Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Peste 1.500 jucători vor participa la „România Joacă Tenis” 

romania joaca tenis

„România Joacă Tenis”, eveniment aflat la a 6-a ediție, este cel mare simultan de turnee din țară dedicat amatorilor și este așteptat cu nerăbdare de toți pasionații de tenis.

În weekendul 6-8 mai 2016, Circuitul Tenis Partener va coordona 30 de turnee care se vor desfășura în același timp în peste 20 de localități din țară și de peste granițe. Scenariul este unul complex și frumos, întregul weekend oferind un adevărat spectacol de tenis pentru susținători.

Evenimentul cuprinde 5 turnee în București și 2 în Timișoara, restul de evenimente urmând să se desfășoare în Arad, Baia Mare, Cluj-Napoca, Oradea, Gherla, Iași, Bârlad, Brașov, Pitești, Ploiești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Petroșani, Motru, Sibiu, Târgu Mureș, Mamaia, Galați, Suceava și Chișinău.

La ediția a 6-a a „România Joacă Tenis” sunt așteptați să ia parte peste 1.500 jucători, în probele de simplu și de dublu, înscrierile fiind deschise online pe www.tenispartener.ro în perioada 25 aprilie – 2 mai. Toată lumea va fi recompensată: vor fi oferite tricourile oficiale ale evenimentului, dar și premii pentru turneele Silver, ce vor fi acordate conform unui algoritm surpriză propus de echipa MPG, coordonatoarea Circuitului Tenis Partener.

Evenimentul „România Joacă Tenis” este susținut de Tennis Warehouse Europe; acesta propune o super ofertă pentru toți participanții la cel mai mare simultan de turnee din țară: discount de 20% pentru cumpărături din magazinul online, valabil în perioada 5-25 mai! Codul de discount va fi disponibil pentru participanți în fiecare club organizator de turnee „România Joacă Tenis”, fiind menționat pe flyerele speciale Tennis Warehouse Europe.

Calendarul Tenis Partener din acest an include peste 450 de turnee în 5 țări. „România Joacă Tenis” se numără printre evenimentele Tenis Partener care au stabilit recorduri de popularitate anul trecut și care se așteaptă să crească în 2016, iar mai multe informații pot fi găsite pe www.tenispartener.ro.

Adaugă un comentariu