Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Night Cross Challenge revine pe 8 iulie în Muzeul Satului 

Night Cross Challenge

Night Cross Challenge este o competiție inedită pentru Sibiu, prin care sibienii vor avea parte de un mod plăcut și antrenant de a face mișcare, în cadrul unui cros nocturn desfășurat într-o locație mirifică, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Competiția va avea loc vineri, 8 iulie 2016, pe aleile din Muzeu.

Alergători amatori sau profesioniști se pot înscrie în concurs la una dintre cele 12 categorii, stabilite în funcție de distanța traseului (Hobby 5 km, Avansați 10 km) și de vârstă. Toți participanții vor avea de parcurs un traseu prestabilit, pregătit cu atenție de directorul tehnic al competiției, Daniel Troancă. Night Cross Challenge se află la a doua ediție și dorește să devină un eveniment cu tradiție, al cărui scop este promovarea sportului de masă și, cu precădere, a alergării ca și modalitate de a face mișcare și de recreere.

Crosul de noapte va debuta cu preluarea kitului de înscriere începând cu ora 20.00 în zona scenei de pe lac, iar în jurul orei 22.00 se va da startul competiției. În mod tradițional se va acorda un premiu de 100 Euro și titlul de Best Runner 2016, celui mai rapid timp al traseului de 10 km. Câștigătorii clasați pe locurile 1,2,3 la fiecare categorie de concurs vor primi diplome, trofee, medalii şși premii din partea sponsorilor.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Doamna Daniela Cîmpean, a primit tricoul oficial al evenimentului Night Cross Challenge: „Sunt încântată să susțin o competiție sportivă inedită desfășurată pe nocturnă în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA și, totodată, să susțin cauza promovată de acest eveniment, cea de „Protejare a Pădurilor României”.

Detalii pentru înscriere pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Adaugă un comentariu