SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Getsbet

Bonus de 50% până la 600 de RON la primele 5 depuneri!
License: L1173107W000815
50%
Fă un cont nou pe site-ul Getsbet. Ia un bonus de bun venit de 50% la primele tale 5 depuneri. Bonusul total este de până la 600 de RON.
Expiră 7 lunii Martie

Caracteristici Getsbet

🤓 Țări
ro
⏲ Anul fondării
2020
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
Gets Bet Online LTD
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri Sportive, Cazinou, Sloturi, Cazinou Live
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
suport@getsbet.ro
☎ Telefon
310051677
💳 Metode de plată
Visa, Visa Electron, Mastercard, Paysafecard, Okto.Cash, Agenții stradale
💰 Metode de retragere
Visa, Visa Electron, Mastercard, Paysafecard, Agenții stradale
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Email, telefon, live chat, formular contact
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Da
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1173107W000815
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ Getsbet
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
700 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Baschet, Rugby
👑 Titlu
Getsbet
✨ Top Pariuri
Liga A

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Getsbet

Beneficii
Navigare foarte ușoară
Oferta buna de pariuri pre-live, dar si de pariuri live
Depozit minim mai mic decat la alte case de pariuri
Dezavantaje
Unele pariuri pot lipsi

Despre Getsbet

O societate care a activat pentru prima oară ca o casă de pariuri din anul 2004, a ajuns cu paşi repezi în România. Operatorul şi-a schimbat numele şi a rămas cunoscut ca Getsbet, fiind partener oficial al echipei Steaua Bucureşti. Jocul este dinamic, pariurile sunt diversificate şi, biletele pot fi verificate online sau în agenţie în orice moment. Site-ul este deţinut de Get's Bet Online LTD şi, aduce toate beneficiile la care ar putea visa un parior fapt pentru care, operatorul are foarte multe păreri pozitive.

Legalitate casă de pariuri sportive Getsbet

Licenţa L1173107W000815 pentru România a fost obţinută în anul 2018 la data de 1 ianuarie şi, expiră conform regulamentului Oficiului Naţional al Jocurilor de Noroc în 10 ani, pe 31 decembrie 2027. Din punct de vedere al legalităţii, operatorul Getsbet pariuri sportive este acceptat în ţară.

Avantaje și dezavantaje

Avantaje

 • Pariuri pre-meci și cash-out acceptate
 • Aplicație mobilă pentru iOS și Android
 • Pariuri Supercombo cu profitabilitate buna
 • Generator de bilete ușor de utilizat
 • Gama de Get's Bet pariuri eSports mărită

Dezavantaje

 • Marjă de profit ridicată pentru unele sporturi
 • Selecție mica de pariuri virtuale pentru fotbal și curse de cai

Evenimente sportive și cote Getsbet

Evenimente populare pe o selecţie de 23+ de pieţe sportive completează gama de pariuri a operatorului. Miza unui bilet simplu sau combinat rămâne la o sumă de 1 RON, accesibilă pentru orice client. Pot exista peste 1500+ de evenimente listate pe pagina GetsBet pariuri sportive unde, există mai mult de 190+ de opţiuni active zilnic. Pariurile pe scor final, total goluri, şansă dublă, scor corect sau handicap sunt la ordinea zilei iar, sporturile pe care mulţi aleg să mizeze sunt:

 • Fotbal
 • Baschet
 • Tenis
 • Hochei pe gheață
 • Darts
 • eSports
 • MMA
 • Sporturi cu motor
 • Crichet
 • Handbal
 • Golf
 • Rugby

Pariuri pe fotbal

Sunt mai mult de 180+ opţiuni de pariere pe meciuri date între cele mai bune echipe ale lumii. Pariurile pe Premier League, La Liga, Liga 1 sau pe alte competiţii secundare sunt frecventate de pariori. Marja este de obicei cuprinsă între un procent de 6% şi 7% în ceea ce priveşte selecţia GetsBet pariuri sportive.

Pariuri pe hochei

Pariurile pe hochei sunt împărţite pe zile şi ligi de top. Există peste 60+ opţiuni de pariere ca puck final, goluri alternate, ultima înscriere sau puck line. Evenimentele pot fi listate în funcţie de meciurile disponibile zilnic şi, câteodată pot lipsi din ofertă. Cotele sunt destul de bune - de la 1.10.

Pariuri pe baschet

După fotbal, în România, baschetul este cel mai popular. Evenimentele sunt la ordinea zilei active pe pagina pariuri sportive Getsbet iar, marja de profit tinde să varieze între 6% şi 6,5% în funcţie de meci. Se pot descoperi echipe şi jucători noi din Liga ACB, faimosul NBA, Eurocupa, BSL, Superliga sau alte ligi asociate fiecărei ţări în parte.

Pariuri pe tenis

Tenisul are una dintre cele mai ridicat marje de profit pe Get's Bet pariuri sportive, cu un procent de 7%. în funcţie de eveniment, pot există peste 22+ de opţiuni de pariere ca scor corect pe primul set, total de jocuri câştigate, handicap seturi sau sub/peste jocuri.

Servicii adiționale Getsbet

Modul SuperCombo, opţiunea cashout și prezența meciurilor live sunt câteva din serviciile adiţionale scoase în lumina reflectoarelor de pagina Getsbet pariuri sportive. Totul este completat de statisticile actualizate în fiecare zi şi de disponibilitatea cotelor mărite care, pot aduce mai mult profit.

Pariuri live

Cotele dinamice sunt foarte atractive pentru orice pariuri live. În cele mai importante momente ale meciului, se pot schimba, pot deveni mai mari şi mai mici şi pot duce la rândul lor un profit la fel de bun. Totul, ajusat la miză. Din păcate, operatorul nu oferă serviciul de live streaming însă, cotele sunt actualizate în timp real iar, opţiunea cashout este acceptată pe Getsbet pariuri sportive.

Grafici si statistici

Un pariu care este foarte bine documentat prin statistici şi grafice nu are cum să nu aducă o şansă în plus de câştig. Fiecare echipă şi jucător are un istoric care, trebuie cercetat înainte de crearea biletului. Meniul de statistici este găsit în subsolul paginii oficiale Getsbet pariuri sportive.

Opțiuni speciale Getsbet

Pariurile SuperCombo sunt o opțiune specială, unică. Care este scopul opţiunii? Lasă jucătorul să pună cel mult 6 tipuri de pariuri pentru acelaşi eveniment sportiv pe bilet. Modul SuperCombo trebuie să fie mai înainte de toate activat şi, ulterior să fie alese pronosticurile din pagina pentru sport Get's Bet pariuri sportive.

Bonusuri populare pe Getsbet

Pentru că mai întâi a fost o pagină dedicată doar pariurilor sportive, portofoliul de bonusuri este incontestabil. Noii clienţi pot lua un bonus de bun venit de 600 de RON la primele 5 depuneri pe site. Cinci bonusuri sunt de 50% până la 100 de RON + încă unul de 50% până la 200 de RON. Bonusul este activat la minim 50 de RON depuşi în contul Get's Bet pariuri sportive. Rulajul aplicat este de 4x pe bonusul complet din bet; cotele minime acceptate sunt de 1.50x pentru fiecare selecţie în parte.

Un alt sport bonus este 0 - 0 Money Back, o ofertă cashback pentru utilizatorii Supercombo. Jucătorii primesc înapoi miza până la 200 de RON dacă meciul de pe bilet se termină cu rezultatul 0-0. Există şi pariul şansă 5 pe pagina de oferte Getsbet pariuri sportive care, cedează un free bet de până la 200 de RON dacă, jucătorul pune pariuri combo pe 5 selecţii şi pierde doar una din ele.

O altă oferta este bonus combo3+ aduce un profit de maxim 50% dacă sunt pariate 3 sau mai multe evenimente cu, cote de 1,35x. în funcţie de numărul de evenimente pariat se dă procentul extra conform regulilor de Getsbet pariuri sportive.

Înregistrare și depunere pe Getsbet

Bonusurile, pariurile şi funcţiile speciale sunt active pentru clienţii înregistraţi. întreg procesul începe prin crearea unui cont nou şi, furnizarea tuturor datelor din buletin cerute. Sunt 3 paşi care, completaţi deschid contul jucătorului pe Get's Bet pariuri sportive. Date personale - nume de familie, dată a naşterii, prenume, CNP, număr de telefon sau adresa sunt obligatorii. întreg formularul este securizat ceea ce înseamnă că informaţiile nu vor fi cedate unor terţe părţi.

Dacă au trecut câteva zile de la înregistrare sau doar câteva minute, clienţi îşi pot lua orice fel de grijă prin completarea procedeului de validare a identităţii, procedeu care este impus prin lege şi obligatoriu pentru operatori, inclusiv pentru site-ul de pariuri sportive Getsbet. De la incarcarcarea documentelor în maxim 72 de ore contul este complet verificat şi validat şi, utilizatorul poate începe să facă retrageri.

Că timp de procesare, depunerile sunt procesate instant, comisionul este de 2% iar, metodele de plată aprobate sunt — Paysafecard, Skrill, Visa şi Mastercard. Sumă minimă pentru o depunere este egală cu 20 de RON. Este accesibilă şi depunerea prin agenţii unde, se acceptă şi 10 RON. Şi aici, tranzacţia este procesată instant şi, în final, banii ajung în contul online de pariuri sportive Getsbet.

Metode de retragere pe Getsbet

Retragerea fondurilor variază în funcţie de metoda de plată folosită la depunere. Suma minimă rămâne de 20 RON pentru retragerile prin Visa, Skrill şi Mastercard. Pentru Paysafecard retragerea este de 50 de RON iar, procesarea este făcută în cel mult 24 de ore faţă de restul metodelor unde, poate dura de la 2 la 5 zile lucrătoare. Fiecare câştig este comisionat în momentul retragerii pe pagina Getsbet pariuri sportive. Jucătorul primeşte în cont suma de bani câştigată după reţinerea taxelor, conform legii.

Suport și feedback pe Getsbet

Dacă un pariu este pus dar, biletul nu poate fi plasat sau, s-a utilizat un Getsbet bonus şi nu poate fi obţinut, clientul va soluţiona problema prin contact cu suportul. Orice întrebare are un răspuns; echipa operatorului fiind obligată să citească, caute şi da lămuririle necesare prin următoarele metode de contact:

 • Chat live activ 24 de ore din 7
 • Formular de contact
 • Adresa de email oficială suport@getsbet.ro
 • Linie telefonică la +40316302883
 • Contactul cu agent direct în sucursalele stradale

Versiunea mobilă și aplicația Getsbet

Versiunea mobilă este identică cu versiunea desktop. Sunt aceleaşi pariuri, evenimente, bonusuri şi metode de depunere/retragere. Pagina funcţionează pe orice dispozitiv mobil Android şi iOS (telefon inteligent şi tabletă). Aplicaţia este una dintre cele mai mari avantaje pentru că, aduce în prim plan un mod dinamic de punere a cotelor, animaţii plăcute şi o navigare mult mai uşoară. Există versiunea Getsbet aplicație pentru Android şi pentru App Store.

Varianta pentru Android este accesibilă ca versiune .apk pentru versiunea 8 sau pentru versiunea anterioară (de la 7 în jos). Paşii de descărcare sunt simpli şi cer deblocarea descărcării prin surse necunoscute. Opţiunea este selectată din Setări sau din Permiteţi această sursă. Descărcarea începe şi aplicaţia este instalată. Pentru sistemele de operare iOS, o Getsbet aplicaţie este şi mai uşor de instalat. Se deschide magazinul App Store, urmează scrierea numelui operatorului şi operaţiunea download.

Avantaje

 • Navigare foarte ușoară
 • Fără întreruperi
 • Meciuri live actualizate în timp real
 • Activa și pentru versiunile anterioare Android 7
 • Sute de pariuri zilnice pe Get's Bet pariuri sportive
 • Mod Supercombo activ

Dezavantaje

 • Unele pariuri pot lipsi

FAQ Getsbet

Este pagina Getsbet pariuri sportive legală?

Casa de pariuri sportive Getsbet este legală din anul 2017, când, a obţinut licenţa oficială de funcţionare din partea ONJN cu numărul L1173107W000815. Toate servicile sunt securizate şi, clienţii pot paria în siguranţă pe orice eveniment preferat.

Cum pot alimenta contul meu Getsbet?

Prin logare şi accesare a paginii pentru depuneri. Urmează selectarea sumei de bani care va fi depusă în cont (minim 20 de RON) şi procesarea acesteia. Banii sunt în cont imediat. Comisionul de 2% este aplicat.

Are Getsbet o aplicaţie mobilă?

Pentru ambele sisteme de operare, Android şi iOS, casa de Getsbet pariuri sportive are o aplicaţie. Pentru Android, aplicaţia este sub extensia .apk şi poate fi descărcată de pe site-ul operatorului iar, pentru App Store, aplicaţia poat fi descărcată direct din magazin.

Pe ce evenimente pot paria pe Getsbet?

Peste 23+ de pieţe sportive active zilnic cu evenimente alese sunt active pe Get's Bet pariuri sportive. Evenimente variate pe fotbal, baschet, tenis, hochei şi chiar şi pe baseball sunt listate în fiecare zi. Portofoliul poate trece de 1200+ evenimente puse la ordinea zilei cu, cote foarte bune.

Care sunt bonusurile de pe Getsbet?

Bonusurile pentru fotbal sunt la mare căutare. Există şi promoţii pentru alte evenimente sportive. Cele mai cunoscute sunt ofertele de bun venit, cashback şi SuperCombo sau Combo3+ care, aduc un extra câştig.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Getsbet

comentarii (0)

Comentariu nou