Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Noi concursuri de șah pentru copii 

Şah Club Vados, ARED şi Inspectoratul Şcolar al judeţului Arad continuă programul de promovare a şahului în rândul copiilor cu noi concursuri de șah pentru copiii din clasele I-IV ai şcolilor din judeţul Arad. Mai întâi sâmbătă, 22 decembrie, vor avea loc concursurile pentru cei de clasele I si a IV-a, iar mai apoi, duminică, se vor desfășura si turneele pentru copiii de clasele a III-a și a IV-a.

Totodată sâmbătă va mai avea loc un turneu pentru copiii ”avansați”, copii legitimati cu un rating CIV mai mare de 1030. Toate turneele vor avea loc la Galleria Arad (etaj II), atât sâmbătă, cât și duminică ora de incepere fiind 9:30.

Vor fi premiați cu cupe, medalii și diplome primii trei clasați la fiecare clasă, băieți și fete separat, urmând ca toți participanții să primească diplome de participare.

Informații suplimentare pe site-ul clubului Vados – www.vados.ro. Înscrieri până în data de vineri 21 decembrie ora 12,00 la tel. 0722613128 (Alin Câmpeanu) sau la adresa de email office@vados.ro.

Adaugă un comentariu