Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Testează-ți sănătatea gratuit la cortul UNIQA Asigurări de la Raiffeisen Bank Maraton București 

Toți alergătorii care participă la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton București, din 2-4 octombrie, sunt așteptați la cortul UNIQA Asigurări pentru a-și testa gratuit sănătatea.

Testele medicale sunt efectuate de voluntarii de la Asociația Împreună pentru Sănătatea Rurală / SSMB și de la Clinica Anima și constau în:

  • calcularea masei musculare, a procentelor de grăsime și apă din corp, a vârstei metabolice, a indicatorului de masă minerală osoasă etc. cu ajutorul analizorului de greutate TANITA, cântar profesional de tehnologie japoneză, importat de firma Amelite Trading
  • măsurarea nivelului de antioxidanți la nivel celular (primele 100 de persoane au gratuitate, următoarele pot face testul pentru 25 lei)
  • măsurarea tensiunii arteriale
  • măsurarea pulsului
  • EKG
  • măsurarea concentrației de oxigen din sânge (pulsoximetrie)
  • spirometrie
  • măsurarea glicemiei (sâmbătă și duminică de la 8.00 la 10.00 – de preferat pe nemâncate)

 

Duminică dimineața, de la 8.00 la 9.30, specialiștii de la Active Life Therapy aflați la cort pot aplica sportivilor benzi medicale pentru relaxarea mușchilor suprasolicitați sau pentru a reduce durerea și inflamațiile. În plus, în perioada 2-4 octombrie, alergătorii pot beneficia și de scurte sesiuni de masaj. Cortul UNIQA Asigurări te așteaptă vineri în intervalul 13.00-20.00, sâmbătă de la 07.00 la 20.00 și duminică de la 08.00 la 16.00.

Toţi alergătorii la Bucharest Raiffeisen Bank Marathon (oricare dintre curse) pot beneficia de reduceri la asigurările de sănătate și de locuință. În plus, alergătorii care vor dori să-şi lase datele de contact vor primi automat un cadou UNIQA Asigurări. Vino la cortul UNIQA şi află mai multe de la consultanţii noştri!

Dorința UNIQA Asigurări pentru ediția 2015 a Maratonului București este creșterea numărului de suporteri, crearea din acest eveniment a unui motiv de bucurie, a unui pretext pentru bucureșteni să iasă pe străzi și să îi încurajeze pe alergători.  “Gândește-te că maratonul nu este despre circulație blocată sau despre cine ajunge primul, ci despre o mulțime de oameni care se bucură – unii aleargă, iar ceilalți îi încurajează” spune Brândușa Popa, Marketing Manager UNIQA Asigurări.

Adaugă un comentariu