Tu faci știrile!|miercuri, iulie 18, 2018

Marina Yachting susține prima echipă din România care va participa la competiția Atlantic Challenge 

Marina Yachting

Marina Yachting susține Atlantic4, prima echipă din România care va participa la competiția internațională Atlantic Challenge.

„Talisker Whisky Atlantic Challenge” este cea mai dură cursă de canotaj din lume, care aliniază la start un număr de 30 de echipe din întreaga lume, având reguli foarte stricte: nu se va primi niciun suport din exterior în timpul cursei, iar echipele vor trebui să facă faţă unor provocări precum privarea de somn, vâslire în schimburi de două ore, non-stop timp de săptămâni.

Pregătirile echipei României pentru traversarea Atlanticului vâslind durează aproape doi ani şi includ antrenamente complexe, sală de forţă, cursuri de navigaţie, înot şi un test unic de traversare a Mării Negre într-o barcă cu vâsle. Startul oficial al celei mai dure curse de vâslit din lume „Talisker Whisky Atlantic Challenge” va avea loc în decembrie 2017.

În cadrul ceremoniei ce a avut loc săptămâna trecută, la Limanu a fost prezentată publicului barca cu care echipajul va participa la cea mai dificilă competiţie de canotaj. Aceasta a primit numele „Maria” şi a avut parte de un botez tradiţional oficializat de către Andrei Roşu, liderul echipei Atlantic4. Cei patru membrii ai echipajului au sărbătorit cu şampanie lansarea la apă a bărcii şi prima plimbare a acesteia pe mare în aplauzele susţinătorilor.

Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 de spaţii de tip shop în shop şi 700 de clienţi multi brand. Brandul combină stilul modern italian cu inspirația și tradiția istoriei sale în arta navigației autentice.

Adaugă un comentariu