Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Roland Garros va fi transmis în direct pe canalele Eurosport 

Roland Garros

Roland Garros este al doilea turneu de Mare Șlem al anului și este cea mai importantă competiție a sezonului pe zgură. În acest an, pe Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player, turneul se va întinde pe durata a trei săptămâni.

Canalele Eurosport 1 și Eurosport 2 vor conduce fanii tenisului pe drumul către Paris încă din săptămâna de dinaintea turneului și, apoi, vor oferi ample transmisiuni în direct ale Open-ului Franței, în fiecare zi de la ora 12.00 până la ora 22.00. Telespectatorii vor avea acces și la transmisiunile multiple în direct de pe Eurosport Player și la comentariile și analizele în direct de pe site-urile eurosport.com.

Programul Eurosport în săptămâna 16 – 22 mai:
– GET READY (versiunea scurtă): Această versiune scurtă a programului „Get Ready” („Pregătește-te!”) va rememora unele dintre cele mai frumoase momente ale turneului din 2015, dar și ultimele știri.
GET READY LIVE: Un program zilnic, în direct de la Roland Garros, prezentat de Barbara Schett. Programul va trece în revistă ultimele știri, evenimentele din tururile de calificări și va cuprinde interviuri cu invitați speciali și clip-urile „I love Paris” („Iubesc Paris-ul”).
GET READY – PROGRAMUL FINAL: În cele 24 de minute de program, Barbara Schett, Mats Wilander și Alex Corretja vor face o avancronică a turneului de la Roland Garros, susținută de interviurile cu legendele și vedetele sportului.
TURURILE DE CALIFICĂRI: Canalul Eurosport 2 va transmite meciuri din tururile de calificări, precum și de la turneul ATP din Geneva.
TRAGEREA LA SORȚI: Eurosport 1 va transmite tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal ÎN DIRECT, vineri 20 mai, la ora 12:30. Vor fi difuzate și interviuri cu deținătorii titlurilor de pe tabloul feminin cât și de pe cel masculin.
ZIUA COPIILOR: Unele dintre vedetele Open-ului Franței vor participa la acțiunea „ZIUA COPIILOR”, eveniment ce va fi transmis de Eurosport 2, în timpul finalei turneului ATP de la Geneva și în programul Get Ready („Pregătește-te!”).

Programul Eurosport începând cu 23 mai:
ÎN DIRECT: Eurosport 1 și Eurosport 2 vor transmite ÎN DIRECT de la Roland Garros cele mai bune meciuri de simplu și de dublu ale fiecărei zile de turneu. Transmisiunile celor mai importante partide vor fi susținute de grafica cu date statistice și analize ale acestor statistici, precum și îmbogățite cu imaginile înregistrate la sesiunile de antrenamente ale jucătorilor și la sosirea acestora pe arenele legendare.
– DUELUL ZILEI: În fiecare seară, după terminarea transmisiunilor în direct, este programul care oferă reluarea celui mai bun meci al zilei, ales de Mats Wilander.
GAME, SET ȘI MATS LIVE: Programul zilnic de referință al transmisiunilor de tenis la Eurosport va fi prezentat de Barbara Schett și de Mats Wilander și va include interviuri exclusive realizate de Alex Corretja.
„THE COACH” („ANTRENORUL”): Secțiunea în care Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, ajutat de imaginile prelucrate computerizat, va analiza tehnica și tacticile folosite de jucătorii de top.

Adaugă un comentariu