Tu faci știrile!|duminică, iulie 22, 2018

Timișoara Saracens și Știința Baia Mare vor juca finala SuperLigii CEC BANK 2015 

Timișoara Saracens și Știința Baia Mare vor juca finala SuperLigii CEC BANK 2015. Pe stadionul Gheorghe Rășcanu, în prima semifinală, Timișoara Saracens a învins pe CSM Olimpia București cu rezultatul de 34-10 (20-3) și s-a calificat în finala competiției, după o partida pe care a dominat-o în majoritatea timpului de joc.

Bănățenii au marcat trei eseuri, prin Brian Sefanaia, Dorin Lazăr și Steve Shennan, primele doua transformate de Valentin Calafeteanu, care a mai reușit să înscrie și din cinci lovituri de pedeapsă. Oaspeții au reușit și ei un eseu marcat de Alexandru Tigla și transformat de Florin Vlaicu, acesta trecându-și în cont și o lovitură de pedeapsă.

În cea de-a doua semifinală a SuperLigii, deținătoarea titlului, CSM Știința Baia Mare a trecut de Steaua București cu 19-13 (6-3). Ambele echipe au reușit câte un eseu transformat, Sean Morell a culcat balonul în terenul de țintă pentru Baia Mare, iar Luke Samoa a transformat, în timp ce pentru Steaua a marcat Silviu Vasiliu, iar Andrei Filip a transformat.

Diferența s-a făcut însă la loviturile de picior, Luke Samoa, cel care a fost ales de altfel și omul meciului, reușind să puncteze din patru penalități, în timp ce Dănuț Dumbrava și Andrei Filip au marcat, tot din lovituri de pedeapsă, pentru „militari”.

Finala dintre Știința Baia Mare și Timișoara Saracens va avea loc pe 5 decembrie, de la ora 13:00, la Baia Mare. În finala mică se vor întâlni CSM Olimpia București și Steaua București, pe 4 decembrie, de la ora 13:00, tot la Baia Mare.

Adaugă un comentariu