Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

Sergey Bubka vorbește despre cariera sa la Eurosport, în noul magazin, „Drumul spre aur” 

Bubka retrăieşte la Eurosport cariera sa excepţională, care cuprinde medalia olimpică de aur, şase victorii consecutive la Campionatul Mondial şi 35 de recorduri mondiale. Magazinul prezintă de asemenea povestea lui Bruno Rezende, jucătorul brazilian de volei care se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016, de la el de acasă.

În această seară, de la ora 19.00, Eurosport stârneşte pasiunea fanilor cu ajutorul unui interviu extraordinar cu Sergey Bubka, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice la săritura cu prăjina. Povestea deţinătorului a şase titluri la Campionatul Mondial deschide seria magazinelor dedicate – „Drumul spre aur”, care urmează să fie transmise în următoarele şase luni.

Magazinul, cu o durată de 30 de minute, va fi difuzat pe Eurosport şi Eurosport Player, aplicaţia online a canalului care oferă transmisiuni în direct şi la cerere. Programul va prezenta telespectatorilor incredibila carieră a lui Bubka, care cuprinde victorii şi eşecuri, de la doborârea recordului mondial la săritura cu prăjina de nu mai puţin de 35 de ori, până la momentele mai puţin favorabile, când USSR a ales să boicoteze Jocurile Olimpice de la Los Angeles, în 1984.

Recordul lui Bubka din 1993 a fost doborât abia în 2014 de francezul Renaud Lavillenie, care încă deţine recordul mondial. Lavillenie apare şi el în „Drumul spre aur” şi oferă în exclusivitate detalii despre dinamica acestei discipline spectaculoase cu ajutorul tehnologiei de vârf într-o secvenţă intitulată „Tech Talk”.

Când eşti pe podium şi 70.000 de oameni se ridică în picioare în semn de respect pentru victoria şi succesul tău, atunci descoperi valoare incredibilă a sportului„, spune Sergey despre prima sa participare la un Campionat European, în 1983

Magazinul spune de asemenea povestea incredibilă a lui Bruno Rezende, jucătorul de volei care se pregăteşte acum pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Rezende a câştigat de două ori medalia de argint la Jocurile Olimpice şi a devenit campion mondial în 2010.

Adaugă un comentariu