SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Casa Pariurilor

Bonus de 100% până la 600 de RON
License: L1160652W000306
100%
Alătură-te pe site-ul de pariuri Casa Pariurilor și ia un bonus de bun venit la primele tale 3 depuneri. Primele două bonusuri sunt de 50%, al treilea - 100%. Bonusul maxim pentru toate depunerile este de 600 de RON.
Expiră 27 lunii Aprilie

Caracteristici Casa Pariurilor

🤓 Țări
⏲ Anul fondării
2021
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
Hattrick-PSK d.o.o.
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri Sportive, Casino
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
suport@casapariurilor.ro
☎ Telefon
40212321048
💳 Metode de plată
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar, Paysafecard
💰 Metode de retragere
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Email, live chat
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Da
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1160652W000306
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ Casa Pariurilor
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
300 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Baschet, Handbal etc.
👑 Titlu
Casa Pariurilor
✨ Top Pariuri
UEFA Liga Natiunilor

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Casa Pariurilor

Beneficii
Competiţii pe eSports cu premii în bani
Pariuri cashout active pe mobil şi cote mărite
Bonus de bun venit atractiv
Dezavantaje
Unele evenimente sportive nu sunt pe mobil
Bonusuri insuficiente

Despre Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este un operator cunoscut în România pentru pariuri sportive și sponsor oficial a mai multor echipe de fotbal naționale. Este deţinut de Hattrick PSK d.o.o. o companie care funcţionează în Croaţia și care, s-a asigurat de toate criteriile şi cerinţele românilor de siguranţă, licenţă şi legalitate. Pentru prima oară, în anul 2007, a fost pus primul bilet pe pariuri sportive iar azi este pe teritoriul României în mai toate oraşele cu peste 800 de sucursale deschise.

Legalitate casa de pariuri sportive Casa Pariurilor

Pe lângă România, Casa Pariurilor este activă şi legală în Cehia, Polonia, Slovacia şi Croaţia. La nivel naţional, operatorul este licenţiat sub numărul L1160652W000306 de Oficiul Naţional al Jocurilor de noroc (ONJN). Licenţa este activa pe un deceniu, începând de la 1 august 2016 până la 31 iulie 2026 când, trebuie să fie reînnoită.

Avantaje şi dezavantaje

Avantaje

 • Asistență completă pentru jucători de la 10.00 la 22.00
 • Activ în peste 800 de agenţii stradale CasaPariurilor
 • Pariuri Prematch şi Live acceptate
 • Competiţii pe eSports cu premii în bani
 • Playmaker activ pe mai multe sporturi
 • Peste 23+ de pieţe sportive
 • Oferta plus cu cote mărite
 • Transmisiuni live și chat între jucători

Dezavantaje

 • Gamă de pariuri live redusă
 • Meciurile live pot fi urmărite doar de clienţii Casa Pariurilor

Evenimente și cote pe Casa Pariurilor

Sute de evenimente sportive există pe site-ul operatorului iar, marja de profit fluctuează în funcţie de tipul de sporturi disponibile pe site. Procentul este cuprins între 5% şi 6% şi include toate pieţele sportive. Miza minimă pe un bilet la casapariurilor.ro este de 1 RON.

Biletul poate fi creat imediat prin simpla selectare a pariurilor şi prin punerea mizei în câmpul special. Sunt peste 90 de tipuri de pariuri acceptate - număr egal de goluri oaspeţi/gazde per reprize, 1x2, primul gol, repriză cu mai multe goluri, pauză-final sau Handicap Asiatic/European. Portofoliul Casa Pariurilor online este foarte larg însă, jucătorii aleg de cele mai multe ori evenimentele pe:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Badminton
 • Baseball
 • Box
 • Ciclism
 • Formula I
 • Volei
 • MMA
 • Polo
 • eSports

Pariuri pe fotbal

Pariurile pe ligi cunoscute ca Anglia Premier League, Liga Campionilor, Europa League şi România Cupa sunt active pentru jucătorii Casa Pariurilor online. în funcţie de meci, mizele încep de şi de la 1.01. Evenimentele pot fi filtrate în funcţie de tipul de pariu prin selectarea meniului “Mai Multe”.

Pariuri pe hochei

Gama de hochei e împărţită în 3 meniuri în selecţia Sport - Hochei pe gheaţă, hochei speciale și hochei pe gheaţă statistici. în primul meniu pot fi găsite cele mai importante meciuri pe campionate ca NHL și altele. Mizele sunt puţin mai mari în această secţiune a ofertei casapariurilor.ro - şi, pot începe de la 1.12.

Pariuri pe baschet

Pariurile pe baschet sunt la mare căutare în România. Operatorul nu putea să scape din vedere acest aspect, drept pentru care a inclus sportul şi în versiunea live. Cotele sunt destul de bune pentru acest sport - de la 1.05 la 35x.

Pariuri pe tenis

Chiar și pe pagina Casa Pariurilor Live online sportul alb, tenisul excelează în evenimente, cote şi pariuri. Campionate WTA, ATP, ITF sau Wimbledon. în funcţie de meci, cotele diferă foarte mult. Unele evenimente încep de la 1.03 şi pot ajunge la cote astronomic de 888x.

Servicii adiționale Casa Pariurilor

Operatorul Casa Pariurilor sport este caracterizat de excelența serviciilor adiţionale. Operatorul a dezvoltat noul creator de pariuri, Playmaker a actualizat statistici în timp real şi a făcut posibile transmisiunile live pentru clienţii înregistraţi.

Pariuri Live

Pariurile live de pe casapariurilor.ro sunt pe fotbal, tenis, baschet, tenis de masă şi eSports. Clienţii care s-au înscris pe site sunt cei care pot vizualiza în timp real meciurile live. Cotele pot fi schimbate în orice moment iar pariurile sunt de tipul câștigător meci sau următorul gol.

Grafice și Statistici

În Submeniul Sport există o categorie numită Statistici unde, pot fi găsite și actualizate pentru orice eveniment sportiv. Sunt 33 de sporturi active pe CasaPariurilor din care se poate alege unul sau mai multe pentru analiza tuturor statisticilor. Ele sunt active pe rezultate directe, program, echipe, arhivă şi stadion.

Opțiuni speciale pe Casa Pariurilor

Pariurile sunt mai uşor de pus cu Playmaker sau, arhicunoscutul Creator de Pariuri. Este special creat pentru a oferi jucător oricărui client care, este pasionat de fotbal, baschet şi hochei. CasaPariurilor aduce în prim Playmaker-ul. Prin derularea paginii sport şi alegerea pieţei sportive unde este arătată cota specială a jocurilor dar şi sugestii de pariere. Mai mult de atât, există şi opţiunea cashout, perfectă pentru orice moment, atunci când clientul este cu adevărat inspirat.

Bonusuri populare pe Casa Pariurilor

Operatorul de pariuri sportive aduce în lumina reflectoarelor o primă ofertă pentru noii clienţi de maxim 600 de RON. Oferta este activă la primele 3 depuneri făcute de client pe site cu un rulaj de 4x. Cota minimă acceptată pentru un astfel Casa Pariurilor bonus este de 2.00x şi este acceptat pe orice pariu cu excepţia şansă, oferta plus sau meciul zilei. Depunerea pentru activare e de 25 de RON.

Bonusul de bun venit este activ doar pentru jucătorii noi şi, poate fi activat treptat. Nu doar pachetul de bun venit este apreciat de români, ci şi alte promoţii care, pot fi adăugate de operator. Un alt Casa Pariurilor bonus este pariul şansa care va aduce înapoi o sumă de 10% din câştigul total care, este împărţit la cota meciului care nu a ieşit învingător. Oferta este activa şi în agenţii şi se pretează doar pentru 11 evenimente cu o cotă minimă de 1.30x. La unele oferte, selecția de meciuri Casa Pariurilor live poate sa nu fie eligibilă.

Înregistrare și depunere în cont pe Casa Pariurilor

Interfaţa operatorului s-a schimbat drastic din anul 2016 şi până în prezent. Acum, este mai intuitivă şi mai uşor de utilizat. Există un singur formular complet pentru înregistrare care sva fi activat prin apăsarea butonului îNREGISTRARE. Pentru crearea unui Casa Pariurilor cont vor fi furnizate următoarele date, în ordine:

 • Adresa de e-mail
 • Confirmare e-mail
 • Nume de utilizator şi parola
 • Confirmarea parolei
 • Nume şi prenume
 • Adresa
 • Oraş
 • Cetăţenie
 • CNP
 • Data naşterii şi gen
 • Număr de telefon
 • Acceptarea termenilor şi a politicii de confidenţialitate

Depunerea minimă pe CasaPariurilor este taxată cu 2%. Tranzacţiile sunt instante şi activate la o depunere de 20 de RON. Ca metode acceptate există Visa, MasterCard şi Paysafecard. Pot fi făcute depuneri şi în agenţii, în numerar pentru a paria online. Depunerile sunt făcute prin accesarea contului, vizitarea meniului pentru depunere şi alegerea metodei de plată. După ce contul este alimentat, se poate paria în bani reali la orice eveniment sportiv, inclusiv la meniul de virtuale Casa Pariurilor.

Metode de retragere pe Casa Pariurilor

Dacă biletul a fost inspirat, jucătorul a ales, a mizat corect şi a completat verificarea prin transmiterea documentelor, poate solicita o retragere. Operatorul este cunoscut pentru rapiditatea de procesare a tranzacţiilor şi pentru suportul oferit celor care au probleme în finalizarea acestui procedeu pe Casa Pariurilor live. Metoda pentru depunere rămâne aceeaşi cu metoda retragerii, cu excepţia Paysafecard. în agenţii, retragerea este foarte mică, de până la 10 RON iar, pentru restul metodelor de plată este de 50 de RON (Visa şi Mastercard).

Suport și Feedback pe Casa Pariurilor

Problemele pot fi la orice colţ, chiar şi pentru un operator profesionist. Pot exista întreruperi, probleme tehnice, nefuncţionare a secţiunii de virtuale Casa Pariurilor sau a selecţiei de bonusuri. De cele mai multe ori, pagina este revizuită şi, câteodată poate intra în mentenanţă pentru câteva ore. Dacă nu este această problemă sau, dacă apar probleme la depuneri, retrageri ori, jucătorul are o nelămurire şi vrea să primească răspuns, poate cere ajutorul suportului Casa Pariurilor live, activ 24/7.

 • Chat live
 • Suport prin Whatsapp
 • Linie telefonică activa de la ora 10.00 și 22.00 - 0319884
 • Formular de contact
 • Adresa de email suport@casapariurilor.ro

Versiunea mobilă și aplicația Casa Pariurilor

Dacă versiunea pentru browser este prietenoasă cu telefonul mobil şi tableta, jucătorii practici cauta şi aplicaţia Casa Pariurilor. Este mult mai uşor să fie accesată gama de pariuri sportive în pauze, în momentele de relaxare sau, atunci când inspiraţia loveşte. De aceea, există o aplicaţie pentru Android şi pentru iOS. Există chiar pagina oficială a site-ului care conduce utilizatorii smartphone-urilor către Google Play şi App Store, direct către descărcarea aplicaţiei. Este gratuită, sigură pentru orice jucător casapariuilor.ro şi plină de surprize. Evenimentele live sunt active, bonusurile pot fi accesate, opţiunea cashout funcţionează fără întreruperi iar, sute de meciuri vor fi active cu, cote competitive şi mărite.

Avantaje

 • Peste 30+ pieţe sportive active
 • Meciuri transmise live pentru Liga 1 la calitate maximă
 • Pariuri cashout active pe mobil şi cote mărite
 • Retrageri în aceeași zi
 • Activ pentru iOS şi Android

Dezavantaje

 • Unele evenimente sportive nu sunt pe mobil
 • Bonusuri insuficiente

FAQ

Este sigur şi legal site-ul de pariuri Casa Pariurilor?

Operatorul CasaPariurilor este un site care se pretează legislaţiei din România. Este sigur şi este licenţiat de Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc.

Cum pot fi făcute depuneri în contul Casa Pariurilor?

Depunerile pot fi făcute în contul de jucător Casa Pariurilor online prin meniul depuneri unde, va fi scrisă suma de bani pentru joc, aleasă metodă pentru depunere şi completarea tranzacţiei.

Există o aplicaţie mobilă Casa Pariurilor?

Există o aplicaţie pe casapariurilor.ro pentru iOS şi pentru Android 100% gratuită. Descărcarea se va face prin magazinele Google Play şi App Store direct din smartphone sau din tableta.

Ce tipuri de pariuri sunt pe Casa Pariurilor?

Pariuri prematch, pariuri pe selecţia de meciuri Casa Pariurilor live online dar şi pariuri cunoscute 1x2, total goluri, handicap Asiatic/European, peste/sub, număr seturi, şamd. sunt disponibile în funcţie de tipul sportului pe care jucătorul urmează să parieze.

Ce fel de bonusuri pot fi accesate pe Casa Pariurilor?

Pentru pariurile sportive, bonusul de bun venit este primul şi cel mai accesat de pe Casa Pariurilor urmat de ofertă pentru pariul şansă şi pentru cote mărite. Pentru oricare din ele există un regulament care, trebuie citit de jucător.

Cum fac cont pe Casa Pariurilor?

Extrem de ușor! Întreg procesul durează mai puțin de 5 minute! Dă un click pe butonul «Profită acum» din cadrul ofertei prezentate în recenzia noastră și completează datele solicitate în secțiunea de înregistrare sau citește articolul în care vei găsi informații cu privire la procesul de înregistrare cont nou la Casa Pariurilor pe pagina noastră Ghid Pariuri.

Cum se joacă la Casa Pariurilor?

Toate informațiile sunt ușor de înțeles, inclusiv pentru jucătorii cu mai puțină experiență. Am descris anterior ce tipuri de pariuri și bilete se pot combina și în ce secțiuni. Dacă mai ai neclarități, citește și articolele despre ABC-ul pariurilor sportive pe care le găsești pe pagina noastră Ghid Pariuri.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Casa Pariurilor

comentarii (0)

Comentariu nou