Tu faci știrile!|miercuri, mai 23, 2018

Marcel Dobrică: „Vom merge doar pe mâna tinerilor petrileni” 

popiceMedaliată cu bronz la Cupa României, echipa de popice Inter Petrila, pregătită de Marcel Dobrică, îşi va relua pregătirile la sala din Petrila pe data de 1 august.

Marcel Dobrică spune că în noul sezon va merge tot pe mâna tineri­lor, mai ales a celor din Petrila:

„Vom merge doar pe mâna tinerilor petrileni. Voi acorda în continuare credit copiilor şi juniorilor. Mai mult decât atât, urmare a unui parteneriat cu Ministerul Sportului, de două ori pe săptămână la sala de popice vin 35 de copii, cu vârsta sub 14 ani, care sunt pasionaţi de popice. Cu siguranţă, printre ei vom găsi şi viitori campioni. Programul este finanţat de minister”.

Din păcate, Inter nu va mai putea conta în noul sezon pe serviciile unui jucător de bază. Este vorba de medaliatul cu bronz la Campionatul Mondial, Radu Balaban:

„Radu va pleca la Câmpina la şcoala de ofiţeri. Evident, nu-l putem opri, pentru că viitorul lui este cel mai important”, a mai declarat, pentru Ziarul Văii Jiului, Marcel Dobrică.

A transmis: Loredana JUGLEA
A consemnat: Daniel BOLOG

About the author: InfoPetrila

Radar sportiv hunedorean realizat cu sprijinul redactorilor de sport din presa scrisa a judetului Hunedoara. Webmaster – www.infopetrila.ro , site-ul comunității din orașul Petrila, Hunedoara. © Petrila, Daniel Petru Bolog.

Adaugă un comentariu