilor, indiferent de suma lor vor fi impozitate așa cum este explicat în lege. Acest impozit este plătit imediat ce, retragerea a fost inițiată.

Suport și feedback pe Maxbet

Orice problemă, orice moment, orice pariu pot aduce probleme. Dacă un jucător nu găsește evenimentul din selecția Maxbet pariuri favorit, ia un bonus dar nu îl poate juca, face o retragere dar este anulată din partea echipei de prea multe ori, are un lucru de făcut - vorbește cu suportul oficial al site-ului. Nu este o situație confortabilă dar, fiecare jucător de pe Maxbet contact este tratat ca un VIP. Soluționarea vă fi găsită la nevoie pentru orice problema/întrebare.

 • Chat live 24/7
 • E-mail la suport@maxbet.ro
 • Număr de telefon: 021 795 45 46

Versiune mobilă și aplicația Maxbet

Varianta mobilă este una dintre cele mai bune pentru că funcționează perfect pe orice dispozitiv, problemele tehnice tind să apară foarte rar iar selecția de pariuri live este actualizată în timp real. Și de browser, dar și de pe o aplicație Maxbet este la fel de ușor să se parieze pe evenimentele sportive.

Oferta operatorului pentru Android poate fi descărcată prin extensia. apk. Această extensie este descărcată doar când se accepta instalarea din surse necunoscute din setările telefonului/tabletei. Pentru iOS, aplicația este înscrisă pe App Store, acumulând o mulțime de Maxbet păreri pozitive datorită modului simplist de instalare și a servicilor de înaltă calitate oferite utilizatorilor mobili.

Prin aplicație, jucătorul poate să se înregistreze rapid, să își verifice documentele și chiar să obțină un sport bonus unic. Altfel spus, toate avantajele de pe desktop se regăsesc pe mobil, cu o simplă atingere.

Avantaje

 • Pariuri și cote actualizate în direct
 • Cote cu marja de 0% active pe mobil
 • Accesibilitate Maxbet bonus de pe mobil/tabletă
 • Navigare perfectă și ușoară pentru jucători
 • Peste 1000+ de evenimente sportive active pe mobil

Dezavantaje

 • Lipsă streaming live pe mobil
 • Pot apărea probleme tehnice

FAQ

Este legal site-ul de pariuri Maxbet?

Site-ul Maxbet pariuri este legal și, funcționează conform legii din anul 2016, an în care și-a obținut licență ONJN. Mai mult, siguranță jucătorului este garantată, datele sunt protejate și retragerile rapide.

Cum pot fi realizate depuneri pe Maxbet?

Cu un minim 20 de RON alimentați în cont, încep sesiunile de pariere pe evenimentele sportive din oferta operatorului Max Bet online. Jucătorul doar accesează contul prin numele de utilizator și parola și, alege meniul depunere unde, selectează metoda de plată favorită și va completa formularele tip sau, va fi redirecționat către alte pagini pentru a finaliza depunerea.

Exista vreo aplicație mobilă pe Maxbet?

Aplicațiile mobile pentru Maxbet pariuri și casino sunt găsite ca extensie .apk pentru Android și pe App Store pentru utilizatorii iOS.

Pe ce evenimente se poate paria pe Maxbet?

Se poate paria pe mai mult de 25 de sporturi disponibile în oferte de pariere de pe site. Unele sporturi pot apărea sau dispărea din portofoliu pentru că pot fi/nu evenimente desfășurate în acea zi. Ligile de top pentru fotbal și baschet sunt foarte vânate pe de clienții Maxbet pariuri.

Ce bonusuri sunt pe Maxbet?

Exista mai mult de un singur Maxbet bonus care ajunge în atenția jucătorilor. Pariurile fară risc pentru tenis, baschet și fotbal, bonusurile la depunere pentru evenimente eSports și oferta de bun venit pentru noii înregistrați de 700 de RON sunt printre cele mai populare.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Maxbet

comentarii (0)

Comentariu nou