Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Victor Roșca: „Cu transferurile pe care le pregătim, FC Hunedoara va lupta la promovare” 

rosca0fchunedoaraFC Hunedoara a pierdut şi testul cu CNS „Cetate” Deva, 2-3, asta deşi condusese la pauză cu 2-0. În ciuda rezultatelor negative din ultima perioadă, antrenorul principal al hunedorenilor ţine să îi liniştească pe fani, pe care îi anunţă că echipa se va întări şi va lupta pentru locul ce duc e în eşalonul secund.

Victor Roşca s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi, chiar dacă aceştia au cedat în faţa adversarilor din Deva şi spune că echipa sa îşi poate lua revanşa mâine, pe stadionul „Cetate”.

„A fost un meci bun, pe o căldură sufocantă, cu două reprize total diferite, prima repriză am folosit noi echipa de bază, a doua repriză a folosit Deva o echipă mai experimentată. Din păcate pentru noi, cei nouă copii au fost depăşiţi la capitolul experienţă, însă per total a fost un meci bun, un meci din care putem să tragem nişte învăţăminte şi sper ca în jocurile următoare să putem elimina greşelile şi să înscriem mai mult din ocazile pe care le avem. Sâmbătă, la Deva, vom folosi tot lotul disponibil, deoarece pentru asta sunt făcute meciurile de pregătire să vedem potenţialul individual al fiecăruia. Vreau să-i liniştesc pe suporteri, cu transferurile pe care le pregătim FC Hunedoara va fi o forţă, vom lupta la promovare”, a declarat Roşca, pentru corvinul1921.ro.

FC Hunedoara şi CNS „Cetate” Deva se întâlnesc sâmbătă dimineaţa, pe terenul celor din urmă într-un nou test de verificare, al patrulea pentru oaspeţi, al doilea pentru proaspăta nou-promovată.

A transmis: Glasul HUNEDOAREI
A consemnat: Daniel BOLOG

About the author: InfoPetrila

Radar sportiv hunedorean realizat cu sprijinul redactorilor de sport din presa scrisa a judetului Hunedoara. Webmaster – www.infopetrila.ro , site-ul comunității din orașul Petrila, Hunedoara. © Petrila, Daniel Petru Bolog.

Adaugă un comentariu