SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Betfair

Bonus de bun venit PÂNĂ la 550 RON
License: L1160655W000329
100%
Această ofertă este exclusiv valabilă pentru jucătorii noi care s-au înregitrat pe site-ul Betfair cu un cod promo. Fă prima depunere de 50 de RON pentru a obține bonusul.
Expiră 27 lunii Aprilie

Caracteristici Betfair

🤓 Țări
⏲ Anul fondării
2014
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
Betfair International Plc
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri Sportive, Casino, Poker, Trading Sportiv
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
support@betfair.com
☎ Telefon
40215891349
💳 Metode de plată
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar, Neteller
💰 Metode de retragere
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Transfer Bancar
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Telefon, email, live chat
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Da
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1160655W000329
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ Betfair
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
560 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Baschet, Handbal etc.
👑 Titlu
Betfair
✨ Top Pariuri
UEFA Liga Natiunilor

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Betfair

Beneficii
Bonus de bun venit şi Betfair promoţii generoase
Înregistrare rapidă
Sloturi înzestrate cu jackpot mare
Dezavantaje
Timp mediu de răspuns la solicitări prin email de 8 ore
Posibilităţi pariuri live cazino limitate
3 jocuri de video poker
Date preluate de la terţi care se pot dovedi inexacte

Despre Betfair

Betfair.ro este prezent pe piaţa jocurilor de noroc autohtonă încă din anul 2016, fiind un adevărat pionier pe piaţa de jocuri de noroc online din România. Platforma este deţinută de către compania mama Betfair Internaţional Plc, cu sediul în Malta, companie a cărei experienţă incontestabilă se reflectă cum nu se poate mai bine în oferta zilnică oferită de Betfair pariuri.

Legalitatea casei de pariuri sportive Betfair

Legalitatea unei case de pariuri care activează pe piaţa din România face referire directă la deţinerea unei licenţe ONJN, aflată în termenul de legalitate şi publicată la vedere pe pagina de start a platformei. Şi Betfair România îndeplineşte această condiţie, licenţa sa de activitate fiind eliberată în anul 2016 sub numărul oficial L1160655W000329, licenţă care expiră în 31 august 2026.

Avantaje şi dezavantaje

Avantaje

 • Funcţie cash-out disponibilă
 • Pariuri sportive complete
 • Bonus de bun venit şi Betfair promoţii generoase
 • Înregistrare rapidă
 • Sloturi înzestrate cu jackpot mare

Dezavantaje

 • Timp mediu de răspuns la solicitări prin email de 8 ore
 • Posibilităţi pariuri live cazino limitate
 • 3 jocuri de video poker
 • Date preluate de la terţi care se pot dovedi inexacte

Evenimente şi cote pe Betfair

În materie de oferta sportivă, Betfair.ro surprinde plăcut printr-o listă de unde fiecare parior îşi poate alege sportul preferat. Sunt disponibile 27 de sporturi, aşa că şi paleta de pariuri este la rândul ei una consistentă. Site-ul pune la dispoziţie pariuri de tip handicap, cele simple de tip câştigător partidă dar şi pe cele combinate. Se pot combina pe un bilet care costă doar 1 RON pe Betfair România pentru pariuri de tip GG cu cele de număr goluri sau orice altceva consideră necesar un jucător inspirat. Sporturile favorite pe care jucătorii le iau în considerare atunci cand pun un bilet sunt:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Box
 • Baschet
 • Rugby
 • Handbal
 • Volei

Pariuri pe fotbal

Cele mai tari campionate din întreaga lume sunt disponibile pe site-ul betfair.ro, începând cu Liga Spaniolă de Fotbal, continuând cu Liga Franceză şi culminând cu Premier League. Cotele încep cu 1,01 şi ajung până la un maxim de 60, astfel încât şi un jucător prudent dar şi unul căruia îi place riscul să poată depune pariul preferat.

Pariuri pe hochei

Hocheişti din campionatul american NHL, cei din Germania Del şi Suedia SHL sunt ofertaţi zilnic în pariuri Betfair. Cele mai populare pariuri folosite sunt cele pe număr de goluri, dar se poate paria în egală măsură şi pe rezultatul final al unei partide iar cotele pornesc și de la 1.20.

Pariuri pe baschet

Conduce în oferta betfair.ro sport cel mai puternic campionat din lume, NBA, urmat îndeaproape de cele mai bune campionate europene, precum cel din Italia şi Spania. Şi în baschet cele mai populare pariuri sunt cele pe număr de goluri, însă tot aici un jucător curajos poate prinde şi o cotă de minim 13, în cazul unui rezultat final de egalitate.

Pariuri pe tenis

În materie de pariuri sportive în tenis, betfair.ro nu dezamăgeşte în nici un caz. Cele mai tari turnee WTA şi ATP sunt disponibile full time pe site, astfel încât pariorii să poată paria pe sportivul preferat. Pariurile cele mai populare se găsesc în live şi constau în parierea pe sportivul care realizează următorul punct din meci.

Servicii adiţionale Betfair

În afară de pariurile clasice, betfair.ro vine în întâmpinarea jucătorilor cu o secţiune de pariuri speciale, de unde se remarcă Betfair Boost, care cumulează 3 evenimente sportive din acelaşi campionat, cotele oferite încadrându-se între 4,5 şi 7,5. Şi dacă inspiraţia loveşte un parior pe neaşteptate, se poate paria şi pe următorul manager al unei echipe sau pe sumele de transfer ale unui jucător.

Pariuri live

În continuă ascensiune de popularitate, un betfair bet depus pe secţiunea live poate aduce satisfacţia dorită unui jucător inspirat. Toate sporturile sunt disponibile în această variantă de joc, aşa că numai jucătorul poate decide ce pariuri live alege din oferta site-ului.

Grafice şi statistici

La experienţa în pariuri sportive a betfair.ro sport, existenţa de grafice şi statistici este garantată de site. Fiecare eveniment sportiv selectat dispune de asemenea informaţii suplimentare, săgeata din dreptul fiecăruia fiind cea care dă acces la aceste informaţii. Odată apăsată, se listează grafice multiple dar şi informaţii care ţin de forma în care se găsesc jucătorii cheie ai unei echipe.

Opțiuni speciale pe Betfair

Pe Betfair România jucătorii pot retrage pariul atunci când doresc pentru evenimentele selectate. Opţiunea cash out este activă şi poate aduce profit în orice moment dacă pariul este oprit la timp. Pariurile pe fotbal, tenis sau pe curse de cai sunt acceptate pentru cashout.

Bonusuri populare Betfair

Cel mai popular bonus Betfair, este oferta de bun venit. Acesta este în cuantum de până la 550 RON, dar i se adăugă şi un număr important de rotiri gratuite pentru sloturile platformei. Tot pentru meniul sportiv, se mai face remarcată o altă promoţie specială pentru pariurile de tip Exchange, pariuri care sunt unice pe site-ul acestui operator. Est vorba despre un Betfair bonus de 150 RON pe Exchange la primul pariu depus dar şi cel care oferă la o depunere de 50 RON un număr garantat de 100 de runde de învârtiri gratuite. Primul pas în obţinerea acestora este înregistrarea pe site, un proces simplu şi care nu răpeşte din timpul preţios al unui jucător. La discreţie proprie, Betfair România are dreptul de a anula oferte sau de a aduce modificări ori adăuga promoţii noi pe site. Din acest motiv, este recomandat jucătorilor să se aboneze la newsletter-ul platformei pentru a fi notificaţi la timp cu schimbări ce apar la nivelul unui bonus de bun venit sau alte oferte unice pe piaţă.

Înregistrare şi depunere în cont pe Betfair

Simpla tastare Betfair.ro sport duce jucătorul pe pagina de start a platformei, acolo unde se poate observa din prima butonul cu numele «înregistraţi-vă acum». Nu se poate rata, este dispus în partea dreapta a ecranului şi invită jucătorul la înscriere. Aceștia afla care sunt pașii care îi vor face clienți pe ai site-ului betfair.ro. Urmează să fie completate date personale - CNP, email, username şi o parolă puternică. Se pune accent pe alegerea monedei naţionale, unde este indicată confirmarea de plăţi ulterioare în RON.

După primirea confirmării deţinerii calităţii de client pe Betfair România, oferta platformei este disponibilă la jocul real prin apăsarea butonului Conectare. Se tastează numele de utilizator, parola şi se finalizează toată operaţiunea prin apăsarea aceluiaşi buton. Pentru jocul pe bani reali, urmează selectarea metodei de plată, pe care clientul a făcut-o în prealabil pe betfair.ro. Plata se desfăşoară simplu, se tastează suma dorită, se apasă Depunere şi banii au intrat instantaneu în contul valid al unui jucător prin carduri bancare (Visa, Mastercard) pecum şi portofele virtuale. Orice depunere este taxată cu 2%, în conformitate cu legislaţia românească, aşa că suma tastată se reglează în final cu acest comision impus de legea fiscală din ţară.

Metode de retragere pe Betfair

O depunere de numerar pe platforma asigură accesarea unui bonus Betfair care să ofere şanse suplimentare de reuşită unui parior. Dar, cea mai aşteptată acţiune nu este accesarea unui sport bonus, ci realizarea a cât mai multor tranzacţii de retragere. Iar când vine vorba despre retrageri de numerar rapide, cardurile de debit de tip Visa sau Mastercard îşi arată încă o dată importanţa. Sumele minime şi maxime sunt stipulate în termenii şi condiţiile fiecărei metode financiare, aşa că se impune întotdeauna parcurgerea cu atenţie ale acestora. Jucătorii moderni au acces şi la portofele virtuale ca Skrill şi Neteller, portofele electronice care şi-au dovedit deja eficienţa în retragerile de bani dintr-un cazino online.

Suport şi Feedback pe Betfair

Lipseşte posibilitatea de comunicare în timp real prin intermediul live chat. Sunt oferite însă pe Betfair contact atât telefonic cât şi prin email. Numărul de telefon este apelabil zilnic în intervalul orar 11-20, iar, la o adresă de email se răspunde într-un timp mediu de 8 ore. Pentru a nu pierde însă timp preţios, jucătorii sunt îndrumaţi către cele mai populare întrebări, unde primesc automat răspunsurile cele mai pertinente. Şi dacă nici aici nu se regăsesc, sunt disponibile 8 zone distincte cu problemele cele mai vehiculate de jucători, care îndrumă către clarificarea oricărei probleme. Dacă nici aici nu se obţine răspunsul dorit, nu rămâne decât să se apeleze:

 • Telefon +40215891349
 • Email Support.ro@betfair.ro

Versiunea mobilă şi aplicaţia Betfair

Jucătorii care utilizează telefoane inteligente care operează cu sistemele iOS sau Android pot juca la Betfair pariuri atât prin accesarea directă a browser-ului cât şi cu ajutorul a 2 aplicaţii mobile distincte dedicate exclusiv site-ului pentru pariurile clasice sau pentru pariurile Exchange. Descărcarea este simplistă, nu costă nimic şi, poate aduce chiar bonusuri personalizate care pot surprinde plăcut un jucător la prima accesare de ofertă. Alegerea uneia dintre aceste variante de acces este numai la dispoziţia jucătorului, în ambele cazuri accesul fiind unul facil şi fără rabat de la calitate. Jucătorii pot alege și versiunea de browser dacă nu vor sa descarce aplicațiile mobile.

Avantaje

 • Aplicație perfectă pentru pariurile unice Exchange
 • Versiune optimizată pentru iOS și Android
 • Peste 20+ de piețe sportive active și pe mobil

Dezavantaje

 • Unele pariuri pot lipsi fata de cele existente pe desktop
 • Pot apărea întreruperi sau probleme tehnice

FAQ

Este site-ul Betfair legal în România?

Platforma Betfair România activează legal pe piaţa românească de iGaming încă din anul 2016, când a obţinut licenţa acordată de către ONJN, licenţă identificată sub numărul L1160655W000329. Valabilitatea încetează la data de 31 august 2026, când va fi cu siguranţă reînnoită.

Cum se fac depuneri în contul de jucător Betfair?

Se intră în contul de jucător şi se selectează butonul cu numele Depunere. Următorul pas este completarea sumei de depus şi finalizarea tranzacţiei se realizează instant, banii regăsindu-se în contul de jucător.

Betfair dispune de o aplicaţie mobilă?

Betfair oferă nu una, ci 2 aplicaţii mobile distincte. Aplicaţia Betfair Sports Betting se dedică pariurilor sportive în cote fixe în timp ce Exchange Betting from Betfair oferă pariuri în contrapartidă, de tip betting exchange.

Ce pariuri se pot depune pe Betfair?

Toate sporturile planetei sunt prezente în lista ofertata zilnic de betfair.ro sport. Se poate paria pe sportul rege, fotbalul, dar tot aici sunt disponibile şi pariurile pe hochei şi fotbal american, aflate pe un trend crescut de popularitate.

Ce bonusuri se pot accesa pe Betfair?

Se remarcă în mod deosebit bonusul de client nou pentru Betfair pariuri în valoare de 550 RON la care se adăugă bonusul de 150 RON pe Exchange şi cel care oferă la o depunere de 50 RON un număr de 100 de rotiri gratuite.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Betfair

comentarii (0)

Comentariu nou