Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Te-ai întrebat vreodată care e drumul corect? 

Viața e un infinit șir de decizii; începând cu cele mici și aparent nesemnificative, până la cele importante, cele care contează. Ashwin Willemse s-a născut în 1981 în Caledon, un oraș micuț din Africa de Sud. Povestea sa de viață este una complexă și fascinantă, astfel că tânărul sud-african și-a petrecut tinerețea fiind dealer local de droguri.

Viața sa avea să capete un nou sens și o nouă direcție atunci când într-o zi, alături de grupul său de prieteni, Willemse a luat parte la un joc amical de rugby împotriva unei echipe mult mai bine cotate. Nu doar că Willemse și ai săi au câștigat, dar acesta a fost și cel mai bun jucător de pe teren, urmând să caracterizeze ulterior acea zi drept „cea mai mândră zi din viața sa”.

Așa a început aventura sa pe terenul de rugby, iar Willemse a devenit ulterior unul dintre cei mai mari jucători de rugby din naționala Springboks. Tot pornind de la această poveste, cei de la Guinness au realizat un material prin care scot în evidență exact ideea cu care am început și eu: aceea că fiecare alegere este importantă și alcătuiește drumul vieții. Un drum care poate fi corect sau nu, în funcție de pașii pe care ne decidem să îi facem.

Acum întrebările care rămân sunt: tu alegi să privești videoclipul de mai jos? Crezi că e o decizie grea sau una ușoară? Pentru că poate fi, în același timp o alegere neimportantă sau, din contră, una care să te ajute să-ți găsești drumul corect.

Adaugă un comentariu