Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Smart Atletic dă startul Herbalife Brașov Triathlon pe 19 iulie 

Asociaţia Clubul Sportiv Smart Atletic anunță startul celei de-a treia ediții a Herbalife Brașov Triathlon 2015. Evenimentul sportiv, organizat cu sprijinul Federaţiei Române de Triatlon și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, va avea loc în data de 19 iulie, în orașul Brașov, unde sunt așteptați peste 500 de de participanți, precum și peste 10.000 de spectatori şi iubitori ai sportului în aer liber. Herbalife România este partenerul principal al evenimentului.

Herbalife Braşov Triathlon este o competiție cu un caracter unic printre concursurile de triatlon din România și țările învecinate, atât prin gradul de dificultate al traseului, cât și prin frumusețea acestuia. Participanții vor urma un traseu spectaculos, care pornește de la lacul Codlea, trece prin Poiana Brașov și se termină în Piața Sfatului din Braşov. Anul acesta avem alături de noi un nou sponsor, compania internațională de nutriție Herbalife România, în calitate de partener principal“, a declarat Vlad Stoica, Președintele Asociaţiei Clubul Sportiv Smart Atletic.

„Triatlonul Herbalife are deja o istorie la nivel mondial, cele mai cunoscute evenimente de acest gen fiind Triatlonul Herbalife din Los Angeles, votat „Top Destination Triathlon” și Triatlonul Herbalife din Gdynia Polonia, care la cea de-a șasea ediție a reunit peste 1.600 de participanți, iar în anul 2015 a luat licența IronMan. Şi în România, Triatlonul Herbalife se află la a doua ediție. Suntem extrem de încrezători că acest parteneriat va pune bazele unei frumoase tradiții a triatlonului în Braşov, constituind în același timp un îndemn la mișcare pentru toții iubitorii de sport din România”, a declarat Liviu Irimia Marketing Manager Herbalife România.

Triatlonul va avea loc duminică 19 iulie, în orașul Brașov și va presupune parcurgerea succesivă a trei probe – înot, bicicletă și alergare. Vor exista două tipuri de distanțe: Distanța Olimpică (1,5 km înot, 47 km bicicletă, 8 km alergare) și Distanța Sprint (500 m înot, 27 km bicicletă, 4 km alergare). Concurenții se pot înscrie la categoria Individual sau Ștafetă, pentru ambele tipuri de distanțe. Probele de alergare și de ciclism se vor desfășura pe asfalt, iar proba de înot în lacul Codlea. Înscrierile se pot face până pe 12 iunie.

Imaginea Herbalife Brașov Triathlon 2015 este Ciprian Bălănescu, Multiplu Campion Național la Duatlon și Triatlon proba olimpică.

Triatlonul va avea un concept fresh, cu o serie de activități și invitați speciali, care se alătură inițiativei pentru a promova importanța mișcării pentru sănătate. Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2011 și 2013, a acceptat provocarea triatlonului și va organiza chiar în ziua evenimentului o sesiune specială de antrenament și fitness pentru cei prezenți în Piața Sfatului din Brașov.

Herbalife Braşov Triathlon 2015 are o importantă componentă de responsabilitate socială, o parte din fondurile strânse cu ocazia evenimentului urmând a fi direcționate către Casa Cireșarii II din București, sectorul 5, fiind destinate amenajării unui teren de sport complet.

După reamenajarea terenului de sport care a avut loc anul trecut cu ajutorul fondurilor strânse la Triatlonul Herbalife Buftea, cei 50 de copii din Centru vor beneficia, cu ajutorul competiției Herbalife Triathlon Braşov 2015, de un teren de sport complet, cu facilități și echipamente sportive pentru a putea face mișcare într-un mediu dotat și curat.

Herbalife Brasov Triathlon-1

Adaugă un comentariu