Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

The Color Run 2015 

color-run-logo

 

The Color Run™ – cunoscută și ca  ”Happiest 5k on the Planet” – este „o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.”

Conceptul de „The Color Run™”  a luat naștere în martie 2011 ca un evenimenit cu scopul de a promova sănătatea și fericirea, aducând în același loc oameni de peste tot pentru a petrece „cele mai fericite 5k de pe planetă”. În anii care au urmat, evenimentul s-a răspândit pe tot globul, ajungând în 2014 și în România.  Anul trecut au fost 4 evenimente în toată țara (2 în București, Cluj-Napoca și Mamaia), la care au participat 10.000 de oameni de toate vârstele.

Această cursă este axată mai degrabă pe distracție, decât pe timpii de alergare. Timp de 5 kilometri, miii de participanți sunt vopsiți la finalul fiecărui kilometru parcurs cu vopsea colorată din cap până în picioare.  Iar după cursă, există o mare petrecere unde distracția continuă printr-o bătaie cu pudră colorată și sclipici.

Dar acest eveniment are și o cauză, și anume proiectul GROW, organizat de Școala de Valori și AIESEC pentru adoleșcenții din România.

Poți afla mai multe despre GROW aici

The Color Run va avea loc pe 25 aprilie, începând cu ora 15:00. Traseul va fi prin jurul Casei Poporului și segmentul Piața Unirii – Piața Constituției. Mai aveți timp până pe 15 aprilie pentru a vă înscrie individual (90RON) sau împreună cu mai mulți prieteni (80 RON)

De asemenea, veți primi și un kit de participare care va conține următoarele: un tricou alb, bentiță multicoloră, număr de participare, 1 tatuaj temporar “The Color Run”, brațară de acces la festival, medalie de finisher, 1 plic de pudră colorată pentru bătaia de culori și diferite produse din partea sponsorilor și partenerilor.

Dacă ești interesat, te poți înscrie aici.

 

 

Adaugă un comentariu