SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Bonus Pariuri

Utilizați codul promoțional la înregistrare pe site-ul Favbet. Obțineți un bonus de 100% la prima depunere de la 20 lei. Suma maximă a bonusului este de 1000 lei.
Înregistrați-vă pe site-ul casei de pariuri Betfair și folosiți codul promoțional. Obțineți bonus de până la 550 RON la prima depunere! Depuneți minim 50 RON pentru a primi un bonus.
După înregistrarea pe site-ul casei de pariuri, folosiți codul promoțional. Încărcați-vă contul cu minim 50 RON și obțineți un bonus de bun venit de 100% până la 500 RON.
Înregistrați-vă la 888sport și bucurați-vă de bonusul de bun venit! Pentru a primi un bonus de 100%, incarcați contul cu minim 20 RON.
🎲 Oferă TOP bonus
🎯 Metode de plată Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller etc.
🏆 Metode de retragere Visa, Visa Electron, Mastercard, Neteller, Transfer Bancar etc.
💎 Aplicații iOS, Android
💰 Valută RON
⭐ Licenta ONJN
🍒 Limită Bonus Nespecificat
🧭 Asistență Email, telefon, live chat
🤑 Deblochează bonus Eligibil
💥 În cât timp poți lua bonusul Nespecificat
🍀 Cod bonus Activează aici
🔎 Tip Bonus Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus etc.

În România, pariurile sportive sunt o activitate foarte îndrăgită. Din acest motiv, pariorii români au o ofertă extrem de variată de operatori de case de pariuri online din care pot alege. Desigur, operatorii de top sunt perfect legali pe teritoriul țării și operează exclusiv sub licențe acreditate ONJN. Pentru a recompensa audiența lor, operatorii oferă tuturor jucătorilor, atât cei vechi, cât și cei noi, diverse recompense, sub formă de bonusuri pentru pariuri sportive.

Bonusurile caselor de pariuri românești

Casele de pariuri din România au știut să își răsplătească întotdeauna fanii cu premii, promoții și bonusuri case de pariuri pe măsura performanțelor acestora. Din acest motiv, sectorul de pariuri sportive bonus este unul extrem de atractiv și avantajos pentru jucători.

Bonusurile la pariuri sportive sunt diversificate și pot fi obținute prin multe metode, chiar de la prima înregistrare pe o platformă. Acestea permit utilizatorilor să testeze strategii de pariere, să experimenteze în alte categorii de sporturi sau să își mărească mizele la jocurile favorite. Cu ajutorul unui pariu bonus, jucătorii pot avea rezultate pozitive posibile mai mari sau pot plasa pariuri fără a utiliza bugetul personal.

Bonusuri pentru jucătorii noi

Așa cum a fost menționat mai sus, chiar de la înregistrarea pe platforma unei case de pariuri, jucătorii pot primi pariuri bonus. Astfel de bonusuri pariuri online ajută în special utilizatorii noi să se obișnuiască cu platforma și să încerce diverse cote la mai multe categorii de sporturi.

Bonusul fără depunere

Un tip de bonus pariuri sportive pe care jucătorii noi îl pot obține și utiliza ulterior este bonusul fără depunere. Bonusul fără depunere presupune activarea unei oferte, de obicei sub forma unui cod promoțional, în contul de utilizator de pe platforma casei de pariuri. Numeroase case de pariuri bonus oferă aceste coduri pentru utilizatorii abia înregistrați, pentru a-i putea ajuta la începutul aventurii lor în lumea pariurilor sportive.

Pentru a putea obține un bonus case pariuri fără depunere, prima condiție ce trebuie îndeplinită este cea de a fi clientul unei platforme. Acest bonus poate fi și în cadrul unor campanii speciale în perioada unor evenimente sportive importante, precum Champions League sau WTA. Pentru a putea utiliza și retrage câștiguri ulterioare de pe urma unui bonus pariuri fără depunere, jucătorul trebuie să îndeplinească condițiile de rulaj. În cadrul secțiunii de termeni și condiții a bonusului, se vor regăsi metodele de plată acceptate pentru validare, marja de rulaj și perioada de valabilitate în care acesta se poate utiliza.

Bonusul de bun venit

Cel mai râvnit bonus pariuri pentru jucătorii noi este cu siguranță bonusul de bun venit. Numeroase case pariuri bonus oferă un pachet cu numeroase avantaje, ce reprezintă un cadou pentru utilizatorii săi abia înregistrați. în prezent, există numeroase tipuri de bonusuri case de pariuri online de bun venit din care jucătorii pot alege. Este important ca jucătorii să fie atenți la modul de revendicare al acestuia. Pentru a putea obține acest bonus de bun venit, jucătorii trebuie doar să se înregistreze pe o platformă la alegere.

Toate detaliile unui bonus de bun venit se regăsesc în termenii și condițiile acestuia. Un aspect important constă în rulajul acestor bonusuri case pariuri. Rulajul se referă la suma pe care o primește jucătorul, în cazul unui bonus cu bani gratuiți. De exemplu, pentru un bonus de 100 RON, rulajul poate fi etapizat, de la 5x la 10x, în funcție de casa de pariuri. Un alt aspect important este cota minimă la care poate fi utilizat un bonus pariuri. De obicei, mulți operatori solicită cote de rulaj aproximative de la 1.20, până la 2.00.

Bonus pe cote mărite

Un alt tip de bonus interesant, care diferă față de celelalte, este bonusul pe cote mari. Acest lucru presupune faptul că în urma activării acestui bonus, jucătorul va beneficia de cote mai mari față de cele afișate, pentru anumite evenimente sportive.

Acest tip de bonus este activ în timpul unor evenimente sportive speciale, precum Campionate Mondiale la diferite sporturi sau Jocurile Olimpice. Pentru a putea fi activat și utilizat la meciuri, jucătorul poate folosi codul pus la dispoziție de către operator, ce trebuie introdus în secțiunea specială. Din nefericire, unul dintre dezavantajele sale este că acest bonus nu poate fi folosit și în afara acestor evenimente. Este creat special pentru a putea oferi șansa jucătorilor noi în special de a prinde cote avantajoase, cu rezultate satisfăcătoare.

Free bet

Unul dintre cele mai apreciate case pariuri online bonusuri este free bet, adică pariul gratis. Ceea ce face special acest bonus este faptul că el poate fi utilizat în cadrul unui alt pariu deja plasat. Acesta vine sub forma unui procentaj, parte din miza pariată, și are anumite limitări în materie de sumă.

De exemplu, un jucător poate activa o ofertă cu 50% free bet, aplicabil până la suma de 200 RON. Acest lucru presupune faptul că dacă un jucător plasează un pariu și are un rezultat negativ, jucătorul va putea recupera 50% din miza acelui pariu. în cazul acestui exemplu, procentul de 50% nu trebuie să depășească suma de 200 RON. Desigur, bonusul free bet vine sub multe forme, în funcție de operatorul ales.

Se pot găsi și bonusuri free bet cu suma fixată de operator, precum 10 sau 50 de RON, pe care îi poate obține jucătorul. Aceste tipuri de bonusuri pot fi recurente, fiind des întâlnite la ocazii speciale precum aniversările utilizatorilor. Un dezavantaj pe care acest tip de pariu îl reprezintă este limitarea sa, din punct de vedere procentual sau valoric.

Bonusuri pentru jucători înregistrați

Desigur, nici jucătorii veterani, deja înregistrați, nu sunt ignorați de către casele de pariuri online. Pentru aceștia operatorii au în portofoliile lor pariuri bonusuri atractive și programe interesante pentru care se pot califica, în funcție de activitatea și rezultatele în urma pariurilor.

Bonus de depunere

Primul și cel mai important bonus pentru jucătorii deja experimentați este bonusul de depunere. Acesta poate să difere în funcție de fiecare operator, astfel că oferta de pe piață la ora actuală este extrem de diversificată. Un jucător care este interesat de obținerea mai multor pariuri bonus în alte categorii de sporturi poate opta pentru un bonus de depunere cu pariuri bonusuri.

Pentru a putea activa o astfel de ofertă, utilizatorul trebuie mai întâi să efectueze o primă depunere. În funcție de tipul și mărimea acestui bonus, jucătorul are o sumă limită în care să se încadreze cu respectiva depunere, pentru a revendica pariuri sportive bonus.

În secțiunea specială de termeni și condiții a fiecărei promoții, se vor găsi toți pașii care trebuie respectați. Acest aspect poate fi un dezavantaj, deoarece un astfel de bonus de depunere presupune numeroase condiții care pot fi complicate pentru unii utilizatori.

Program de loialitate

Pentru jucătorii dedicați și pasionați, operatorii caselor de pariuri au inventat un sistem de loializare, care să îi răsplătească. Astfel, programul de loialitate în cadrul unei case de pariuri online poate aduce utilizatorului numeroase beneficii și avantaje. Numeroase case de pariuri utilizează o mecanică bazată pe puncte, pentru a putea intra în programul de loialitate.

Astfel, în funcție de activitatea fiecărui utilizator, se vor aduna puncte. Pentru fiecare activitate și rezultat bun în urma parierii, punctele se vor acumula. în funcție de punctajul total, utilizatorul va fi eligibil pentru un anumit set de avantaje în cadrul programului de loialitate.

Acest program este o ocazie perfectă pentru jucătorii iubitori de pariuri sportive de a converti activitatea în premii cu pariu bonus și multe altele. Un dezavantaj pe care acest program îl poate prezenta este procesul de strângere al punctelor. Spre deosebire de un bonus de depunere, programul de loialitate funcționează ca un proces continuu, în urma căruia utilizatorul obține recompense în funcție de performanțele sale.

Cu toate acestea, odată intrat în programul de loialitate, jucătorul va avea acces la o gamă extrem de variată de pariuri bonusuri și multe altele.

Bonus pentru instalarea aplicației mobile

Operatorii caselor de pariuri au căutat întotdeauna să țină pasul cu progresul tehnologic și cu nevoile clienților. Cum vremurile s-au schimbat, jucătorii de pariuri sunt astăzi în continuă mișcare. Iar pentru a ține pasul, operatorii au adus pe piață aplicații mobile speciale, fiabile, optimizate și disponibile pentru toate dispozitivele.

Pentru a încuraja utilizarea aplicațiilor mobile, casele de pariuri aduc acum pariuri bonusuri și alte premii, la instalarea aplicației mobile. Pentru a intra în posesia unui astfel de bonus, tot ceea ce utilizatori trebuie să facă este să instaleze aplicația mobilă a operatorului, din galeria de aplicații a telefonului. Odată ce sunt înregistrați, casa de pariuri va trimite bonusul sub forma unui cod promoțional, ce poate fi activat. Dezavantajul acestui tip de bonus este faptul că poate fi folosit o singură dată, fiind conectat la un singur cont de utilizator.

Bonusuri pentru clienți VIP

Pentru clienții speciali ai unei case de pariuri, un simplu pariu bonus nu este suficient pentru a-i premia. Din acest motiv, operatorii au conceput programe speciale pentru utilizatorii VIP ai platformei lor. Deși este un concept încă nou, există în România numeroase case de pariuri de top care aduc acest program pe platforma lor. Pentru a putea face parte din clientela VIP, operatorul va notifica direct utilizatorul atunci când va fi eligibil pentru acest serviciu sau, utilizatorul pur și simplu se înscrie în programul de loialitate și strânge puncte pentru a avansa la nivele superioare.

Cum se pariază bonusul și cum se retrag fondurile unui bonus?

Ca să poată fi utilizate pariuri bonus în mod eficient, este important ca jucătorii să cunoască procedura de activare și pariere. Astfel, pentru jucătorii care au deja un cont pe platforma unei case de pariuri și doresc să utilizeze un pariu bonus, procedura este una simplă, însă importantă.

Primul pas este alegerea unui pariu bonus care avantajează jucătorul. Odată ce acest bonus este ales, el poate fi accesat și completat pentru activare. în cadrul fiecăror pariuri bonusuri, există secțiunea de termeni și condiții a acestora, unde sunt prevăzute toate regulile acestuia. în cadrul regulilor, apar nu numai condițiile de rulaj, dar și miza care poate fi utilizată, perioada de valabilitate și condițiile pentru retragere.

Astfel, odată ce au fost verificate toate condițiile, jucătorul poate utiliza acel pariu bonus activat. Odată ce jucătorul a ales meciurile preferate și mizele necesare pentru pariuri bonus, acesta poate fi utilizat în cadrul biletului plasat.

Ulterior, dacă biletul cu pariuri bonus fost norocos și a avut rezultate pozitive, jucătorul poate retrage câștigurile. Pentru a face acest lucru, trebuie selectată în primul rând metoda preferată de retragere a sumei respective. Pe platformele caselor de pariuri de top, utilizatorii vor găsi o gamă variată de opțiuni, precum retragere prin card de credit sau debit, prin portofel electronic sau prin transfer bancar. Desigur, în funcție de metoda selectată, timpul de retragere poate varia de la 12-24 de ore la 3 zile lucrătoare.

FAQ

Se pot obține bonusuri multiple de la o casă de pariuri online?

Da, se pot obține bonusuri multiple de la un singur operator, însă nu pot fi utilizate bonusurile cumulativ.

Se pot retrage bonusurile casei de pariuri?

Bonusurile ce constau în bani gratis nu se pot retrage din cadrul contului, ci doar câștigurile rezultate în urma utilizării bonusului respectiv, după completarea rulajului.

Cine poate obține bonusuri pe casa de pariuri?

În cadrul unei case de pariuri din România, pot obține bonusuri nu numai jucătorii începători, noi, dar și cei veterani, operatorul punând la dispoziție bonusuri personalizate.

Există limite la bonusuri la case de pariuri?

În cadrul fiecărui bonus se regăsește secțiunea de termeni și condiții, unde este specificată limita de utilizare a fiecărui bonus, în funcție de tipul acestuia.

Cum se procedează dacă bonusul nu intră în contul de utilizator?

În cazul în care bonusul nu este transferat către contul de utilizator, jucătorul poate trimite un mesaj către echipa de suport tehnic, în legătură cu problema întâmpinată.