Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

S-a dat startul la înscrieri pentru competițiile 4 Pedale și RUNFEST Băneasa! 

Riders Club-4 Pedale 2015Aflată la cea de-a treia ediție, 4 Pedale este o competiție unică în calendarul anual al Riders Club, care invită pe 19 septembrie la start echipe formate din câte 2 rideri. Traseul concursului va explora inima padurii Băneasa pe o lungime de 20 km, iar evenimentul va include 12 curse, fiind organizate pe categorii de vârstă începând de la 14 ani.

Realizat de Răzvan Jugănaru, multiplu campion național la MTB, Ciclocros și Velodrom, traseul este plăcut atât pentru începători cât și pentru cei avansați. Fiecare dintre cei doi membri ai unei echipe vor parcurge câte 20 km, iar schimbul de ștafeta va avea loc la punctul de Start / Finish. Prin urmare, nu va rămâne decât să vă provocați partenerul sau partenera, dar și prietenii, să ia parte la o super cursă pe bicicletă în pădurea Băneasa.

RUNFEST Băneasa și BestJobs, în calitate de partener oficial al evenimentului din toamnă, invită la start pe 20 septembrie pe toți pasionații de cros să se bucure de o zi de toamnă în natură. BestJobs se alătură celei de a 4-a ediții a RUNFEST și susține practicarea unui stil de viață sănătos, unul care pune în echilibru cariera și viața personală prin încurajarea activităților sportive desfășurate în timpul liber.

Pentru iubitorii de mișcare au fost pregătite 6 curse de alergare care să răspundă atât mai multor niveluri de pregătire fizică cât și dorinței de a parcurge trasee mai solicitante. Astfel, pe 20 septembrie, participanții au de ales între trei trasee: 5 kilometri, o cursă care poate fi realizată de cei aflați la începutul antrenamentului fizic și care vor să se bucure de mișcare în natură; 10 kilometri, un traseu ceva mai solicitant, însă pe care pot goni fără probleme toți cei obișnuiți să facă un cros mai lung; 20 kilometri, provocarea de a evolua frumos într-o probă semimaraton în pădure. Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani și să se asigure că au o stare bună de sănătate ce le permite să termine cu bine un concurs de alergare.

RUNFEST Baneasa-2015La competiția 4 Pedale înscrierile sunt deschise online pe www.ridersclub.ro și accesibile participanților cu vârsta de minim 14 ani. Ultima zi pentru înscriere și achitarea taxei de concurs este 16 septembrie. Dacă vă grăbiți să vă rezervați locul vă puteți bucura de o taxă minimă de participare, valabilă până pe 9 august.

Înscrierile la RUNFEST sunt deschise online până pe 16 septembrie și se realizează pe pagina oficială: www.runfest.ro, cu selectarea evenimentului din pădurea Băneasa. Până pe 16 august e valabilă taxa minimă de concurs, așadar vă recomandăm să vă rezervați din timp un loc la start și să achitați taxa.

Pachetul competițional include: tricoul evenimentului; număr de participare, cu cip de unică folosință; produse și oferte din partea sponsorilor și partenerilor; medalie de Finisher care va fi acordată fiecărui participant după trecerea liniei de sosire, dar și o porție de paste Barilla, în sos Barilla, oferită la finalul competiției. Ocupanții podiumului de la fiecare categorie vor fi rasplătiți cu premii atractive oferite de sponsorii evenimentului, iar detalii veți găsi pe paginile 4 Pedale și RUNFEST, dedicate celor două competiții.

Adaugă un comentariu