SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Baumbet

Bonus de 100% până la 650 RON la prima ta depunere
License: L1170663W000707
100%
Mergi către site-ul Baumbet folosind link-ul din cupon. Completează cererea de înregistrare și ia un bonus de bun venit de 100% la prima ta depunere.
Expiră 26 lunii Aprilie

Caracteristici Baumbet

🤓 Țări
⏲ Anul fondării
2015
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
SC Baum Online SRL
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri sportive, Pariuri live, Cazinou, Cazinou live
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
suport@baumbet.ro
☎ Telefon
40374941858
💳 Metode de plată
Mastercard, Paysafecard, Skrill, Neteller, Cash, Transfer Bancar
💰 Metode de retragere
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Transfer Bancar
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Email, telefon
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Nu
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1170663W000707
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ Baumbet
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
600 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, E-sports, Tenis, Darts etc.
👑 Titlu
Baumbet
✨ Top Pariuri
UEFA Liga Campionilor

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Baumbet

Beneficii
Baumbet bonus de bun venit cu un rulaj redus
Metode diverse de plată disponibile
Diversitate la capitolul selecției de jocuri
Dezavantaje
Timp de retragere prelungit
Aplicație pentru mobil doar pentru dispozitivele Android

Despre Baumbet

Pentru pariorii români, brandul Baumbet este unul cu o vechime și o popularitate îndelungată pe piața sa de profil. Încă din anul 1993, acest operator activează în domeniul său, oferind de la început jocuri de noroc și produse de înaltă calitate. în prezent, această companie operează și în mediul online.

Legalitatea casei de pariuri sportive Baumbet

În departamentul legalității, Baumbet este o companie 100% românească, ce deține o licență de autorizare a serviciilor de operare. Această licență a fost oferită de către Oficiul Național pentru jocuri de noroc și are numărul L1170663W000707. Licența operatorului a fost emisă în data de 1 Februarie 2017, cu o valabilitate de 10 ani, până la data de 30.01.2027.

Avantaje și dezavantaje

În materie de avantaje, acest operator prezintă:

 • Baumbet bonus de bun venit cu un rulaj redus
 • Metode diverse de plată disponibile
 • Diversitate la capitolul selecției de jocuri
 • Experiență vastă, de peste 20 pe piața din România

Dezavantajele acestui operator sunt:

 • Timp de retragere prelungit
 • Aplicație pentru mobil doar pentru dispozitivele Android

Evenimente și cote pe Baumbet

Deoarece a fost o platformă creată și destinată utilizatorilor români, selecția de sporturi și baum bet pariuri sportive este una generoasă. Astfel, jucătorii vor găsi pe site-ul acestui operator un catalog impresionant din care pot alege. În această secțiune, jucătorii vor găsi nu numai campionate naționale, dar și o selecție mare de campionate internaționale cu pariu de minim 1 RON. În prezent, cele mai populare sporturi în cadrul acestui operator sunt:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Hochei pe gheață
 • Baseball
 • Esports

Pariuri pe fotbal

În categoria de fotbal, Baumbet pariuri prezintă categorii speciale pentru cele mai avantajoase cote, UEFA Europa League, România Liga și multe altele. De asemenea, operatorul oferă cote ce pot varia de la 1.50 până la 30.00.

Pariuri pe Hochei

Hocheiul pe gheață este un alt sport îndrăgit de români, care pot găsi pe baum bet online competiții precum Campionatul Mondial. De asemenea, operatorul pune la dispoziție și o serie de meciuri amicale Internaționale cu cote variate, de la 1.50 la 2.00.

Pariuri pe baschet

În secțiunea de baschet, jucătorii pot alege în cadrul Baumbet pariuri sportive din campionatele mari ale sportului, ca NBA sau Euroliga. De asemenea, operatorul dispune de o gamă extrem de variată de competiții din toate țările lumii, inclusiv marile Ligi Europene.

Pariuri pe tenis

Cele mai mari evenimente din lumea sportului sunt disponibile pentru utilizatorii Baumbet online, dintre care Wimbledon, US Open sau Australian Open. Pentru acest sport, pariorii vor avea la dispoziție cote avantajoase care pot depăși 10.00

Servicii adiționale Baumbet

Desigur, fiind un serviciu de calitate superioară, utilizatorii vor putea beneficia pe această platformă de numeroase servicii adiționale. Printre acestea se pot număra nu numai transmisii live ale meciurilor cu posibilitatea de Baumbet pariuri, dar și numeroase promoții care pot fi activate în timpul diverselor competiții.

Pariuri live

Funcția de pariere live constă într-un avantaj major pentru toți utilizatorii, permițându-le să urmărească atât meciul, cât și evoluția cotelor de Baumbet pariuri live. De asemenea, aceștia vor avea la dispoziție un live chat unde pot interacționa cu alți pariori de pe platformă, comparând rezultatele și statisticile.

Grafice și statistici

Pentru a putea urmări și plasa întotdeauna pariuri avantajoase, Baumbet online pune la dispoziția jucătorilor o secțiune specială. Pentru fiecare echipă sau sportiv participant în fiecare campionat, pariorii pot urmări statistici și grafice cu istoricul fiecărui participant. Pe lângă istoric, se poate compara progresul până în prezent.

Opțiuni speciale Baumbet

Printre numeroasele avantaje precum Baumbet bonus pe care le pune la dispoziție, operatorul permite de asemenea și închiderea de pariuri. Astfel, prin această funcție specială, jucătorii pot închide un pariu, care este în desfășurare, fără ca acesta să fie deja finalizat. Prin el, jucătorii își pot asigura un eventual câștig.

Bonusuri populare Baumbet

În materie de promoții, jucătorii au la dispoziție o serie de bonusuri de care pot beneficia. Un bonus Baumbet extrem de popular printre pariori este bonusul de bun venit. Acesta le aduce un bonus de 150%, care le aduce acel procent în plus, raportat la valoarea primei depuneri efectuate. De asemenea, pentru fanii esports, pariorii pot beneficia de un Baum bet bonus 100% pentru această categorie. Astfel, pentru o depunere de 100 RON, utilizatorul va primi exact aceeași valoarea ca premiu de la operator. Pe langa un bonus de bun venit, operatorul premiază jucătorii și cu alte bonusuri de tip free bet sau bonus la depunere.

Înregistrare și depunere în cont pe Baumbet

Pentru a avea acces la toate serviciile și ofertele Baumbet bonus, noii jucători trebuie să treacă prin procesul de înregistrare. Pe pagina principală a operatorului, butonul de înregistrare se găsește în partea de sus, dreapta, pe o culoare diferită. Ulterior, jucătorii vor fi conduși către pagina de înregistrare, unde vor fi solicitate datele de logare și personale.

În secțiunea cu informațiile personale, vor fi solicitate datele precum Codul Numeric Personal, rezidența, și adresa trecută în actul de identitate. De asemenea, va fi necesar și un număr de telefon care poate fi utilizat. Odată ce formularul de Baumbet înregistrare este completat, se poate finaliza primul pas. Următorul pas constă în validarea contului, care va fi făcută prin verificare via SMS sau e-mail.

Odată contul confirmat și procesul finalizat, noii utilizatori pot efectua o primă depunere pentru un Baumbet sport bonus. Din fericire, operatorul pune la dispoziție o gamă variată de metode de depunere din care jucătorii pot alege. Una dintre cele mai populare metode de plată utilizate de jucătorii români este cea prin card bancar tip Visa.

Metode de retragere pe Baumbet

Pe platforma Baum bet online, este important de precizat faptul ca retragerile vor fi scutite de orice taxe adiționale. Astfel, în orice moment un jucător a reușit să câștige, acesta poate retrage aceste fonduri prin mai multe metode. Cele mai utilizate metode de retragere sunt cele prin transfer bancar Visa/Mastercard. Această opțiune de retragere poate dura până la 7 zile, în funcție de operatorul bancar. în cazul în care un utilizator adună o anumită sumă câștigată în urma a numeroase Baum bet pariuri sportive, acesta poate poate retrage suma și prin portofel electronic. Alegând portofelul electronic, procesarea retragerii va dura până la maxim 15 minute.

Suport & Feedback pe Baumbet

Pentru utilizatorii acestei platforme, este disponibil la orice oră un live chat unde utilizatorii pot adresa orice nelămuriri au. De asemenea, operatorul are o adresă de Baumbet contact unde jucătorii pot adresa întrebări ce necesită asistență de lungă durată. Din fericire, live chatul este un suport suficient încât să poată soluționa toate impedimentele minore pe care le întâmpină. Pentru Baumbet contact, utilizatorii pot folosi adresa suport@baumbet.ro.

Versiunea mobilă și aplicația Baumbet

În cazul aplicației mobile, acest operator asigură suport nu numai pentru dispozitivele iOS, dar și Android. Aplicația poate fi găsită și descărcată din galeriile Google Play și App Store. Din fericire, aceste aplicații nu necesită o cantitate mare de spațiu, astfel încît jucătorii se pot bucura de orice Baum bet bonus de pe mobil fără probleme. Astfel, aceștia nu vor avea parte de întreruperi sau probleme de conexiune.

FAQ

Este Baumbet legal în România?

Da, platforma Baumbet este o platformă online românească legală, care funcționează sub autorizație cu licență oferită de ONJN.

Are Baumbet o aplicație mobilă?

Da, acest operator prezintă o aplicație mobilă disponibilă pentru toate tipurile de dispozitive. Conform numeroase Baumbet păreri, aceste software-uri funcționează fără probleme și nu prezintă întreruperi.

Cum pot depune prin Baumbet?

Depunere în cont se va face după ce jucătorul este logat și a accesat pagina de casierie. Se alege DEPUNERE, metoda de plata dorita și completarea sumei aferente.

Pe ce evenimente pot paria la Baumbet?

Pe această platformă se poate paria pe o gamă extinsă de sporturi, fiecare având un portofoliu impresionant de competiții și ligi.

Ce bonusuri oferă Baumbet?

Baumbet oferă numeroase bonusuri pentru fanii pariurilor sportive, cel mai popular fiind bonusul de bun venit cu un premiu de 150% din valoarea depusă.

Cine deține Baumbet?

Baumbet, singura casă de pariuri cu capital integral românesc este deținută de societatea comercială sibiană Baum Online SRL.

Cum iau bonusul de bun venit de la Baumbet?

Consultă secțiunea dedicată a acestei recenzii și articolul despre bonusul de bun venit oferit de Baumbet aflat pe site-ul nostru. Pe scurt, apasă butonul «Profită acum!» și urmează indicațiile oferite în acest articol. Întregul proces nu durează mai mult de 5 minute.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Baumbet

comentarii (0)

Comentariu nou