Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

Urban Run Challenge, pe 23 și 24 aprilie în Mega Mall 

Urban Run Challenge

Te-ai întrebat vreodată câți kilometri poți alerga în 24 de ore, într-un singur mall? Cu acest gând pornește la drum Urban Run Challenge, o competiție urbană de alergare, inițiată de Dani Oțil și Smart Atletic cu scopul de a strânge cât mai mulți „kilometri sportivi” care să fie transformați ulterior în donații pentru pacienții de hemofilie din România.

Competiția va avea loc pe 23 și 24 aprilie în Mega Mall București, activând astfel primul eveniment sportiv din seria Urban Run Challenge. Taxa de participare este de 50 de lei de persoană și reprezintă în totalitate o donație pentru pacienții de hemofilie din România. Înscrierile sunt deschise până joi, 21 aprilie și se fac accesând pagina http://smartatletic.ro/urc/inscrieri.

Urban Run Challenge va fi o competiție inedită de alergare, organizată în premieră națională într-un mall. Practic, va fi amenajat un traseu de alergare în care fiecare participant poate trece prin trei probe diferite:

  • individual – 24 de ore unlimited [proba regina URC] – ai la dispoziție 24 de ore în care alergi cât vrei tu. Miza? Să strângi cât mai mulți kilometri. Cine câștigă? Cine aleargă cei mai mulți kilometri în intervalul orar 12:00-12:00.
  • individual – 3 ore – ai la dispoziție 3 ore în care să strângi cât mai mulți kilometri alergați; cum ar veni… faci încălzirea pentru următoarea provocare URC. La fel, câștigă cine strânge cei mai mulți kilometri în acest interval de 3 ore. Tu alegi când vrei sa iei startul între 12:00 (sâmbătă) – 9:00 (duminică).
  • echipa de 24 de ore – aici ideea e să vă strângeți oricâți oameni vreți voi (minimul e de 2) și să vă instalați în comandamentul din Mega Mall pentru 24 de ore. Alergați cât vă țin picioarele ca să strângeți cât mai mulți kilometri în cele 24 de ore.

Adaugă un comentariu