Tu faci știrile!|joi, iunie 21, 2018

România joacă tenis la dublu în 15 orașe 

S-au deschis înscrierile pentru primele turnee Winter Series ce fac parte din calendarul de iarnă 2015-2016, coordonate de Tenis Partener, cel mai mare circuit de tenis pentru amatori din țara noastră.

Al șaselea sezon dedicat sportului alb, desfășurat pe terenuri acoperite, păstrează tradiția și asigură prim-planul probei de dublu, cele mai importante turnee din cadrul Winter Series urmând să fie cuprinse în această probă.

Primele competiții au început pe 2 noiembrie, iar startul oficial se va da odată cu cel mai mare simultan de turnee de dublu din țară: România Joacă Tenis la Dublu, ce se va desfășura în weekendul 21-22 noiembrie în peste 15 orașe.

În timpul sezonului, reperele pentru proba de dublu sunt reprezentate de: Super turneele cu niveluri întregi și intermediare din București – cu recordul de 92 de echipe înscrise, în cadrul turneului de la Clubul Dinamo, în 2014; Super Golduri la Timișoara, Craiova și Cluj-Napoca; turnee consistente la Târgu Mureș, Constanța, dar și Târgu Jiu.

Pentru cei mai competitivi dintre jucători destinația este foarte clară: Winter Series Stars 2016, unul dintre cele mai apreciate evenimente coordonate de Circuitul Tenis Partener, dintr-un calendar cu peste 500 de turnee. Nu vor fi neglijate nici turneele de simplu, aproximativ jumătate dintre evenimente urmând sa conțină și probe de simplu. Pasionații de sportul alb se pot înscrie pe adresa: tp@mpg.com.ro.

MPG-Tenis la dublu-3

Calendarul pentru următoarea perioada va fi finalizat și publicat în secțiunea de Turnee de pe pagina oficială a Tenis Partener, până săptămâna viitoare. Este important de precizat că noutăți în agendă pot apărea oricând, mai ales că vecinii de la sud de Dunăre inaugurează săli de tenis la Ruse și Dobrich și sunt nerăbdători să ne găzduiască.

Pentru mai multe detalii despre Winter Series 2015-2016 și evenimentele din cadrul circuitului, vă invităm să vizitați pagina oficială www.tenispartener.ro și dar și pagina Facebook Tenis Partener.

Adaugă un comentariu