Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Show total la Cupa Hagi Danone București: puștii care au bătut toate recordurile merg la Turneul Final! 

11150556-992592010765666-2113903527252606361-n

Ultima etapă zonală a Cupei Hagi Danone 2015 a avut loc între 15 şi 17 mai la Bucureşti, pe stadionul “Metaloglobus”. Peste 50 de echipe din şcolile bucureştene au jucat pentru titlul de campioană şi şansa de a se califica la faza naţională.

Multe echipe bune au luat startul în etapa din capitală, însă una s-a ridicat deasupra tuturor într-un stil de mare campioană. Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I” nu numai că a câştigat competiţia, însă a făcut-o cu un golaveraj de 56-1, singurul gol primit fiind din penalty. Puştii campioni au jucat 7 meciuri, media lor a fost de 8 goluri marcate pe meci, iar în finala împotriva celor de la Şcoala “A. I. Cuza” şi-au menţinut traseul fără greşeală şi s-au impus din nou la scor, 8:0.

La festivitatea de premiere au participat Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, şi Alexandru Chipciu, jucătorul aceleiaşi echipe. Ei au oferit premiile individuale de portar şi golgheter, diplome şi cadouri pentru copiii participanţi.

După finala câştigată la Bucureşti, echipa Colegiului Tehnic Feroviar “Mihai I” se alătură Liceului Teoretic „Eugen Pora” (campioana etapei de la Cluj), Şcolii Gimnaziale “Elena Farago” (câştigătoarea de la Craiova) şi Şcolii Gimnaziale Nr. 10, echipa care s-a impus în etapa zonală de la Suceava.

După etapele zonale de la Cluj-Napoca, Craiova, Suceava si Bucureşti, ultima fază a Cupei Hagi Danone va fi Turneul Final de la Constanţa, între 28 mai şi 1 iunie. Cele patru câştigătoare ale fazelor destinate echipelor şcolilor se vor alătura celor opt cluburi de fotbal invitate de Fundaţia „Gheorghe Hagi” şi vor juca pentru trofeul de campioană a Cupei Hagi Danone şi şansa unică de a reprezenta România la mondialul puştilor, Danone Nations Cup, în Maroc, în luna octombrie.

Adaugă un comentariu