Tu faci știrile!|luni, iunie 18, 2018

Provocarea URBATLON 2015: 8 probe, o singură cursă și doze maxime de distracție! 

Vara aceasta vine cu doze suplimentare de energie şi distracţie pentru orice iubitor de mişcare! URBATLON, cea mai provocatoare cursă cu obstacole, ia starul pe 20 iunie. Cea de-a doua ediţie a concursului promite un cocktail sportiv plin de adrenalină pentru o experienţă fără egal!

Arena Naţională din Bucureşti deschide porţile tuturor iubitorilor de mişcare pe 20 iunie pentru cea de a II-a ediţie a URBATLON, o manifestare sportivă unică în România, dedicată mişcării, energiei pozitive, relaxării şi bucuriei de a fi alături de oameni.

Evenimentul URBATLON 2015 vine în acest an cu o nouă provocare pentru sportivii amatori, aceea de a trece linia de Finish a unei curse distractive de alergare cu cel puţin 8 probe sportive, care le va solicita atât corpul, cât şi mintea. Agili dar şi abili în acelaşi timp, toţi vor fi declaraţi la final campionii celei de-a doua ediţii a URBATLON. În locaţia simbolică pentru toţi cei care îndrăgesc sportul şi evenimentele sportive, Arena Naţionala, va avea loc o întreagă desfăşurare de forţe atât pe inelul exterior al stadionului, cât şi în interiorul său, ce îi va face pe amatori să treacă prin emoţiile unei olimpiade.

„Lansăm o nouă provocare amatorilor de sport, adrenalină şi de spectacol! URBATLON 2015 vine cu un amestec la fel de creativ însă cu ingrediente diferite, pentru a spori pofta de distracţie şi de mişcare într-un mod inedit. Îi invităm astfel pe locuitorii Capitalei, dar şi pe cei din împrejurimi şi din alte zone ale ţării să ia parte la această cursă plină de energie care îi va scoate din rutina cotidiană. Îi aşteptăm să accepte provocarea ediţiei a doua a URBATLON pe toţi cei care iubesc mişcarea şi care îşi doresc o competiţie specială, cu mult Sportainment, a cărei desfăşurare de forţe aduce puţin cu aerul de olimpiadă. Participanţii vor simţi cu siguranţă această energie aparte şi multă bucurie”, a afirmat Cătălin Mocuţa, preşedintele agenţiei de marketing sportiv MPG, organizatorul evenimentului.

Participanţii trebuie sş fie gata sş parcurgă un traseu de 5 kilometri presărat cu obstacole diverse printre care Warm-up check-in by eJobs, Labirintul by DPD, Power tunnel by World Class, Asaltul Arenei by MPG, Blocaj în trafic by Kiss FM, dar şi o probă surpriză Happy Moves by Coca-Cola, la final. Provocarea la mişcare include porţiuni de alergare, slalom cu viraje strânse, sărituri, un blocaj în trafic şi parcurgerea unui labirint, urmate de câteva probe de fitness, ce le vor arăta concurenţilor cât de bine s-au antrenat şi care e nivelul la care au ajuns.

Odată depăşite aceste prime obstacole, concurenţii sunt aşteptaţi la proba de căţărare şi de demonstrare a agilităţii fizice, pregătindu-i pentru a înfrunta scările Arenei Naţionale. Cursa va continua cu alte sesiuni de testare fizică, iar cei care au făcut armata îşi vor aduce aminte imediat de câteva exerciţii, însă rapiditatea cu care se vor strecura şi vor trece prin toate aceste probe de foc îi va ajuta să se îndrepte victorioşi spre zona de Finish.

Invitaţia pentru URBATLON 2015 este deschisă oricărui iubitor de mişcare şi distracţie, iar înscrierile se fac online pe pagina oficială a evenimentului: www.urbatlon.ro. Tot pe website veţi găsi informaţii despre traseu, probe, regulamentul de concurs, taxa, pachetul de participare, premiile oferite câştigătorilor, susţinătorii URBATLON, dar şi sfaturi legate de antrenament.

Afis URBATLON 2015

Adaugă un comentariu