Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Vino și aleargă în inima Transilvaniei, la prima ediție a Maratonului Internațional Brașov 

Braşovul intră de anul acesta şi pe harta maratoanelor de şosea din România, alături de Bucureşti, Cluj şi Arad. În 14 iunie 2015, se va desfăşura prima ediţie a Maratonului Internaţional Braşov. Va fi o alergare memorabilă pe cele mai importante străzi şi pe lângă cele mai frumoase obiective turistice din municipiu.

Cursele maratonului au fost special concepute pentru toate categoriile de vârstă şi pentru toate gusturile:
proba de maraton: pentru alergătorii de cursă lungă, ce vor să-şi testeze limitele pe distanţa de 42,195 km; ideal pentru personal best, având în vedere traseul plat combinat cu aerul curat de munte;
proba de maraton ştafetă: pentru cei ce-şi doresc 42,195 km de experienţe împreună, în echipă de 4 persoane;
proba de semimaraton: pentru cei care vor să marcheze bine la 21,097 km sau se pregătesc pentru maraton;
proba de 10 km: pentru cei care au prins gustul alergării, dar nu sunt pregătiţi de cursele mai lungi; cei care tatonează terenul, studiază concurenţa şi… atacă la ediţia a II-a;
proba de 5 km: ideală pentru cei care vor să descopere acum gustul dulce al alergării; dragoste la prima… alergare, cum s-ar zice;
curse pentru copiii între 4-14 ani: de la 500 m până la 1 km, în funcţie de categoria de vârstă; ei sunt viitorii maratonişti.

Zona de START şi de FINISH este Piaţa Sfatului, chiar între Biserica Neagră şi Casa Sfatului. Traseul este unul pitoresc, deosebit. Cine a văzut Braşovul, va avea parte de o nouă perspectivă. Pentru cei care nu l-au vizitat încă, este momentul să vină acum să-l vadă şi să traiască experienţa unei alergări în inima Transilvaniei.

Sportivii care vor participa la probele competitive – maraton şi semimaraton – vor fi premiaţi cu premii în bani, iar ştafetele şi cei care vor alerga la cursele de 10 km, 5 km şi cursa copiilor vor primi cupe, diplome, produse şi servicii sportive. Toţi participanţii care termină cursa vor primi medalia de finisher.

Înscrierile sunt deschise tuturor celor care iubesc mişcarea în aer liber şi se pot face pe site-ul oficial al evenimentului [http://maratonulbrasov.ro/], secţiunea Înscrieri. Pentru mai multe detalii despre această primă ediţie a Maratonului International Braşov, urmăriți pagina de Facebook [facebook.com/maratonulbrasov] sau pagina de Facebook a evenimentului [https://www.facebook.com/events/390073937850643/].

Competiţia este organizată de Asociaţia Şapte Scări Braşov, în parteneriat cu Primăria Braşov.

Maratonul-International-Brasov-2015

Adaugă un comentariu