Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Supermaratonul „Pe aici nu se trece” a ajuns la ediția a II-a 

Supermaratonul „Pe aici nu se trece” reprezintă nu doar primul maraton din Moldova, dar şi prima alergare din România închinată eroilor neamului.

Ajuns la a doua ediţie, competiţia care se va întinde pe o distanţă de 46 de kilometri, comemorează 95 de ani de la luptele Armatei Române în triunghiul de foc Mărăşeşti – Mărăşti – Oituz.

Startul va fi dat din fata monumentului de la Marasti. Traseul va continua prin fata Monumentului Francez din Varnita, Monumentului inchinat Ecaterinei Teodoroiu, de la Straoane si Monumentului din Panciu. Maratonistii vor aprinde o torta si la Cimitirul German, aflat pe traseul maratonului. Alergarea va continua pe la Monumentul de la Tisita, ce are inscrisul “Pe aici nu se trece” si se va incheia la Mausoleul de la Marasesti.

Cursa: 46 km – un supermaraton, se va desfasura in ziua de luni, 6 august 2012. cu startul la ora 06.00 dimineata, din fata mausoleului Marasti. Estimam sosirea primului concurent la monumentul de la Marasesti, dupa aproximativ 3 ½ ore, iar a ultimului, dupa aproximativ 5 ½ ore, respectiv, in jurul orei 11.30.

Mai multe detalii pe blogul organizatorului.

Poză luată de aici.

Adaugă un comentariu