Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Tupperware sărbătorește Ziua Mondială a Apei într-un mod inedit! 

Pentru aceia dintre voi care vă întrebaţi ce legătură există între Ziua Mondială a Apei şi sport, vă spun eu că sunt multe. Şi vorbesc acum despre hidratare în mod special, despre acea apă pură pe care sportivii o beau pentru a-şi întreţine organismul.

Şi pornind de la această idee, în acest an Tupperware va sărbători Ziua Mondială a Apei (22 martie) concomitent în mai multe ţări din Europa. Compania a lansat o invitaţie către toţi cei care doresc să contribuie în această zi cu un mic gest la eforturile lor de a avea un mediu mai curat.

Tupperware Romania va organiza în Bucureşti, Constanţa,Braşov şi Baia Mare o acţiune de colectare a sticlelor de plastic (PET). Fiecare persoană care va aduce minim 10 sticle de plastic va primi cadou o Sticlă ECO Tupperware de 500 ml, un produs excelent atât pentru adulţi căt şi pentru copii.

Reciclând un ambalaj de plastic economisim energia necesară funcţionării unui bec de 60W timp de 6 ore! Tupperware lansează provocarea de a reduce numărul de recipiente tip PET utilizate pentru apa/sucul zilnic şi oferă o alternativă ECO.

Programul de colectare a sticlelor la distribuitorii Tupperware este următorul:
Baia Mare – 20 martie – partener  Drusal SA
Braşov – 20 martie – partener Rian Consult
Constanţa – 21 martie – partener MM Recycling
Bucureşti – 22 martie – partener Rosal SA

Sediile Distribuitorilor autorizaţi Tupperware vor fi deschise în aceste zile tuturor vizitatorilor şi îi vor aştepta pe aceştia cu numeroase surprize.

Adaugă un comentariu