SportLocal nu operează jocuri de noroc și nu acceptă plăți, pariuri sau alte sume legate de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate doar în scop educativ.

Admiral

Bonus 200% + 150 RON FreeBet
License: L1203425W001180
200% + 150RON
După ce te-ai înregistrat pe site-ul Admiral, fă o depunere mai mare de 30 de RON. Pune primul pariu de minim 30 de RON și ia un free bet de 150 RON. Pune pariuri de 50 de RON și ia o creștere de 200% în profit, bonusul maxim este de 300 de RON.
Expiră 27 lunii Aprilie

Caracteristici Admiral

🤓 Țări
⏲ Anul fondării
2020
💵 Depunere minimă
20 RON
🤑 Suma minimă de retragere
80 RON
⭐ Companie
ADMIRAL ONLINE SRL.
💎 Tipuri de Jocuri
Pariuri Sportive, Casino, Sloturi, Poker
🍒 Valută
RON
🏆 E-mail
asistentaclienti@admiral.ro
☎ Telefon
800500505
💳 Metode de plată
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafe, Transfer Bancar
💰 Metode de retragere
Visa, Visa Electron, Mastercard, Skrill, Neteller, Transfer Bancar
🧭 Cote oferite de
Cote bune
💥 Opțiuni de pariere
Pariuri live, cash out, bet builder
📲 Suport pentru Aplicații
iOS, Android
🍀 Asistență
Email, telefon, live chat
🎲 Sediu
Malta
🏅 Live Chat
Da
🚀 Aplicații pariuri mobile
Da
🔐 ONJN
L1203425W001180
🔥 Android App for Mobile Betting
Da
✅ Admiral
Joacă aici!
❤ Bonus de bun venit
Detalii bonus bani
✂ Cod bonus
Activează aici
📣 Deblochează bonus
Eligibil
🎯 iOS app for Mobile Betting
Da
🎰 În cât timp poți lua bonusul
Nespecificat
🛍 Pariuri sportive
Gamă mare de pariuri
💬 Limită Bonus
1000 RON
🔎 Pariu minim
1 RON
📌 Pariuri live
Șansa de a paria live
🕙 Tip Bonus
Câștig total mărit, Pariu gratuit, Pariu Gratuit Bonus
⚽ Tipuri de pariuri
Fotbal, Tenis, Baschet, Volei etc.
👑 Titlu
Admiral
✨ Top Pariuri
UEFA Nations League

Avantajele și dezavantajele casei de pariuri Admiral

Beneficii
Disponibilitate pariuri pe mobil
Bonus de bun venit și pariuri gratuite avantajoase
Cote foarte bune care, reflectă realitatea
Dezavantaje
Platforma pentru pariuri nu este proprie
Selecție pariuri live restrânsă
Selecție pariuri eSports foarte mică
Lipsă live chat

Despre Admiral

Pentru prima oară, Admiral.ro a apărut în lume în anul 2017 şi a fost deţinut de GreenTube, unul dintre cei mai mari furnizori de jocuri de noroc, cunoscuţi şi la nivelul României. Trei ani mai târziu, devine operat de compania Admiral Online SRL. Inițial, a fost cunoscut ca un cazino în care jocurile Novomatic primează însă, pe parcurs a adăugat în meniul său şi o selecție zdravănă de pariuri sportive impresionante.

Legalitatea casei de pariuri sportive Admiral

Din punct de vedere al legalităţii, Admiral.ro este licenţiat de singura autoritate din România capabilă de acest lucru, şi anume ONJN (Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc). Licenţa sa a fost eliberată în luna lui martie 2020 şi trebuie să fie reînnoită din nou în luna februarie 2030. Acesta funcţionează legal online şi offline şi deţine numărul L1203425W001180.

Avantaje și dezavantaje

Avantaje

 • Disponibilitate pariuri pe mobil
 • Peste 30+ de sporturi valabile
 • Bonus de bun venit și pariuri gratuite avantajoase
 • Cote foarte bune care, reflectă realitatea
 • Peste 120 de sucursale Admiral prezente în România

Dezavantaje

 • Platforma pentru pariuri nu este proprie
 • Selecție pariuri live restrânsă
 • Selecție pariuri eSports foarte mică
 • Lipsă live chat

Evenimente și cote pe Admiral

Admiral bet oferă o gamă largă de sporturi pe care jucătorul poate paria. Astăzi sunt peste 30 de sporturi propriu-zise pe platformă iar, biletul minim începe de la 1 RON. Se pot găsi orice tipuri de pariuri, de la handicap Asiatic/European sau, pariuri clasice 1x2, şansă dublă, total goluri, GG, sub/peste. Menţionăm că la acest moment, Admiral oferă şi o gamă de pariuri eSports perfectă pentru cei pasionați de gaming. Iar, ca sporturi principale care atrag atenţia pe site şi care, sunt alese de majoritatea pariorilor ies în evidenţă:

 • Fotbal
 • Hochei
 • Baschet
 • Tenis
 • Badminton
 • Fotbal American
 • Golf
 • Tenis de Masă
 • MMA

Pariuri pe fotbal

Pariuri pe Liga Campionilor Europa League, Premier League, Championship, FA Cup sau alte ligi secundare sunt prezente pe Admiral bet. Cotele pot începe de la 1.02 şi pot depăşi 36.00 sau chiar şi 50.00. Marja de profit al acestui operator este sub 6% ceea ce înseamnă că rata sa de plată porneşte de la 94%.

Pariuri pe Hochei

Pe Admiral.ro se poate paria pe cele mai bune campionate la hochei, de la NHL, la Campionatul Mondial şi chiar şi la Turul Euro Hochei. Fiecare eveniment este împărţit pe ţara iar cotele pot fi şi ele destul de mici - de la 1.06 până la 20.00. Pariurile posibile la hochei sunt antepost, meci şi moneyline.

Pariuri pe Baschet

NBA, NCAAB, Euroleague şi multe alte competiţii aşteaptă pariorii la Admiral pariuri. Veţi descoperi că fiecare ţară va veni cu propriul campionat precum şi cu, cote şi pariuri diferite. Cotele încep şi de 1.10 iar, cele mai accesate pariuri sunt pe Handicap şi total puncte.

Pariuri pe Tenis

Evenimentele pentru tenis vor fi expuse pe site în funcţie de disponibilitatea lor. Pot fi descoperite evenimente pe French Open, French Open feminin, Wimbledon sau pe alte campionate. În această secţiune cote sunt puţin mai mari şi, pot începe chiar şi de la 2.00.

Servicii adiționale Admiral

În mod specific, platforma Admiral pariuri va veni servicii adiţionale pentru pariori precum meciuri transmise live dar și promoții speciale. Iar, cei care vor să aibă o experienţă cât mai aproape de adevăr, pot merge în agenţii. Acolo, se poate cere oferta completă de pariuri, paria în timp real şi socializa cu alţi jucători.

Pariuri Live

Clienţii care au un Admiral cont pot vedea meciurile și pot pune pariuri live pe site. Fie se dă click pe meniul principal SPORT iar apoi pe secţiunea Live; fie se va deschide orice meci şi, jucătorul va da click pe iconiţa cu trei linii şi va selecta «Chiar Acum».

Grafice și statistici

Vizionaţi şi plasaţi pariuri mai uşor prin cercetarea de grafice şi de statistici dezvoltate de Admiral.ro. Pentru a o accesa, trebuie să daţi click pe evenimentul pe care vreţi să pariaţi şi, în partea dreaptă a ecranului va apărea un tabel «Afişaţi mai multe statistici». Veţi vedea care este progresul echipei, detalii specifice despre un jucător sau probabilităţi de câştig.

Bonusuri populare Admiral

În acest moment, cel mai popular bonus Admiral este pachetul de bun venit pentru sport care aduce un pariu fără risc de 150 de RON şi boost pentru profit de 200%. Depozitul minim care va activa pachetul este de 30 de RON. Se mai adaugă condiţia ca din cei 30 de RON să fie plasat şi un pariu de minim 1 RON pe evenimente. Atunci când cerinţele au fost completate, acest sport bonus va fi virat în contul jucătorului în 72 de ore şi va avea cerinţe de rulaj. Pe lângă acest bonus Admiral, operatorul poate include în meniul «Promoţii» şi alte oferte pentru sporturi de tipul pariu gratuit sau bonus la depunere.

Înregistrare și depunere în cont pe Admiral

Deschiderea unui Admiral cont începe cu o apăsare pe butonul auriu ÎNREGISTRARE. Aflat în extremitatea dreapta-superioară, odată apăsat va deschide un formular împărţit în 9 secţiuni. Acolo, se va cere completarea de date personale, de la nume la prenume, până la adresa de mail pe care o utilizaţi precum şi CNP-ul (codul numeric personal), numărul dvs. de mobil dar şi acordul că acceptaţi termenii şi condiţiile Admiral şi că aveţi peste 18 ani. La completare, vă sugerăm să aveţi la îndemână buletinul şi să verificaţi de două ori datele.

După ce vă veţi confirma contul deschis apăsaţi pe butonul CONECTARE unde, veţi scrie datele de cont Admiral (nume de utilizator + parola). După, la dorinţa jucătorului, urmează să se facă o depunere în cont. Se apasa pe iconiţa jucătorului şi se va alege meniul DEPUNERI unde, vor fi specificate toate metodele de plată active şi minimul lor admis. Se completează suma de bani şi apoi se va finaliza tranzacţia.

Nu uitaţi că se percepe 2% comision în conformitate cu legea. Depunerea este instantă şi contul este alimentat pe loc iar, jucătorul poate merge apoi la meniul SPORTURI şi poate să îşi facă biletul cu evenimentele dorite. Se recomandă înainte cercetarea statisticilor şi a cotelor precum şi manevrarea atentă a bugetului de joc pe Admiral.ro atunci când se pun pariuri sportive.

Metode de retragere pe Admiral

Pe platforma Admiral pariuri, cele mai utilizate metode de retragere sunt cele prin cardurile de credit şi debit Visa şi MasterCard urmată de Skrill şi de Neteller. Desigur, se poate solicita şi retragerea în agenţii unde veţi primi un cod special pe care îl veţi arăta la casierie în cea mai apropiată sală. Retragerea minimă este de 50 de RON iar timpul de procesare este variabil de la o zi la câteva zile lucrătoare. În momentul retragerii, jucătorii care au contul verificat complet vor fi aprobaţi sau, în unele cazuri în care apar probleme tehnice, se poate discuta cu echipa Admiral contact prin e-mail sau prin formularul special.

Suport & Feedback pe Admiral

Deşi platforma duce lipsă de live chat, asta nu înseamnă că jucătorii nu pot să discute anumite probleme sau să pună unele întrebări echipei Admiral contact care, are rolul de a soluţiona şi de a aduce toate informaţiile cerute de client. Răspunsul este de obicei rapid şi poate să dureze de la câteva ore la 2 zile în funcţie de numărul de cereri. De obicei, jucătorii care vor să-și soluţioneze mai rapid problemele aleg să sune sau să completeze formularul de contact ori, să trimită solicitarea lor prin e-mail. Atunci când cererea este soluţionată, jucătorul va primi notificare.

 • Contact telefonic la 0800 500 505
 • Adresă de e-mail asistentaclienti@admiral.ro

Versiunea mobilă și aplicația Admiral

Utilizatorii iOS şi Android pot să se bucure de dualitatea oferită de acest operator - se pot juca şi din aplicaţie dar şi din browser. Acum un Admiral bonus de bun venit este mult mai uşor de accesat prin descărcarea de pe Google Play sau App Store ori, pur şi simplu prin accesarea site-ului de pe motorul de căutare dorit. Orice alegere vor face, vor putea să intre rapid în cont şi să depună, să vizioneze meciurile live, să cerceteze mai bine statisticile şi chiar să încerce şi alte meniuri precum şi cele pentru jocurile de noroc sau de curse.

FAQ

Este Admiral legal în România?

Da, Admiral este legal în România din anul 2020 când şi-a luat licenţa eliberată de ONJN. Aceasta va fi reînnoita ulterior în 2030 pe data de 28 februarie.

Cum pot să depozitez în contul meu Admiral?

Se apasa pe iconiţa profilului jucătorului, se alege din meniu secţiunea numită chiar DEPUNERI, se completează datele solicitate metodei alese şi se alimentează contul.

Are Admiral o aplicaţie mobilă?

Da, operatorul are şi o aplicaţie mobilă pentru Andrid şi pentru iOS şi poate să fie descărcată din magazinele de specialitate gratuit şi sigur. Cei care nu vor descărcarea aplicaţiei Admiral.ro pot oricând să parieze din browser.

Pe ce evenimente pot paria la Admiral?

Pe Admiral bet se pot paria la cele mai mari cupe, ligi şi campionate de fotbal precum UEFA dar şi la alte sporturi şi competiţii adiacente acestora. Se remarcă o creştere a popularităţii pentru hochei, baschet, tenis şi chiar şi fotbal american.

Ce bonusuri oferă Admiral?

Pentru categoria sportivă, operatorul aduce în prim plan bonusul de bun venit care vine în întâmpinare cu un pariu gratuit şi un boost de profitabilitate de 200%. În meniul promoţii se mai pot găsi şi alte oferte care, vor fi adăugate de operator.

Cum îmi fac cont la Admiral?

Urmează etapele descrise în acest articol sau pașii descriși în articolul care prezintă etapele pe care trebuie să le parcurgi la înregistrarea unui cont nou la Admiral în secțiunea Ghid Pariuri.

Cum joc la Admiral?

Regulile jocurilor Admiral pot fi înțelese cu ușurință și, la fel de ușor, pot fi puse în practică. Tot ce trebuie să faci este să urmezi etapele prezentate în acest articol. Dacă ești începător în domeniul pariurilor sportive online, atunci îți recomandăm articolele extrem de utile, dedicate începătorilor pe pagina Ghid Pariuri.

Este posibil să plasezi pariuri la Admiral în România?

Da, Admiral este una dintre casele de pariuri care operează legal pe teritoriul României, oferind servicii de calitate și metode sigure de plată încă din anul 2016, când a obținut licență ONJN, plătește taxe și susține Programul Joc Responsabil.

Admiral are transmisiuni live de meciuri?

În acest moment Admiral nu oferă transmisiuni live ale evenimetelor sportive, însă oferă jucătorilor un centru de statistici live, sub forma unei ferestre 2D. Citește mai multe despre această facilitate în recenzia noastră.

Comentarii despre bonusuri și coduri promoționale Admiral

comentarii (0)

Comentariu nou