Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Victorie pentru CSU Atlassib Sibiu în meciul cu BC Mureș 

Elevii lui Dan Fleșeriu reușesc o nouă victorie, pe teren propriu, în meciul cu BC Mureș, scor 86-76 (14-17, 29-18, 19-12, 24-29).

CSU Atlassib Sibiu a început ușor meciul de pe teren propriu, lăsând oaspeții să marcheze și să își adjudece primul sfert al partidei, dar până la pauză au arătat mai multă determinare și au reușit să intre la vestiare cu un avantaj de 8 puncte. În a doua parte a partidei sibienii au reușit să se distanțeze la 19 puncte. Sfertul decisiv însă a fost adjudecat de oaspeți, dar a fost insuficient pentru a câștiga, iar CSU Atlassib Sibiu și-a adjudecat victoria.

La finalul meciului cei doi antrenori au declarat: ”A fost un meci frumos. Am avut deja 6 meciuri cu Sibiul și iată că astăzi ei au câștigat. Pentru noi a fost un meci dificil pentru că avem mulți jucători accidentați în echipă și, chiar și așa, unii dintre ei au jucat. În plus, nu am avut o zi bună nici la aruncări și nici în apărare. Uneori facem apărare bună, uneori nu.

În plus, astăzi nici nu am marcat. Am marcat doar 9 aruncări din 31 de la trei puncte, așa că e dificildacă shoot-erii noștri nu marchează. Pustahvar a jucat bine la Mediaș, acum nu a putut arăta același lucru. Ne lipsește Ivanovic, un jucător important și nu neapărat pentru cât marca, ci pentru inteligența pe care o arăta în teren. Știa să coordoneze jucătorii în apărare sau în atac”, a declarat Audrius Prakuraitis, antrenorul celor de la BC Mureș Tg. Mureș.

Pentru noi a fost un meci extrem de greu, în care am jucat practic cu 6 jucători. Băieții au depus un efort foarte mare, iar lucrurl acesta s-a văzut pe final, că ne cam târam pe teren. A trebuit să schimbăm apărarea ca să putem să închidem aruncările lor de trei puncte, cu care ar fi putut reveni în joc. În sfârșit am reușit o victorie cu TG. Mureș și mai a rămas o singură echipă pe care nu am reușit să o învingem sezonul acesta, ceea ce e un lucru pozitiv, cel puțin pentru mine.

Am început jocul extrem de încet, parcă fără energie, deși antrenamentele de săptămâna aceasta au fost foarte bune. Am început cu câteva lucruri noi în atac, pentru a putea combate apărarea celor de la Tg. Mureș. Cam toate echipele încearcă să ne oprească jocul de tranziție, jocul rapid, iar cei care reușesc, ne și înving. Harrison a jucat astăzi puțin pentru că nu este complet refăcut și nu vreau să mă risc înaintea PlayOff-ului. A jucat și pentru că Will Paul nu a fost chiar în joc, așa cum aș fi vrut eu, și s-a văzut asta și prin faulturile pe care le-a comis, dar și prin nesiguranța din atac.

Chiar și așa am reușit să ne regrupăm, avem 5 marcatori cu peste 10 puncte, ceea ce este bine. Mă bucur că Tincu reușește să stea în teren și să facă un joc bun și sper că va deveni și mai sigur pe minge atunci când este atacat. Calotă este încă puțin accidentat. Sper să își revină și să ne ajute în continuare, pentru că avem nevoie de jocul lui mai mult decât crede, poate, și el. Mă bucur că am reușit să câștigăm a doua oară acasă, chiar și fără aportul lui, și mă gândesc cu entuziasm cum ar fi dacă ar juca și el, așa cum a jucat la un momentdat. Dar asta depinde mai mult de el decât de mine sau de colegii lui”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Hardy 23p, Gilbert 20p, Lalovic și Mijajlovic câte 13p, Tincu 12P, Cioacătă 3p, Harrison 2P. În următoarea etapă, CSU Atlassib Sibiu face deplasarea la Cluj Napoca, acolo unde va juca miercuri, 30 martie 2016, de la orele 19:00, meciul nefiind televizat.

About the author: istvan_bertalan

CEO & FOUNDER MEDIAŞ NEWS

Adaugă un comentariu