Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Trofeul UEFA Champions League se află la București în acest weekend 

Trofeul UEFA Champions League

Sâmbătă, 17 septembrie, publicul din București va putea vedea Trofeul UEFA Champions League în Piața George Enescu, între orele 10:00 și 22:00.

Acolo bucureștenii se vor putea bucura de un format nou al Trophy Tour, construit special pentru turneul european în cadrul căruia România este, în 2016, prima țară. Muzeul de fotbal pe roți este un camion care se transformă într-un spațiu de 200 de metri pătrați de distracție și performanţă sportivă, pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar la balconul special amenajat se pot fotografia alături de Trofeu.

Bucureștenii se pot fotografia cu Trofeul UEFA Champions League și duminică, 18 septembrie, în interiorul mall-ului Băneasa Shopping City, în zona fântânii, între 11:00 și 22:00.

Anul acesta, Trophy Tour îi are aproape pe fostul jucător internațional francez, Claude Makélélé, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit și pe legenda fotbalului românesc, Miodrag Belodedici, în calitate de Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit. Ambasadorii vor fi disponibili pentru sesiuni de autografe în prima parte a evenimentelor publice din 17 și 18 septembrie.

Claude Makélélé este un star al fotbalului francez, cunoscut pentru redefinirea rolului de mijlocaș defensiv în fotbalul englez, în perioada în care a jucat la Chelsea, când a creat și „rolul Makélélé”. El a câștigat Trofeul UEFA Champions League cu Real Madrid în sezonul 2001-2002.

„Am început să joc fotbal pe vremea când eram copil și locuiam în Congo, țara mea natală. De atunci, fotbalul a devenit viața mea și mi-a oferit tot ceea ce am visat vreodată. A trebuit însă să muncesc din greu și să fac sacrificii mari pentru a atinge acest nivel de performanţă. Și, pentru că vorbim despre performanță sportivă, cred că nu există o competiție mai importantă decât UEFA Champions League.

Toți jucătorii visează să ridice mult râvnitul Trofeu, iar eu mă număr printre cei norocoși care au făcut asta! Sunt bucuros să am ocazia de a ţine din nou Trofeul în mâini şi de a împărtăși cu publicul român acest sentiment minunat și sunt nerăbdător să împărtăşim impresii despre noul sezon UEFA Champions League cu ocazia acestui eveniment”, a declarat Claude Makélélé, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit.

Miodrag Belodedici este singurul român care a câștigat Trofeul UEFA Champions League de două ori – în 1985-1986 cu Steaua București și în 1990-1991 cu Steaua Roșie Belgrad.

„UEFA Champions League mi-a oferit două victorii majore în timpul carierei mele și mă bucur mult că pot retrăi aceste momente excepționale cu ocazia noii ediții Trophy Tour, adusă în România de UniCredit. Este timpul să transmitem mai departe excelența sportivă tinerelor generații și să promovăm în continuare fotbalul la cele mai înalte standarde”, a declarat Miodrag Belodedici, Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit.

Trofeul ajunge în București după ce a vizitat, în premieră, orașele Iași și Bacău, unde a fost întâmpinat cu entuziasm de câteva mii de persoane. După oprirea din România, Trofeul UEFA Champions League va ajunge în Serbia, Bosnia Herţegovina, Croaţia şi Ungaria. Puteți afla mai multe despre UEFA Champions League Trophy Tour, realizat cu sprijinul UniCredit, accesând: www.ucltrophytour.com/ro sau urmărind #ucltrophytour pe reţelele sociale.

Adaugă un comentariu