Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Zinédine Zidane a prezentat mingea oficială de joc a UEFA EURO 2016 pentru faza grupelor 

Unul dintre cei mai celebrii fotbaliști francezi ai tuturor timpurilor, Zinédine Zidane, a dezvăluit pe contul său personal de Instagram (https://instagram.com/zidane/Beau Jeu, mingea oficială de joc pentru faza grupelor din cadrul Competiției UEFA Euro 2016.

Beau Jeu, tradus în limba româna “jocul frumos”, împrumută influențe de la țara gazdă a competiției de anul viitor – Franța. Culorile mingii, albastru, alb și roșu, inspirate din tricolorul Franței sunt completate de accente argintii, reiterând imaginea mult râvnitului trofeu al Campionatului European de Fotbal.  De asemenea, literele E – U – R – O și cifrele 2 – 0 – 1 – 6 sunt  vizibile clar printre îmbinările perfecte ale panelurilor care compun mingea.

În seara de 12 noiembrie, ambasadorul “jocului frumos”, Zinédine Zidane, s-a bucurat de toată atenția alături de Beau Jeu pe primul stadion digital din întreaga lume, din Saint Denis, Paris, intitulat Future Arena (Arena Viitorului).

Arena Viitorului este un teren pentru meciuri de cinci jucători și se caracterizează printr-un sistem de 360° proiectat digital, ce înconjoară jucătorii care îndrăznesc să pășească pe teren și să trăiască experiența unui joc disputat în fața a 50.000 de fani în extaz. Fanii digitali vor reacționa în timp real la fiecare mișcare a jucătorilor pe terenul de joc: golurile, măiestria și momentele de suspans, care certifică valoarea unui meci din cadrul competiției EURO.

Pe parcursul celor 18 luni de dezvoltare, adidas a selectat cele mai performante elemente ale celei mai îndrăgite și testate mingi, Brazuca, mingea oficială a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 și le-a adăugat o nuanță de eleganță franțuzească pentru EURO. Beau Jeu se definește tot prin forma inovatoare și elogiată pretutindeni.

408613

În plus, prezintă îmbunătățiri la suprafața mingii și la îmbinarea minuțioasă a panelurilor, oferind acum o priză mai bună și o vizibilitate sporită asupra traiectoriei atunci când se deplasează în aer. Beau Jeu va fi predată oficial tuturor federațiilor competitoare până la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an cu scopul de a oferi jucătorilor oportunitatea de a se antrena și de a juca  timp de șase luni cu noua minge,  înainte de debutul competiției din iunie 2016.

Numeroși jucători de top din Europa au testat mingea pe parcursul celor 18 luni de dezvoltare și și-au exprimat punctul de vedere. Printre aceștia se numără și atacantul Țării Galilor, Gareth Bale, care a declarat: “Am testat deja mingea Beau Jeu în timpul antrenamentelor cu lovituri libere, pase și alergare cu mingea la picior. Beau Jeu s-a comportat impecabil.  Aștept cu nerăbdare debutul campionatului.

Portarul spaniol Iker Casillas a mărturisit: “Am folosit deja Beau Jeu pe parcursul unor sesiuni de antrenamente intense. În calitate de portar, este esential să exersezi loviturile de corner, bararea, prinderea și pasele utilizând o minge nouă. Beau Jeu o să fie grozavă la EURO 2016”.

Beau Jeu poate fi achiziționată din magazinele adidas din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați adidas.com/football, facebook.com/adidasfootball, youtube.com/adidasfootball. Vă puteți alătura conversației pe @adidasfootball.

Adaugă un comentariu