SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Bonus fără depunere

Înregistrați-vă pe site-ul casei de pariuri Favbet. Faceți prima depunere și primiți cadou un pariu fără risc de până la 100 de lei.
Creați un cont nou cu un cod promoțional. Pariați până la 150 de lei pe primul pariu din „Exchange”. Readuceți pariul până la 150 de lei dacă pariul nu a câștigat.
Plasați un pariu pe un eveniment combinat, cu cel puțin 5 rezultate posibile. Dacă o selecție nu câștigă, veți primi 100% din pariu sub forma unui pariu gratuit, dar nu mai mult de 50 RON.
Plasați un pariu de minim 50 RON cu o cotă de 5.00. Dacă pariul câștigă, veți primi un pariu gratuit de 25 RON. Acest bonus este valabil o dată pe zi, în fiecare zi pentru orice sport.
🔥 Tipuri de bonusuri Fara depunere
🥇 Licenta ONJN
🚀 Valută RON
🤩 Metode de plată Visa, Visa Electron, Mastercard etc.
💎 Metode de retragere Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller etc.
✅ Aplicații iOS, Android
⏰ Limită Bonus Nespecificat
⭐ Cod bonus Activează aici
🎲 Deblochează bonus Eligibil
🍒 În cât timp poți lua bonusul Nespecificat

Jucătorii au apreciat întotdeauna o casă de pariuri de calitate impreuna cu bonusurile care, nu fac decât să amplifice orice sesiune de joc la pariuri sportive. Pentru a efectua acest lucru, operatorii au adus bonusuri fără depunere pariuri sportive. Acest tip de bonusuri se oferă în mod gratuit și nu presupun o depunere din partea jucătorului. Cu ajutorul lor, orice parior poate experimenta sau încerca diverse strategii de pariere gratuit în limita unui bonus sport fără depunere.

Selecția explicată de bonusuri fără depunere

Bonusurile reprezintă cadouri pe care operatorii online le oferă jucătorilor săi, pentru a-i răsplăti pentru activitatea lor, sau pentru a-i fideliza pe platformă. Desigur, în cadrul fiecărui operator de top sunt multe tipuri de bonusuri, dar, clienții sunt orientați în general către bonusuri pariuri fără depunere. Piața operatorilor români a adus jucătorilor diverse tipuri de pariuri disponibile pentru revendicare cu/fără depunere. Pariorii găsesc o multitudine de case pariuri bonus fără depunere, de la bonusurile de înregistrare, la cele pentru aniversare.

Bonus pentru înregistrare

Primul și cel mai important bonus fără depunere pariuri este bonusul primit la înregistrarea contului. Poate fi obținut rapid și ușor, prin înregistrare sau verificarea identității. Odată ce este accesată pagina de înregistrare, jucătorul completează formularul de înscriere. în primă fază, acesta presupune completarea datelor din ID și a datelor pentru cont.

Celălalt tip de bonus este activat la verificare odată cu încărcarea documentelor solicitate de site - poza după buletin şi document justificativ pentru validarea adresei scrise la înregistrare (află mai mai multe detalii în secțiunea dedicată acestei promoții). La maxim 24-48 de ore după verificarea contului şi primirea confirmării că documentele sunt în regulă, bonusul este deja în cont.

Bonusul de bun venit fără depunere este generos prin existența fondurilor gratuite sau a unei sume de bani pentru punerea de pariuri fără depunere pe site. Cu toate acestea, oferta este disponibilă doar pentru jucătorii noi înregistrați și, poate fi utilizată o singură dată. Spre deosebire de alte bonusuri fără depunere pariuri este activ strict pentru clienții noi și valid o singură dată.

Bonus pentru activitate

Un alt bonus fără depunere pariuri sportive pe care jucătorii îl pot revendica în timp și care este de asemenea recurent, este cel de activitate. Promoția presupune ca utilizatorul să fie activ pe site si sa puna foarte multe pariuri.

În urma activității sale, operatorul va premia utilizatorul. Dezavantajul acestui tip de bonus este că utilizatorul va fi nevoit să aibă un istoric de pariuri plasate, pentru a revendica pariuri online fără depunere sau alte oferte. Ca scurt exemplu, operatorul poate elibera promoții de tip pariuri sportive bonus fără depunere, pariuri fără risc, șansa de profit mai mare, cote mărite, oferte cashback sau de reîncărcare cu rulaje mai mici și timp mai lung de completat.

Bonus de aniversare

Multe case pariuri bonus fără depunere serbează ziua de naștere a utilizatorului cu un bonus. În funcție de sporturile sale preferate, jucătorul ia de ziua lui un cadou personalizat cu pariuri bonus fără depunere, bani sau oferte pentru casino.

Promoția este recurentă, activă doar de ziua de naștere a utilizatorului. Recurența acestui bonus este de o dată pe an, ceea ce poate reprezenta un dezavantaj. Cu toate acestea, cadoul operatorului de pariuri oferă posibilitatea jucătorilor de a plasa pariuri sportive fără depunere. Poate fi nu doar în bani gratis pentru pariuri, dar și în pariuri gratuite, ce pot fi utilizate pe platformă. Ca orice alt tip de bonus, are o perioadă de valabilitate și cerințe de rulaj.

Programul de loialitate

Un concept relativ nou prin care mari case pariuri bonus fără depunere oferă premii utilizatorilor fideli este programul de loialitate. La fel ca în alte industrii, operatorii răsplătesc loialitatea jucătorilor săi. Astfel, aceștia pot obține diverse premii, în acest caz pariuri online bonus fără depozit, pentru a le utiliza la sporturile lor preferate.

Un program de loialitate se bazează exclusiv pe activitatea fiecărui jucător în cadrul unei singure platforme. În acest caz, dacă un jucător are un istoric de pariere activ, într-o marjă mare de timp, poate avansa în programul de loialitate.

Petrecând timp pe platformă și plasând pariuri, utilizatorii pot fi eligibili pentru acest program chiar de au contul activ de câteva zile sau, joacă de câțiva ani. Spre deosebire de alte bonusuri, programul funcționează fie automat, fie când jucătorul optează pentru el. Odată intrat în acest program de loialitate, primesc oferte superioare care pot fi în pariuri gratuite fără depunere sau bani extra la depunere/fără depunere.

Bonus de verificare a contului

Deoarece casele de pariuri pun accent pe siguranța utilizatorilor și a datelor lor personale, oferă și un bonus pariuri fără depunere pentru verificarea contului. Verificarea contului constă într-o procedură de securitate, prin furnizarea anumitor poze după documente, ce confirmă identitatea jucătorului.

Deși nu este un bonus cu recurență, acesta este valoros și se poate obține rapid de către orice utilizator, vechi sau nou. Astfel, pentru a putea obține acest bonus, jucătorii trebuie să treacă prin procesul de verificare de tip KYC. Poate fi revendicat rapid, fără dificultăți, chiar de la înregistrarea pe platforma casei de pariuri. Astfel, în afară de bonusul de bun venit, jucătorul va avea un bonus de verificare în plus. De obicei, constau în freebets ce pot fi utilizate în cadrul platformei.

Bonus pentru instalarea aplicației mobile

Operatorii de top din România doresc să ofere tot confortul necesar pentru jucătorii săi. Din acest motiv, pariorii pot găsi ușor pe internet aplicații mobile ale caselor de pariuri. Acestea sunt perfect optimizate pentru a funcționa fără întreruperi de pe orice dispozitiv, majoritatea fiind disponibile atât pe platformele Android, cât și pe iOS.

Odată instalată aplicația, operatorul va premia utilizatorul cu un bonus ce constă în bani gratuiți pentru pariere. Din păcate, acest bonus este valabil o singură dată, pentru o perioadă limitată de timp. Chiar și așa, jucătorii vor găsi numeroase case de pariuri cu bonus fără depunere pentru instalare, astfel încât alegerea platformei nu va reprezenta o problemă.

Cum se pariază un bonus fără depunere?

Spre deosebire de pariurile plasate cu ajutorul banilor depuși din bugetul personal, pariurile bonus sunt gratuite și au un anumit set de reguli care trebuie respectate. Din fericire, orice case de pariuri bonus fără depunere includ un regulament bine pus la punct pentru ele. Acestea poartă numele generic de termeni și condiții și reprezintă regulamentul de revendicare și utilizare al bonusului. Fie că este vorba despre un bonus de bun venit sau un bonus de aniversare, este important ca utilizatorul să aleagă în primul rând promoția care îl avantajează.

Odată ales, este recomandat ca jucătorul să citească cu atenție termenii și condițiile promoției expuse la case de pariuri fără depunere. În cadrul lor, e precizată perioada de valabilitate, condițiile de revendicare, condițiile de rulaj și numărul de pariuri unde poate fi utilizat.

De asemenea, un bonus fără depunere are condiții de rulaj care presupun și alegerea unui pariu cu anumite cote. De exemplu, un bonus fără depunere poate solicita utilizarea sa la un pariu cu o cotă de peste 1.80. La anumite case pariuri bonus fără depunere, pot exista și condiții privind miza, cum ar fi plasarea unui pariu cu o valoare minimă, precum 1, 5 sau 10 RON.

Pros & Cons la bonusuri fără depunere

Aceste tipuri de bonusuri au numeroase avantaje, printre care se pot numi următoarele:

  • Posibilitatea de a testa și de a experimenta pariuri la multiple sporturi pe platforme de case de pariuri online cu bonus fără depunere
  • Excluderea riscurilor și plasarea pariurilor cu banii primiți de la operator
  • Disponibilitatea pariurilor nu numai pe platformele web, dar și în aplicațiile mobile
  • Posibilitatea retragerii câștigurilor.

Desigur, bonusurile fără depuneri au și anumite dezavantaje, precum:

  • Selecții mici de jocuri în care poate fi utilizat bonusul
  • Bonusuri oferite de case pariuri bonus fără depunere doar după alte depuneri în prealabil

FAQ

De ce oferă casele de pariuri bonusuri fără depunere?

Casele de pariuri oferă bonusuri fără repunere pentru a recompensa utilizatorii veterani și activi și pentru a atrage jucători noi pe platformele acestora.

Trebuie pariate bonusurile fără depunere?

Pentru a putea fi utilizate, fiecare bonus fără depunere trebuie pariat în cadrul categoriei sale sportive dispuse în termeni și condiții.

Se poate retrage un bonus fără depunere?

Valoarea unui bonus nu poate fi retrasă, ci doar câștigurile obținute în urma unui bonus fără depunere, care respectă condițiile de validare.

Unde se poate găsi cel mai bun bonus fără depunere?

Cel mai bun bonus fără depunere se poate găsi în cadrul platformelor de top specializate în pariuri sportive din România. Acest bonus poate fi ales în funcție de nevoile fiecărui jucător.

Se poate obține bonus fără depunere fără înregistrare?

Nu, pentru a putea fi eligibil pentru orice tip de bonus fără depunere, jucătorul trebuie să treacă de procesul de înregistrare și să confirme contul.