Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

România va întâlni Italia în preliminariile Campionatului European de Handbal Masculin din 2018 

Echipa naţională de handbal masculin a României va întâlni reprezentativa Italiei într-o dublă manşă în preliminariile Campionatului European din 2018.

Meciul tur se va juca pe 10 iunie la Conversano, iar returul pe 14 iunie (ora 17.00) în Sala Polivalentă din Reşţa. Selecţionerul Aihan Omer revine astfel în oraşul în care a scris istorie cu UCM Reşiţa, echipă cu care a câştigat de trei ori consecutiv Cupa Challenge (2007-2009)

Organizatorii au pus în vânzare 1600 de bilete pentru meciul retur. Ele costă 10 lei (intrare generală) şi se pot achiziţiona online pe site-ul eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Partidele cu Italia contează pentru grupa C de precalificare la turneul final din Croaţia 2018. Ambele echipe au 4 puncte în clasament, câştigând fiecare precedentele două partide cu selecţionata statului Kosovo. Prima clasată se califică în play-off-ul pentru accederea în faza a doua a preliminariilor CE.

„Italia a progresat, este o echipă care îţi poate pune probleme dacă nu o tratezi cu respect, dar cam atât. Este un joc dificil şi prin prisma faptului că avem ceva probleme de lot. Sunt însă convins că cei selecţionaţi vor avea o mare dorinţă să îşi demonstreze valoarea pe plan internaţional şi ne vom impune în ambele partide” Sorin Toacsen, director tehnic naţionala masculină.

„Vrem să contăm în handbalul european. Din acest motiv, trebuie să câştigăm ambele meciuri cu Italia. Nu este aşa uşor cum poate părea la prima vedere, dar nu ne permitem paşi greşiţi dacă vrem cu adevărat performanţă şi la naţionala masculină” Alexandru Dedu, preşedinte FRH.

afis turneu

Adaugă un comentariu