Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Uricănenii s-au reunit – Chitiți să se claseze în primele 10 echipe 

vasile-scurtuMinerul Uricani s-a reunit, joi, cam în aceeaşi formulă ca şi în sezonul trecut.

Vasile Scurtu, preşedintele Minerului, a declarat că deocamdată nu va pleca nimeni de la echipă. Ba din contră, oficialul spune că aşteaptă jucători la Uricani, unde vor avea condiţii financiare şi materiale dintre cele mai bune, cu salarii şi prime de joc mai mult decât atractive pentru acest nivel.

„În mare parte vom începe sezonul cu aceiaşi jucători. Nimeni nu şi-a manifestat dorinţa de a pleca. Aşteptăm forţe proaspete. În ceea ce priveşte obiectivul, eu spun că prezenţa în primele 10 locuri este un obiectiv decent, pe care îl putem atinge. Cert este că vrem să spălăm ruşinea sezonului trecut. Vreau să ne întărim, dar nu acceptăm orice jucător. Evident că nu vom da bani la cei care nu au valoare. Ei trebuie să confirme că merită să joace la Minerul Uricani”, a declarat Vasile Scurtu.

Curtat de mai multe echipe în această vară, printre care şi o formaţie din Liga a III-a din Craiova, liderul formaţiei uricănene, Elian Proteasa, va continua să joace în noul sezon tot la Uricani.

„Pentru Elian este mai greu să plece, el fiind şi angajat ca miner. Dar noi ne bucurăm că îl vom avea în rândurile noastre şi în campionatul care va începe în luna august”, a mai spus Vasile Scurtu.

A transmis: Loredana JUGLEA
A consemnat: Daniel BOLOG

About the author: InfoPetrila

Radar sportiv hunedorean realizat cu sprijinul redactorilor de sport din presa scrisa a judetului Hunedoara. Webmaster – www.infopetrila.ro , site-ul comunității din orașul Petrila, Hunedoara. © Petrila, Daniel Petru Bolog.

Adaugă un comentariu