Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Minerul Uricani, cu porțile deschise 

minerul-uricaniVasile Scurtu, preşedintele Minerului Uricani, a făcut o ofertă interesantă celor care doresc să joace fotbal de calitate la Uricani, în noul sezon.

„Porţile sunt deschise pentru orice jucător care vrea să vină şi să joace cu sufletul la această echipă. Suntem serioşi, iar salariile sunt atractive. Aşteptăm doar jucători de valoare pentru că nu plătim pe oricine”, a sunat anunţul oficialului care, la peste 40 de ani, încă mai este jucător activ.

Un salariu la Minerul Uricani poate ajunge la 600 de lei, plus primă de joc. Echipa are în continuare sprijinul Primăriei Uricani.

Dacă mai mulţi oficiali ai echipelor de fotbal din Vale nu sunt de acord cu începerea sezonului competiţional în Campionatul Judeţean pe data de 22 august, preşedintele echipei Minerul Uricani, Vasile Scurtu, este de cu totul altă părere.

„Este foarte bine dacă va începe mai repede. Vom avea vacanţa de iarnă mai multă şi nu vom mai fi nevoiţi să jucăm pe terenuri îngheţate. Eu, unul, nu mă voi opune. Sunt de acord”, a declarat Scurtu.

De altfel, Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara va avea loc pe data de 31 iulie. Atunci se va stabili ţintarul noului sezon şi se va alege şi noul vice­preşedinte al forului.

Din păcate, se anunţă o lună agitată pentru cei de la judeţ, având în vedere faptul că mai multe echipe intenţionează să se retragă. Metalul Crișcior nu mai are forţele financiare să continue, la fel ca şi Dacia Orăştie, iar la un moment dat şi prezenţa echipei Universitatea Petroşani a stat sub semnul întrebării. Cetate Deva a promovat în Liga a III-a, iar Jiul Petroşani este la un pas de a se retrage.

Oficialii echipelor din Vale mai susţin că forul judeţean are taxe prea mari în ceea ce priveşte înscrierea în campionat şi că amenzile pentru cartonaşe sunt prea mari.

„Se impune să discutăm despre aceste probleme pentru că şi aşa sunt cheltuieli destul de mari în acest eşalon. Altfel tot mai multe formaţii se vor retrage”, a declarat antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu.

A transmis: Loredana JUGLEA
A consemnat: Daniel BOLOG

About the author: InfoPetrila

Radar sportiv hunedorean realizat cu sprijinul redactorilor de sport din presa scrisa a judetului Hunedoara. Webmaster – www.infopetrila.ro , site-ul comunității din orașul Petrila, Hunedoara. © Petrila, Daniel Petru Bolog.

Adaugă un comentariu