SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Case de pariuri legale

Căutați pe site-ul Favbet în secțiunea Sport „Biletele zilei” sau în aplicația „Express of the Day”. Faceți pariuri și, cu rezultate ghicite corect, obțineți încă 10% din câștigurile dvs.
Plasați un pariu în combinație cu 4 sau mai multe selecții din același meci. Dacă pierdeți doar o selecție, veți primi până la 50 de lei pe zi ca pariu bonus.
Faceți pariuri înainte de meci pe evenimente din campionatele specificate. Cu cât sunt mai multe pariuri, cu atât este mai mare bonusul suplimentar. Bonus maxim 60% în cazu în care plasați mai mult de 14 pariuri.
Pentru fiecare nivel pe care îl finalizați în Club888, veți câștiga jetoane de aur pe care le puteți transforma în premii fantastice.
💸 Licenta ONJN
💰 Valută RON
⭐ Metode de plată Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller etc.
🍒 Metode de retragere Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller, Transfer Bancar etc.
🧭 Tip Bonus Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus etc.
⚡ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✨ Cod bonus Activează aici
🚀 Deblochează bonus Eligibil
🏅 Aplicații iOS, Android
🤩 Asistență Email, telefon, live chat
🔎 Opțiuni de pariere Pariuri live, cash out, bet builder, cote îmbunătățite
🍀 Suport pentru Aplicații iOS, Android
📲 Aplicații pariuri mobile Da
🏷️ Android App for Mobile Betting Da
🛍 iOS app for Mobile Betting Da
🎲 Pariuri sportive Gamă mare de pariuri
🎯 Pariu minim 1 RON
🏆 Pariuri live Șansa de a paria live
👑 Tipuri de pariuri Fotbal, Tenis, Baschet, Esports, Tenis de masa etc.

În prezent, pariurile sportive sunt unele dintre cele mai îndrăgite activități ale jucătorilor români. Însă, cu cât piața de case de pariuri online legale este mai mare, cu atât deciziile jucătorilor devin mai complicate. Toate criteriile care intră acum în selecționarea unui operator de încredere sunt mai stricte și orice case pariuri licențiate trebuie să satisfacă întotdeauna nevoile clienților săi.

Ce este o casă de pariuri legală

La începutul apariției pariurilor, acestea se organizau ad-hoc în cadrul evenimentelor sportive. Dar, odată cu evoluția societății și a evenimentelor pentru sport, au început să apară instituții special create pentru aceste tipuri de activități, numite case de pariuri legale.

Astăzi, în România, jucătorii au la dispoziție un număr mare de case pariuri licențiate, care funcționează legal pe teritoriul țării. Acestea pot fi verificate rapid, urmărind numărul de licență acordat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Toate activitățile acestor case sunt perfect reglementate de către autorități, astfel încât jucătorii români să aibă o experiență plăcută. De asemenea, datorită evoluției tot mai rapide a internetului, multe case de pariuri licențiate România au migrat în mediul online, fiind acum disponibile prin intermediul platformelor web.

Care este diferența dintre case de pariuri legale și ilegale

Există foarte mulți operatori pe piață, motiv pentru care, și-au făcut apariția și multe case de pariuri ilegale. Sunt foarte multe diferențe care pot semnala că un operator de pariuri nu este autorizat. Prima diferență între casele de pariuri legale și cele ilegale, este chiar licența acordată de ONJN. Operatorii legali au datoria de a prezenta întotdeauna pe site-ul lor numărul licenței și perioada sa de valabilitate precum și sigla ONJN.

O altă diferență dintre case de pariuri licențiate și cele care funcționează în mod ilegal este meniul cu metodele de plată. În cadrul unei platforme autorizate, opțiunile de plată sunt întotdeauna permise prin metode oficiale și colaborări încheiate cu operatori bancari sau alte companii bancare. însă, pe platformele ilegale, aceste metode vor fi prin intermediul aplicațiilor puțin cunoscute și deloc sigure.

ONJN include lista neagră a tuturor operatorilor nelicențiați din România pentru a clarifica care sunt site-urile care îndeplinesc criteriile legale și, care sunt site-urile care nu o fac.

Pros & Cons case de pariuri

Astăzi, plasarea de pariuri este mult mai ușoară și accesibilă, datorită mediului online, însă există multe alte avantaje, precum:

 • Disponibilitatea de pariere de pe orice dispozitiv. Datorită operatorilor care doresc să satisfacă cât mai mulți utilizatori, aceștia au acces la pariuri la orice oră, de pe orice dispozitiv, de la computer, până la tabletă și smartphone.
 • Portofolii impresionante de piețe sportive. Pentru amatorii sporturilor, există astăzi în România numeroase case de pariuri online licențiate care aduc utilizatorilor o mulțime de piețe sportive de unde, nu va lipsi fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul pe gheață, etc..
 • Cote avantajoase. În cadrul multor case de pariuri licențiate, jucătorii pot găsi cote care foarte avantajoase.

Pe de altă parte, există și dezavantaje în cadrul caselor de pariuri:

 • Sunt multe platforme ilegale. Deși există case de pariuri online licențiate în România cotate în topuri, jucătorii pot ajunge din neatenție pe platforme ilegale, unde riscă furtul datelor personale sau alte probleme.
 • Platforme complexe pentru jucătorii începători. Deși mulți utilizatori sunt deja obișnuiți și veterani pe platformele de pariuri online licențiate, jucătorii noi pot avea dificultăți. Multe case de pariuri online legale au site-uri care nu sunt prietenoase cu utilizatorii și nu au un design intuitiv, îngreunând navigarea.
 • Cotele diferă la toate casele de pariuri. Unii operatori pot avea cote mult mai mici comparativ cu alții pentru același eveniment. Este recomandat să fie verificate înainte mai multe site-uri până la alegerea celui care are cote bune.

Bonusuri la case de pariuri

Cel mai important aspect în cadrul operatorilor de pariuri legale sunt bonusurile. Bonusurile sunt recompense acordate de către casele de pariuri, acordate la înregistrare, la depuneri sau în alte cazuri speciale (verificați înainte pagina pentru Promoții pentru familiarizarea cu gama de oferte). Câteva dintre cele mai populare bonusuri acordate de case pariuri online licențiate România sunt:

 • Bonusul de bun venit. Acest bonus se acordă după înregistrarea unui nou jucător pe case pariuri licențiate, sau imediat după prima depunere. Majoritatea ofertelor au premii extrem de interesante și atractive, pregătite și create special pentru pariuri sportive și constau în pariuri fără risc sau în bani. Unele oferte pot fi mixte și pot include bonusuri pentru sport și casino.
 • Bonusuri fără depunere. Bonusurile fără depunere se oferă utilizatorilor în cadrul unor campanii sau perioade speciale pe case pariuri online legale. Aceste promoții oferă practic jucătorilor oportunitatea de a juca cu banii casei de pariuri. Aceste bonusuri sunt în general acordate la verificarea contului sau la alte ocazii speciale, ori la discreția casei de pariuri.
 • Bonus de aniversare. Pentru a-și serba utilizatorii, numeroase case pariuri legale oferă utilizatorilor săi un bonus ce poate consta în freebet de ziua lor. Astfel, operatorul va serba ziua jucătorului alături de acesta, oferindu-i de asemenea și un cadou special.
 • Bonus în cadrul evenimentelor sportive. Lumea sporturilor are numeroase evenimente importante de-a lungul anului, precum Campionatele Internaționale de Fotbal, Jocurile Olimpice și multe altele. Pentru a celebra alături de utilizatori, multe case de pariuri licențiate în România creează pachete cu bonusuri limitate în perioada evenimentului respectiv.

Cum se alege o casă de pariuri

Înainte de înregistrarea pe o platformă a unei case de pariuri licențiate, sunt importante criteriile pe baza cărora se va efectua selecția. Astfel, aceasta se poate alege după:

 • Popularitatea sa în rândul jucătorilor. O platformă cotată în top, în cadrul preferințelor pariorilor va fi întotdeauna o alegere potrivită, deși nu va fi focusată pe un singur sport. Casele de pariuri din topuri au întotdeauna servicii diverse, pentru a satisface un număr cât mai mare de utilizatori.
 • Oferta de sporturi. Un catalog cu multe sporturi sau multe evenimente sportive incluse poate fi un factor decisiv în alegerea unei case de pariuri. Astfel, în funcție de utilizator, se poate alege dintr-o listă case de pariuri online legale, specializate pe fotbal sau baschet.
 • Cotele. În cazul cotelor, este recomandat acestea să fie urmărite din punct de vedere obiectiv, în funcție de calculele matematice. Acestea se raportează întotdeauna la marja de profit a fiecărei case de pariuri licențiate.
 • Oferta de bonusuri. Un alt aspect important pentru multe case pariuri licențiate este catalogul de bonusuri. Cu cât este unul mai avantajos și primitor pentru utilizatori, cu atât operatorul va fi mai popular printre jucători.

Înregistrarea și verificarea contului

Odată ce este aleasă casa de pariuri, se poate începe procesul de înregistrate. Dacă acesta este efectuat cu atenție, nu va dura mai mult de doar câteva minute. Astfel, pașii ce trebuie urmați sunt în continuare:

 1. Accesarea paginii de înregistrare.
 2. Completarea câmpurilor cu datele de logare, precum email, numele de utilizator și parola.
 3. Completarea câmpurilor cu datele personale. În cadrul acestui pas, numeroase case de pariuri licențiate în România vor solicita nu numai date de pe actul de identitate, dar și o dovadă a adresei de domiciliu.
 4. Finalizarea procesului de înregistrare.
 5. Confirmarea înregistrării contului prin e-mail sau SMS.

Odată ce toți acești pași au fost efectuați, contul a fost creat iar noul utilizator poate începe prin a face prima depunere. Confirmarea și verificarea contului și a datelor introduse sunt extrem de importante, deoarece acestea trebuie să fie corecte. Orice case pariuri licențiate acordă atenție maximă la aceste aspecte, pentru a putea evita furtul de identitate.

Depunerea și metodele de retragere

Multe case pariuri online licențiate oferă utilizatorilor un număr mare de opțiuni de plată. Astfel, la prima depunere fiecare utilizator își va alege în primul rând metoda de depunere. Cele mai populare metode de depunere la case pariuri licențiate sunt cele prin card de credit/debit Visa sau Mastercard. De asemenea, mulți jucători optează și pentru metoda de plată prin portofelul electronic precum Skrill sau Neteller.

În cazul retragerii, este important ca aceasta să coincidă cu opțiunea pentru depunere. În cazul primei retrageri, aceasta va fi procesată într-un timp mai lung. De asemenea, fiecare platforma percepe sau nu percepe o anumită taxă la retragere, care este stipulată în momentul efectuării operațiunii.

FAQ

Ce reprezintă o casă de pariuri?

O casă de pariuri reprezintă o instituție privată care oferă servicii de pariere jucătorilor, autorizată de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc.

Care sunt avantajele unei case de pariuri legale?

Un prim avantaj al unei case de pariuri legală este faptul că aceasta asigură securitate pe toate planurile utilizatorilor săi. De asemenea, o casă de pariuri legală va avea servicii de calitate înaltă și multe alte facilități.

Care este cel mai popular bonus la casele de pariuri?

Cel mai popular bonus în cadrul caselor de pariuri din România este bonusul de bun venit, care este oferit la înregistrarea jucătorului pe platformă. Acesta poate aduce jucătorilor oferte de freebet sau bani pentru pariere.

Care sunt dezavantajele unei case de pariuri legale?

Unul dintre dezavantajele unei case de pariuri legale este aspectul platformei online. De multe ori, acestea sunt extrem de încărcate și complicate pentru jucătorii începători. Un alt dezavantaj poate fi dificultatea alegerii unei platforme cu anumite sporturi specifice.

Care sunt aspectele cele mai importante în alegerea unei case de pariuri?

În momentul alegerii unei case de pariuri online, sunt importante de luat în considerare aspecte precum popularitatea acelei platforme, cotele sale și portofoliul său de jocuri.