Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Urban Trail XCC deschide sezonul de ciclism pe 26 martie 

Riders Club deschide sezonul de ciclism pe 26 martie 2016 cu o competiție unică, Urban Trail XCC, menită să testeze abilitățile riderilor și pofta de distracție pe două roți.

Fie că sunteți pasionați de ciclism sau încă nu ați gustat din plăcerea de a pedala pe un teren viran, microbul acestui sport energizant vă va prinde cu siguranță. Aflat la cea de a II-a ediție, Urban Trail XCC este un concurs de tip Cross Country Short Circuit, derulat pe un teren special amenajat pentru a pune la încercare toate abilitățile riderilor: viteză, îndemânare și capacitatea de a aborda tehnic unghiurile ascuțite și rampele din cursă, pe parcursul a 12 kilometri.

Până în prezent, 460 de concurenți s-au înscris în competiție, dornici să își încerce forțele pe un traseu plin de adrenalină. Înscrierile sunt deschise până miercuri, 23 martie, și se fac exclusiv online pe pagina evenimentului. 

Evenimentul se desfășoară în cadrul Salonului Bicicletei, cea mai mare expoziție specializată din țară, ce are loc în perioada 25-27 martie, la Romexpo, și va reuni toți marii importatori și producători de biciclete. Evenimentul este susținut de Freerider.ro, cea mai citită revistă online de biciclete, și va avea loc în cadrul Centrului Expozițional Rompexo, o locație atractivă și accesibilă din Capitală.

agenda

Adaugă un comentariu