Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Peste 85 de campioni se vor întrece la Winter Series Little Stars 

Winter Series Little Stars

Mai sunt câteva zile până când va începe unul dintre cele mai așteptate turnee ale anului din Circuitul Tenis10: Winter Series Little Stars! Evenimentul adună micii campioni pasionați de tenis care au câștigat cel puțin o competiție dintre cele derulate în sezonul de iarnă, în perioada noiembrie 2015 – martie 2016.

Evenimentul Winter Series Little Stars se va desfășura în weekendul 2-3 aprilie, începând cu ora 11:00, pe terenurile de tenis ale Clubului Voinicelu din București. Peste 85 de copii au dat curs invitației, aceștia urmând să-și arate timp de două zile talentul și pasiunea pentru sportul alb.

În cadrul turneului vor fi 4 probe, jucătorii de la nivelurile Roșu, Portocaliu și Verde urmând să se lupte pentru podiumurile de la fiecare nivel competițional. La Verde, fetele și băieții vor juca separat, urmând ca ultimul meci să fie dedicat câștigătorilor de la ambele categorii care se vor lupta pentru titlul de Supercampion. Este un moment așteptat cu nerăbdare, mai ales că anul trecut titlul a fost luat de un băiat.

Jucătorii vor primi pachete de participare la eveniment ce includ: un tricou cu emblema turneului, un rucsac Whirlpool și un voucher cu discount pentru produsele Whirlpool, de care se poate bucura întreaga familie, diplome de participare, dar și alte produse și servicii oferite de sponsorii și partenerii evenimentului. Câștigătorilor le vor fi înmânate trofeele turneului.

Winter Series Little Stars încheie evenimentele din perioada de iarnă, urmând să se intre oficial în cel de-al 7-lea sezon al Tenis10. În cadrul acestui circuit, destinat copiilor cu vârste între 4 și 10 ani și coordonat de MPG, au loc peste 200 de turnee în toată țara, dar și peste granițe, dintre care menționăm: turnee Platinum la Brașov, Cluj, Mamaia, București, Pitești; Cupele Bucuriei, un simultan de turnee desfășurat în aproape 18 orașe, în luna mai; Circuitul Super10 în București, Iași și peste graniță, la Albena, în Bulgaria; Masters Bistrița.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele din cadrul circuitului de tenis pentru copii puteți vizita pagina oficială www.tenis10.ro și pagina Facebook Tenis10.

Adaugă un comentariu