SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Efbet

Bonus 100% până la 750 de RON
License: L1173067W000796
100%
Înregistrează-te la casa de pariuri Efbet. Ia un bonus de 100% până la 500 de RON la primul tău depozit și 100% bonus de până la 250 de RON la a doua ta depunere.
Expiră 7 lunii Martie

Caracteristici Efbet

🤓 Țări
ro
⏲ Anul fondării
2017
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
Altabet Limited
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri Sportive, Casino
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
support@efbet.ro
☎ Telefon
319635
💳 Metode de plată
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar, Paysafecard
💰 Metode de retragere
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Email, live chat
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Da
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1173067W000796
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ Efbet
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
700 LEI
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Baschet etc.
👑 Titlu
Efbet
✨ Top Pariuri
UEFA Liga Natiunilor

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Efbet

Beneficii
Marjă excelentă pentru cote
1000+ de evenimente sportive active
Aplicaţie mobilă pentru iOS şi Android
Dezavantaje
Cote mici la pariuri live
Unele selecţii de pariuri multiple nu sunt permise

Efbet

Efbet este un site de pariuri şi jocuri de noroc. Este deţinut de compania Altabet Limited cu sediul central în Republica Malta.Compania a fost înfiinţată în 2017 iar, în ultimii ani a deschis şi sucursale stradale unde, orice parior major este bine venit. Serviciile securizate, bonusurile speciale şi evenimentele sportive actualizate în fiecare zi sunt punctul principal de atracţie care aduce și pareri Efbet pozitive din partea clienților.

Legalitate casa de pariuri sportive Efbet

Licenţa casei de pariuri a fost obţinută imediat în anul 2017, fiind eliberată de Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc. Numărul licenţei este L1173067W000796 şi va expira pe data de 31.10.2027 moment în care, Efbet este obligat să o reînnoiască pentru a funcţiona în continuare în ţară.

Avantaje și dezavantaje

Avantaje

 • Marjă excelentă pentru cote
 • Meciuri transmise în direct
 • 1000+ de evenimente sportive active
 • Aplicaţie mobilă pentru iOS şi Android
 • Oferte pe placul oricărui jucător
 • Pagina specială pentru pariuri virtuale Efbet
 • Evenimente eSports profitabile

Dezavantaje

 • Selecţie mai mică de sporturi 11+
 • Unele selecţii de pariuri multiple nu sunt permise
 • Pot apărea defecțiuni tehnice

Evenimente și cote pe Efbet

Portofoliul de sporturi variază de la o zi la alta, fiind alese cele mai bune evenimente sportive. Unele sporturi pot să nu apară pentru moment pe platformă pentru că, pot să nu existe evenimente în acea zi. în general sunt peste 11+ piețe sportive active. Valoarea minimă pentru un bilet multiplu se ridică la 1 RON în timp ce, un pariu simplu cu o singură selecţie pe bilet va valora doar 2 RON. Pariurile antepost, pre-meci, pe rezultatul final al meciului, număr goluri sau handicap Asiatic nu lipsesc de pe site iar, cele mai populare sporturi de pe Efbet sunt:

 • Fotbal
 • Baschet
 • Volei
 • Hochei
 • Tenis
 • MMA
 • Baseball
 • eSports
 • Rugby

Pariuri pe fotbal

Se pot pune pariuri pe mai multe ligi si campionate cunoscute ca la Liga 1, Champions League, Europa League sau Conference League. Sunt peste 140+ de pariuri pe cote care încep de la 1.01 sau mai mari.

Pariuri pe hochei

Pariurile pe hochei existente pe platforma Efbet pariuri sunt împărţite pe trei categorii - SUA, Internaţional şi Suedia. Cotele sunt puţin mai mari ceea ce înseamnă că, marja de profit la hochei este mai ridicată. Acestea pornesc de la 1.03 şi, pot fi peste 20+ de pariuri accesibile zilnic.

Pariuri pe baschet

Pariurile pe NBA, WNBA sau Euroliga ori alte competiţii secundare, sunt la ordinea zilei la selecţia de Efbet pariuri. Echipe că Boston Celtics, Miami Heat sau Dallas Mavericks se fac remarcate în fiecare zi. Pot exista peste 110+ pariuri pe aceste evenimente că - handicap asiatic, total puncte sau rezultat final.

Pariuri pe tenis

Nici sportul alb nu face excepţie de la regulă pe site şi, aduce competiţii cunoscute - ATP, WTA, Challenger, ITF M/F. La această selecţie, cotele sunt mai mari (de la 1.10), iar, marja de profit poate ajunge până la 6%.

Servicii adiționale Efbet

Platforma doreşte să facă pariurile mai simple pentru jucători. De aceea, a creat un program simplu de urmărit pentru fiecare meci, competiţii de top şi o pagină specială pentru toate meciurile de fotbal, rugby, baschet, hochei sau tenis cu pariuri antepost. Pentru fiecare meci de pe Efbet există şi o statistică unde, sunt analizate toate echipele + date speciale despre acestea. Ca plus, operatorul acceptă şi opţiunea de pariuri cashout.

Pariuri live

Site-ul de pariuri oferă meciuri transmise live. Odată ce pariul a fost pus de jucător acesta nu poate fi anulat. Pentru unele meciuri, opţiunea cashout nu este activă. Doar clienţii înregistraţi au dreptul de a viziona meciurile în direct.

Grafice și statistici

La prima vedere, pare destul de greu să fie găsite graficile şi statisticile pentru fiecare meci în parte. Pagina SPORT trebuie să fie accesată şi apoi, urmează alegerea oricăror evenimente. în dreapta lor există o iconiţă specială pentru statistici. Se dă click pe ea şi se vor deschide toate informaţiile necesare.

Opțiuni speciale pe Efbet

Pariorii sunt mult mai relaxaţi atunci când se joacă pe pagina Efbet pariuri live unde se acceptă pariurile cashout. Prin această opţiune, platforma dă şansa jucătorului să oprească în orice moment pariul şi să îşi ia o parte din profituri înapoi.

Bonusuri populare pe Efbet

Chiar dacă selecţia de bonusuri este puţin redusă pe pagina acestui operator, există bonusuri pentru fiecare client - atât pentru sport cât şi pentru selecţia de jocuri de noroc. Cel mai important este un Efbet bonus de bun venit acordat în procent de 100% până la 750 de RON, activ doar pentru sport. Bonusul este al jucătorului pentru o depunere minimă. Acest sport bonus este împărţit în două etape. Pentru prima depunere se dă un bonus de 100% până la 500 de RON iar, la a doua depunere un bonus de 100% până la 250 de RON. Pentru fiecare etapă există o cerinţă de rulaj de 3x.

În afară de un Efbet bonus pentru clienții noi se mai dau şi pariuri fără riz zilnice în valoare a câte 50 de RON precum şi oferte de reîncărcare. în plus, există şi un campionat pentru pariuri unde se dau câte 3 freebet-uri de 500 de RON.

Înregistrare și depunere pe Efbet

Pentru a debloca toate beneficiile operatorului, clientul trebuie să fie înregistrat. De aceea, înscrierea va începe prin selectarea butonului Efbet înregistrare care, deschide automat o nouă pagină. Formularul de înscriere este deschis şi va cere completarea a 3 paşi esenţiali - înregistrare, date personale şi depunere.

Pentru înregistrare, se cere numele de utilizator, parola + confirmarea parolei, codul promoţional (opţional) pentru activarea unui bonus Efbet, adresa de e-mail. La al doilea pas, clientul furnizează date personale - CNP, telefon, adresa, dată de naştere iar, la pasul final se va face şi prima depunere în cont. Imediat, urmează verificarea datelor, un procedeu care trebuie completat în cel mult 30 de zile. Pentru încărcarea documentelor, jucătorul este pe contul Efbet, apăsa pe numele de utilizator şi alege din nouă pagină deschisă meniul pentru verificare date.

Pentru depunere, există un buton special cu acelaşi nume care, odată apăsat va deschide o nouă pagină unde, este selectată metodă de depunere (Visa, Skrill sau Paysafecard) şi sumă minimă (20 de RON) sau mai mult. Taxa de 2% este percepută că plus din depunere - dacă depunerea e de 250 de RON, se vor extrage de pe card 255 de RON.

Metode de retragere Efbet

Pentru deschiderea opțiunii de retragere jucătorul accesează contul, alege pagină pentru retrageri şi completează suma solicitată iar apoi, alege metodă de tranzacţionare. Pentru Skrill, Visa, Mastercard şi agenţii, retragerea este de minim 60 de RON. Procesarea ține fie câteva minute, fie 72 de ore, în funcție de metodă.

Suport și feedback pe Efbet

Rezolvare oricărei probleme trebuie să fie luată în calcul de orice operator iar, echipa Efbet contact va avea grijă de acest aspect. Prin derularea paginii principale, în meniurile din subsol există categoria întrebări frecvente unde sunt vor exista toate răspunsurile. Operatorul ajuta şi prin:

 • Live chat
 • Suport prin WhatsApp
 • Adresa de email support@efbet.ro
 • Număr de telefon 031 96 35
 • Adresa de email support@efbet.ro

Versiunea mobilă și aplicația Efbet

Dacă versiunea de browser mai poate avea câteva probleme la încărcare, asta nu înseamnă că aplicaţia trece prin aceleaşi obstacole. Din contră, jucătorii Android sau iOS o pot descărca şi pot juca fără probleme. Aplicaţia este descărcată prin scanare codului QR pus la dispoziţie de pagina Efbet pariuri sportive. Jucătorul va scana codul şi va fi redirecţionat către paşii pentru descărcarea aplicaţiei. Pentru utilizatorii iOS se dă click pe butonul obţineţi iar, pentru utilizatorii Android, se va alege descărcarea prin surse necunoscute, aproba şi ulterior descărca.

Avantaje

 • Descărcare sigură prin scanare QR
 • Navigare uşoară
 • Pagina optimizată pentru evenimentele live
 • Bonusuri active şi accesibile de pe mobil

Dezavantaje

 • Procedeu de instalare puţin mai greu

FAQ

Este legal şi sigur Efbet?

Da, Efbet este legal din anul 2017, atunci când a luat licența în România. Operatorul se află sub licenţa ONJN şi face parte din platformele acceptate în ţară.

Cum fac o depunere pe Efbet?

Depunerea care va lăsa jucătorul să pună un pariu pe Efbet bet începe prin înregistrare în contul de jucător şi prin deschiderea meniului depunere. La depunere, se va alege metoda și se va completa formularul tip.

Pot să pariez din aplicaţia Efbet?

Da, există o aplicaţie perfect funcțională pentru smartphone şi tabletă iar, majoritatea părerilor sunt pozitive. Utilizatorii scanează codul QR pentru descărcare, se înregistrează pe site cu numele de utilizator şi parola şi vor putea paria imediat, pe orice eveniment disponibil.

Ce tipuri de pariuri sunt pe Efbet?

Pariurile de tip antepost, cashout şi pariurile 1x2, total goluri, handicap, peste/sub sunt câteva din opţiunile disponibile. în funcţie de sport, pot exista şi peste 110+ tipuri de pariuri.

Ce tipuri de bonusuri găsesc pe Efbet?

Platforma a fost creată iniţial doar pentru pariuri sportive. De aceea, există mai multe bonusuri pentru acest meniu de unde, se va face remarcat bonusul de bun venit, de reîncărcare şi pariurile fără risc cunoscute ca freebet.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Efbet

comentarii (0)

Comentariu nou