Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

UNIQA Asigurări caută trupe de muzică și suporteri pentru Maratonul București 

UNIQA Asigurări, partener la ediția 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul București, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, caută cei mai inventivi, gălăgioși și muzicali suporteri pentru concurenții alergători. Gândește-te că nimic nu te poate opri să fii suporter!

Dorința UNIQA Asigurări pentru ediția 2015 a Maratonului București este creșterea numărului de suporteri, crearea din acest eveniment a unui motiv de bucurie, a unui pretext pentru bucureșteni să iasă pe străzi și să îi încurajeze pe alergători. “Gândește-te că maratonul nu este despre circulație blocată sau despre cine ajunge primul, ci despre o mulțime de oameni care se bucură – unii aleargă, iar ceilalți îi încurajează” spune Brândușa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări.

De aceea, UNIQA Asigurări caută opt echipe talentate, opt trupe care să-i încurajeze pe participanții la cursa sportivă din 4 octombrie. Dacă ai o formație, faci parte dintr-o trupă de toboșari ori de majorete, vino la maraton și susține-i pe concurenți. Trimite-ne un demo, până la 25 septembrie, la laura@decisepoate.ro pentru a afla cum poți să cânți alături de trupa ta pe traseul de la maraton. Sau ține legătura cu noi pe www.facebook.com/gandeste.uniqa.

Noi credem într-un stil de viață sănătos, în nevoia oamenilor de a-și depăși limitele pe toate planurile și în dorința lor de a-și crește capacitatea fizică, psihică, intelectuală, emoțională. ABRC construiește o comunitate de oameni sănătoși, pozitivi, responsabili, cu spirit civic, care fac sport în aer liber și voluntariat.” a declarat Valeria Van Groningen, președintele Asociației Bucharest Running Club (ABRC), organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România.

Obiectivele tactice pentru 2015-2018 includ creșterea numărului de alergători la 13.000 de alergători adulți și la 26.000 de spectatori / eveniment și creșterea numărului de evenimente la 5 / an “, spune Oana Năstase, director ABRC.

UNIQA Asigurări este, de asemenea, sponsor la Cursa Copiilor și consideră că sportul face copiii mai sănătoși, mai corecți și mai fericiți. La cortul UNIQA din SPORT EXPO vor fi patru coșuri de baschet unde alergătorii, mici și mari, își vor testa abilitățile sub atenta îndrumare a antrenorilor de la Federația Română de Baschet.

Adaugă un comentariu