Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Roxana Ciuhulescu și Cabral în competiție la Sky Karting 

Azi, 15 aprilie, de la ora 17.00, îndrăgiții prezentatori tv, Roxana Ciuhulescu și Cabral vor concura unul împotriva celuilalt la prima competiție caritabilă de carting din București. Evenimentul inedit se desfășoară în parteneriat cu Sky Karting și va alătura la start 10 echipe a câte 4 piloți proveniți din companii precum: Ernst & Young, Miele Tehnica, Raiffeisen Leasing, UniCredit Finance, Rompetrol Group, Ericsson și Euro Mini Storage.

Această competitie unică și plină de adrenalină este organizată de fundația HOSPICE Casa Speranței cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii și adulții cu boli incurabile îngrijiți gratuit la HOSPICE. Puteți să susțineți serviciile gratuite hospice printr-un SMS la 8838 în valoare de 2 euro.

Kart-urile CRG de ultimă generație, circuitul indoor unic în România și o oră de competeție intensă garantează o experiență unică! Partenerul nostru și gazda acestui eveniment este Sky Karting, care organizează competiții de anduranță pentru profesioniști și amatori.

Informații despre competitie:

– 1 oră de competiție intensă
– 10 echipe de minim 2 și maxim 4 piloti;
– 10 minute de runde de calificare;
– Schimb de piloți la fiecare 15 minute;
– La finalul cursei de 2 ore, echipa cu cele mai multe tururi făcute va câștiga! Pilotul care a făcut cel mai rapid tur în timpul cursei va fi, de asemenea, recompensat; toți participanții vor primi o diplomă;
– Întregul echipament de siguranță este inclus.

skykarting

Adaugă un comentariu