Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Peste 250 de jucători vor participa la Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A. 

unnamed

Mai sunt câteva zile și mult așteptatul turneu Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A., coordonat de Circuitul Tenis Partener, va lua startul! 255 de jucatori au dat curs invitației la evenimentul ce va avea loc în perioada 30 iulie – 2 august 2015, la Tenis Club IDU din cunoscuta stațiune de pe litoralul românesc.

Va fi un weekend plin de sport și pasiune pentru tenis la cea de-a 6-a ediție a acestui turneu de pe malul Mării Negre, iar meciurile se anunță foarte interesante. Pentru că este unul dintre cele mai plăcute evenimente și au fost multe cereri, tablourile au fost mărite la cele mai multe niveluri de joc. Astfel, s-au inscris peste 175 de jucători pe tablourile principale la probele de simplu, iar la cele de dublu peste 40 de echipe se vor duela pe zgură. Mai multe informații pot fi găsite pe pagina oficială a turneului și pot fi accesate prin click aici.

Vor fi organizate meciuri pentru aproape toate nivelurile, respectiv cele cuprinse între 4 și 8, și nivelul 5 la feminin. Totodată, juniorii de nivelul 5 vor avea parte de meciuri la simplu, iar la dublu se vor desfășura pentru cei încadrați la nivelurile 5, 6, 7, 8 și 9.

Participanții vor avea ocazia să se destindă în cadrul unor activități conexe și savura câteva surprize plăcute pregătite de sponsori și parteneri: ora Head și ora Wilson, pe durata cărora se vor putea testa mingi și rachete de tenis și afla noutăți din domeniu, dar și descoperi câteva gadgeturi interesante; Player’s Party este o petrecere la care buna dispoziție e mereu prezentă și nimeni nu trebuie să lipsească de la aceasta; turneul de tenis de masă și turneul de darts sunt binevenite atât pentru jucători, cât și pentru susținătorii lor.

În paralel va avea loc și turneul de tenis cu tradiție pentru copii, coordonat de Circuitul Tenis10, ce se va desfășura duminică, 2 august, în cadrul Tenis Club IDU. Copiii se mai pot înscrie la acest eveniment pana miercuri, 29 iulie, la ora 20:00, iar pentru rezervare puteți da un clickaici.

Adaugă un comentariu