Tu faci știrile!|vineri, iulie 20, 2018

Tir cu Arcul. Arcașii de la Aninoasa „vânează” podiumul de la Grand Prix București 

Seniorii de la secția de tir cu arcul de la Aninoasa se pregătesc pentru Grand Prix-ul European ce are loc între 7-11 iulie.

arcasii-aninoasaMomentan aceștia desfășoară antrenamentele dinainte de competiție la București, urmând ca miercuri să înceapă concursul propriu-zis.

„Suntem în această perioadă la un concurs de Gran Prix ce se desfășoară la București, unde participă 17 țări. De la Aninoasa participă trei băieți și două fete. La fete participă Simona Băncilă (45 ani), Luminița Boroș (28 ani), Răzvan Marcu (25 ani), Ghenadie Epure (42 ani) și Gigi Pușcă (40 de ani). Competiția începe miercuri și se desfășoară până sâmbătă. E ultima competiție oficială înaintea Campionatului Mondial din Danemarca unde sportivii de la Aninoasa vor participa în calitate de membri ai lotului României”, a declarat pentru Gazeta de Dimineață, Viorel Habian, antrenorul arcașilor de la Aninoasa.

Campionatul Mondial din Danemarca se va desfășura în perioada 25 iulie – 3 august și reprezintă una din cele mai mari competiții din lume de tir cu arcul.
Cei cinci sportivi sunt componenți ai lotului național și olimpic și sunt membri ai Sport Club Municipal Deva, dar antrenamentele le fac la Aninoasa.

A transmis: Iulia BĂLUȘĂ
A consemnat: Daniel BOLOG

About the author: InfoPetrila

Radar sportiv hunedorean realizat cu sprijinul redactorilor de sport din presa scrisa a judetului Hunedoara. Webmaster – www.infopetrila.ro , site-ul comunității din orașul Petrila, Hunedoara. © Petrila, Daniel Petru Bolog.

Adaugă un comentariu